Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα επισημασμένα με „problem“

>> Ενημέρωση VIP μελών <<

Είναι έτοιμες οι 20 νέες XTRV-9.9.3/6 ROM για την που σας έχoυν σταλθεί μέσω του VIP mail.

Αυτές είναι κάποιες από τις τελευταίες MIUI 10 ROM.
Θα σας δώσουμε νέες MIUI 11 ROMs όταν έχουμε διαθέσιμο Source.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Τα προβλήματα για το iPhone 6 Plus πραγματικά μοιάζουν να μην έχουν σταματημό.  Ύστερα από το ξέσπασμα του #bendgate που μας απασχόλησε για πολλές εβδομάδες, όπως επίσης και με τις αναφορές για την μη αποδοτική flash μνήμη του μοντέλου των 128GB, ένα νέο πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στη λίστα των τεχνικών θεμάτων που σχετίζονται με τη μεγάλη ναυαρχίδα της Apple.

  Αυτή τη φορά, πολλοί users του iPhone 6 Plus αναφέρουν ένα τεχνικό θέμα που το πιθανότερο είναι να οφείλεται στη κακή λειτουργία του image stabilization ή του focus. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το iPhone 6 Plus να τραβάει video, που το αποτέλεσμα είναι μάλλον σε… κακά χαλιά, καθώς εκεί που δεν το περιμένει κανείς δημιουργείται ένα περίεργο κυματιστό blurring εφέ.

  Μάλιστα, όταν εμφανιστεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, ουσιαστικά αμέσως μετά η κάμερα του κινητού είναι εντελώς άχρηστη, καθώς δεν μπορεί να τραβήξει σωστά φωτογραφίες. Η Apple έχει επίγνωση του προβλήματος και ήδη προχωράει στην πλήρη αντικατάσταση των ελαττωματικών συσκευών που βρίσκονται εντός εγγυήσεως, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις το service αντικαθιστά μόνο τους ελαττωματικούς αισθητήρες.

  Μέχρι στιγμής η Apple δεν έχει ανακοινώσει πόσοι users συνάντησαν το συγκεκριμένο πρόβλημα ή ποια παρτίδα των iPhone 6 Plus είναι η ελαττωματική.  Τελικά, η Apple μάλλον θα πρέπει να κάνει αγιασμό στα εργοστάσια που συναρμολογούνται τα iPhone 6 Plus, μπας και καταφέρει και γλιτώσει από το κακό μάτι…