H ROM για τα pyxis & ginkgo θα παραδοθεί όταν έχουμε Source
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
(Dieses Fenster lässt sich in Sekunden schließen.)
Άντε ωραία...Με για σου τα Ελληνικά. Εγώ ακόμα δεν παρέλαβα το περιμένω κατά τις 24 του μήνα, ξεκίνησε από Ολλανδία πριν 3 μέρες. Με το που έρθει.......
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
Μακαρι!βεβαια εσυ θα τα εχεις ολα στο πιατο μεχρι τοτε!!κι εγω μια βδομαδα το εχω!ας ειναι καλα και ο dante που λειτουργησε ως πειραματοζωο!με τι θα σου ερθει official?εκανες αιτηση για bootloader?
Δοκιμάστε την εφαρμογή WSC-Connect ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε Push μηνύματα από το φόρουμ μας (Xiaomi-Miui.gr) στην συσκευή σας. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Play-Store τώρα!