Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα επισημασμένα με „qualcomm“

>> Ενημέρωση όλων των μελών <<

Έγινε η διανομή νέων XTRV-9.5.16/17 ROM για 35 συσκευές στα VIP μέλη μας...

Δείτε τις πληροφορίες στα VIP mail που σας έχουμε στείλει.

Oι αυτόματες ενημερώσεις (ΟΤΑ) σήμερα στα απλά μέλη μας θα εμφανιστούν μετά από 12 - 24 ώρες μετά από τους VIP !

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Η Qualcomm έκανε την έκπληξη πάλι στο χώρο του LTE, και μόλις ανακοίνωσε το νέο LTE μόντεμ Gobi 9x45 Κατηγορίας 10 , το οποίο θα φέρει έως και 450 Mbps download ταχύτητες στο τηλέφωνο ή το tablet σας.


    Η εταιρεία ανέφερε ότι η νέα έκδοση είναι έως και 1,5 φορές πιο γρήγορη απ'ότι η κατηγορία 6 LTE, και χρησιμοποιεί την μοντέρνα τεχνολογία ολοκλήρωσης 20nm, εξασφαλίζοντας χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, 30% λιγότερη επιφάνεια, και λιγότερη θερμότητα.
    Υποστηρίζει, επίσης, όλα τα σημαντικά πρότυπα, όπως το GSM, DC-HSPA, CDMA, EVDO, καθώς και ένα πλήρες σύνολο ζωνών συχνοτήτων, γεγονός που το καθιστά έτοιμο για την παγκόσμια αγορά. Υποστηρίζει επίσης GPS, GLONASS, και Galileo, για την όσο το δυνατόν ακριβέστερη πλοήγηση, και υπάρχουν πολλά νέα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν.


    Με το Chipset Gobi θα έχετε τα προνόμια της διπλής SIM LTE, με ταυτόχρονη εκπομπή και λήψη, και υποστήριξη Volte. Το μικρότερο μέγεθός του θα οδηγήσει σε πιο συμπαγή chipsets Snapdragon. Το chipset θα είναι διαθέσιμο από το επόμενο έτος, και κάτι μας λέει ότι θα συνδυαστεί με το Snapdragon 810, το οποίο αποτελεί καλό οιωνό για την επόμενη εαρινή εσοδεία των νέων συσκευών.