Έγινε η διανομή 18 νέων XTRV-8.4.19 & ARΩMA ROM με Global Source σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
Όλες οι υπόλοιπες ROM Source από CN/Xiaomi.eu θα παραδοθούν όταν έχουμε Source (Σάββατο ή Κυριακή).
Οι ROM για τα Mi-Mix (Lithium) / Mi-5 (Gemini) / Mi-Note 2 (Scorpio) θα γυρίσουν προσωρινά σε CN/xiaomi.eu source μέχρι να ετοιμαστούν τα δικά μας Workflows για Android 8. !
H ROM για το RedMi 3S (Land) αναστέλλεται αυτή την εβδομάδα (δεν έχει βγάλει η Xiaomi Global Source)
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
Αγαπητό μέλος και επισκέπτη.
Ένας τρόπος για να συντηρίσουμε αυτή την σελίδα από τα έξοδα που έχει είναι και οι διαφημίσεις.
Θα σε παρακαλούσαμε, εάν σου αρέσει αυτό που σου προσφέρουμε, να μην χρησιμοποιείς Ad-Blocker για την σελίδα μας.
Κάνοντας κλικ σε κάποια από τα διαφημιστικά banner, βοηθάς και εσύ έμμεσα αυτή την κοινότητα να συνεχίσει το έργο της.
Eυχαριστούμε για την υποστήριξη...
(Dieses Fenster lässt sich in Sekunden schließen.)
Θέλω να φέρω 2 κινητά από Gearbest που κάνουν το ένα 99 Ευρώ. Τι λέτε να τα φέρω χωριστά το καθένα χωρίς priority line ή και τα 2 μαζί με priority line ή ξεχωριστά το καθένα με Priority line? Γενικά τι προτείνετε? Ευχαριστώ.
Εγώ θα τα αγόραζα ξεχωριστα. Όσο για την μέθοδο αποστολής εγώ επιλέγω belgium post που πάει σφαίρα και δεν περνάει τελωνειο. Το priority line του gearbest δεν το έχω δοκιμάσει άλλα έχω ακούσει ότι δεν περνάει τελωνείο και αυτό.
Θέλω να φέρω 2 κινητά από Gearbest που κάνουν το ένα 99 Ευρώ. Τι λέτε να τα φέρω χωριστά το καθένα χωρίς priority line ή και τα 2 μαζί με priority line ή ξεχωριστά το καθένα με Priority line? Γενικά τι προτείνετε? Ευχαριστώ.
Priority line οπωσδήποτε. Και τα 2 στην ίδια παραγγελία. Ξεχωριστά πακέτα με priority line θα σου βγει ο κούκος αηδόνι μάλλον με βάση όσα ήξερα παλιότερα τουλάχιστον κι αν δεν άλλαξε κάτι. Θα σου συνιστούσα όμως κάποιο άλλο μαγαζί όπως το banggood το οποίο και πιο αξιόπιστο είναι τον τελευταίο καιρό και πολύ φθηνότερος ο αντίστοιχος τρόπος αποστολής χωρίς κίνδυνο τελωνείου που έχει.
Εγώ θα τα αγόραζα ξεχωριστα. Όσο για την μέθοδο αποστολής εγώ επιλέγω belgium post που πάει σφαίρα και δεν περνάει τελωνειο. Το priority line του gearbest δεν το έχω δοκιμάσει άλλα έχω ακούσει ότι δεν περνάει τελωνείο και αυτό.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Φιλε Kmeles δεν έχει επιλογή για belgium post το Gearbest οπότε θα αγοράσω και τα 2 μαζί με priority line που είναι +20 Ευρώ.
Καλησπέρα, θέλω να πάρω το Redmi 5 Plus αλλα δεν υπάρχει σε ευρωπαϊκή αποθήκη. Βάσει της εμπειρίας σας απο που λέτε να το πάρω (gearbest, banggood ή geekbuying) ?
Μόνο gearbest και banggood προσφέρουν παράδοση χωρίς τελωνειακά και το gearbest δεν το έχει από ότι είδα. Νομίζω όμως ότι θα το βρεις και Ελλάδα σε παραπλήσια τιμή, μια και το banggood βάζει αρκετά μεταφορικά.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Φιλε Kmeles δεν έχει επιλογή για belgium post το Gearbest οπότε θα αγοράσω και τα 2 μαζί με priority line που είναι +20 Ευρώ.
Τι θελεις να αγορασεις απο gearbest.Εαν το δεμα σου ειναι πανω απο 2 κιλα η εχει μεγαλο ογκο επελεξε priority line.Εαν παλι ειναι καποιο κινητο η μικροδεμα επελεξε belgium post.
Τι θελεις να αγορασεις απο gearbest.Εαν το δεμα σου ειναι πανω απο 2 κιλα η εχει μεγαλο ογκο επελεξε priority line.Εαν παλι ειναι καποιο κινητο η μικροδεμα επελεξε belgium post.
Θέλω να αγοράσω 2 κινητά που έχει το καθένα 99 Ευρώ. Εαν τα πάρω ξεχωριστά χωρίς priοrity Line (δεν έχει belgium) θα έχω πρόβλημα? Και εαν έχω πρόβλημα μπορώ να μην αποδεχτώ το δέμα και να γυρίσει πίσω για να μου το ξαναστείλουν με priority line?