Έγινε η διανομή 18 νέων XTRV-8.4.19 & ARΩMA ROM με Global Source σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
Όλες οι υπόλοιπες ROM Source από CN/Xiaomi.eu θα παραδοθούν όταν έχουμε Source (Σάββατο ή Κυριακή).
Οι ROM για τα Mi-Mix (Lithium) / Mi-5 (Gemini) / Mi-Note 2 (Scorpio) θα γυρίσουν προσωρινά σε CN/xiaomi.eu source μέχρι να ετοιμαστούν τα δικά μας Workflows για Android 8. !
H ROM για το RedMi 3S (Land) αναστέλλεται αυτή την εβδομάδα (δεν έχει βγάλει η Xiaomi Global Source)
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
(Dieses Fenster lässt sich in Sekunden schließen.)
@sakis112 σε όλους τα ίδια λένε μην φόβου. Να ξέρεις ότι όλα πια παίρνουν για έλεγχο. Όμως αυτά παίρνανε αέρα.Μεχρι στιγμής πάντα . Βέβαια δεν υπάρχει ούτε ένα δείγμα ότι κάποιο πέρασε με δασμούς.
Καλησπέρα στο φόρουμ και καλώς σας βρήκα!(πρώτο ποστ)
Θέλω να ρωτήσω για το eglobal central κατά πόσο είναι αξιόπιστο όχι ως προς τα προιόντα ή την παράδοση τους αλλά ως προς τον τρόπο αποστολής. Εξηγούμαι, θέλω να παραγγείλω ένα κινητό αξίας 200 ευρώ αλλά δε θα ήθελα να μπλέξω με το ΤΕΡΑΣ κατά την άφιξη του στην Ελλάδα.Έχω διαβάσει διάφορα ότι τα στέλνουν σε αποθήκες στην Ευρώπη και από εκεί Ελλάδα αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις όπου αναγκάστηκαν να μπλέξουν σε σκοτεινά μονοπάτια όπου στο τέλος τους περίμενε το ΤΕΡΑΣ....Υπάρχει κάποιος με πρόσφατη εμπειρία από το συγκεκριμένο μαγαζί και αν ναι ποιο τρόπο shipping να επιλέξω???
Είχα παραγγείλει παλαιότερα από vickmall χωρίς πρόβλημα αλλά τότε δεν είχε αλλάξει η νομοθεσία σχετικά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα , επανέρχομαι με το θέμα που είχα με παραγγελία απο GearBest. Μετά από παραγγελία στις 11/11/17 με priority line και αποστολή στις 21/11/2017 το δέμα φαινόταν "your parcel is on its way Southall".Μετά απο αλλεπάληλα tickets στο gearbest μου αποκρίνοταν "χαζομάρες" και να κάνω υπομονή. Στις 8/1/2018 κάνω dispute στο paypal και είμαι σε αναμονή. Χθες λαμβάνω ένα αυτοματοποιημένο email απο το gearbest support οτι το δέμα μου έφτασε στη χώρα μου. Κοιτώντας το traking στη DPD ακόμη βλέπω "your parcel is on its way Southall". Σήμερα έλαβα απάντησ απο paypal επιστροφής των χρημάτων. Το θέμα είναι το gearbest έχει στείλει την παραγγελία ή κοροιδεύει? Επειδή εγώ το ήθελα πραγματικά να το ξαναπαραγγείλω ή να περιμένω?
Συγγνώμη αν σας κούρασα και ευχαριστώ
Πάρε τα χρήματα πίσω γιατί αν δεν τα πάρεις τώρα θα χάσεις και το ticket που έκανες στην Paypal και δεν θα έχεις δικαίωμα για άλλο στην ίδια παραγγελία
Πάρε τα χρήματα πίσω γιατί αν δεν τα πάρεις τώρα θα χάσεις και το ticket που έκανες στην Paypal και δεν θα έχεις δικαίωμα για άλλο στην ίδια παραγγελία
Ευχαριστώ για την απάντηση. Θεωρείς ότι τελικά το δέμα έχει σταλεί ή με κοροϊδεύουν?
Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk