Είναι έτοιμες οι νέες MIUI 11 XTRV-9.12.5/6 ROM για 22 συσκευές και έχει ήδη αποσταλεί mail σε όλα τα VIP μέλη μας.
Έγινε Re-Upload με νέες XTRV-9.12.6 ROM για τα Mi 8 Lite (Platina) και Mi Max 3 (Nitrogen)
H ROM για τα crux, ginkgo θα παραδοθεί όταν έχουμε Source
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
(Dieses Fenster lässt sich in Sekunden schließen.)
Εχω ενα vodafone 985N και ψάχνω να βάλω μια custom rom
δεν ξέρω όμως ποια είναι κατάλληλη για το κινητό μου και με την τρόπο να την εγκαταστήσω
αυτήν την στιγμή εχω android 4 4 2 kitkat
μπορείτε να με συμβουλεψεται ποια έκδοση μπορώ να βάλω? και κανέναν οδηγό με τον τρόπο που μπορώ να το κανω?
ποια μου προτείνεται?
CyanogenMod
MIUI Oxygen
VillainROM
ευχαριστώ εκ των προτέρων ολους
Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου
όταν λες ποια συσκευή είναι τι ενοεις?
η συσκευή ειναι vodafone smart 4 power τις vodafone
IMEI
CU V***************1
Χρειάζεσαι κάτι ακόμα?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Removed IMEI ().
@spessartite είναι επικίνδυνο να βάζεις το ΙΜΕΙ της συσκευή σου ετσι φόρα - παρτίδα. Βλέπουν και οι guests τα μυνήματα σας. Αν διαρρεύσει σε λάθος χέρια το ΙΜΕΙ μπορει να έχεις θέμα
Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου
όταν λες ποια συσκευή είναι τι ενοεις?
η συσκευή ειναι vodafone smart 4 power τις vodafone
IMEI ******************
CU ******************
Χρειάζεσαι κάτι ακόμα?
Θα είναι κάποια κινέζικη συσκευή . Πχ το mls iq rock ειναι το fly iq 4415 που πουλάει πολύ ρωσία. Θέλει ψάξιμο...
Στην Ελλάδα να μην έχεις θέμα, αλλά μόλις πας εξωτερικό επειδή το IMEI θα έχει γίνει flagged για κλεμμένη συσκευή να έχεις προβλήματα στο roaming. Απο το να μην σου το ενεργοποιούν έως και χειρότερα ακόμα..
Δοκιμάστε την εφαρμογή WSC-Connect ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε Push μηνύματα από το φόρουμ μας (Xiaomi-Miui.gr) στην συσκευή σας. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Play-Store τώρα!