Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-2 από 2.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ (Updater) ΣΤΙΣ XTRV ROMs

>>> Έχει γίνει διόρθωση (FIX) στην εφαρμογή αναβάθμισης (Updater), και μπορείτε να κατεβάζετε κανονικά (Download) τις ROM για τις συσκευές σας <<<

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 26/11/2021) !!! <<

Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.11.24/25 για 21 συσκευές

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ UPDATER:

Επειδή αλλάξαμε Server και Domain για τις ROM της κοινότητας, οι νέες ROM δεν θα μπορούν να γίνουν αυτόματα Download αυτή την φορά, και θα πρέπει να τις κατεβάσετε από τα Links που σας δίνουμε στο φόρουμ της κοινότητας.

Μόλις κατεβάσετε και εγκαταστήσετε τις ROM με τις αλλαγές που έχουν γίνει στον Updater (εφαρμογή αναβάθμισης), θα μπορείτε να έχετε και πάλι κανονικό Download.

Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η εφαρμογή του smartwatch δεν έχει δυστυχώς ανάλογες ρυθμίσεις. Κάτι κατάφερα πάντως από τις ρυθμίσεις του bluetooth του κινητού. Όχι όπως θα ήθελα, αλλά γενικά αποδεκτό!

  • Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από αρκετή ώρα παιδέματος χωρις να βγάλω άκρη, θα ήθελα αν ξέρετε κάποια λύση στο παρακάτω πρόβλημα που αντιμετωπίζω: Αγόρασα ένα smartwath και ενώ συνδέθηκε αμέσως με το red mi 8 pro μέσω bluetooth, όταν έχω εισερχόμενη κλήση είναι προεπιλεγμένο το smartwath (bluetooth). Θα πρέπει δηλαδή να αποδεχτώ την κλήση με το πράσινο κουμπί της απάντησης και μετά να αποεπιλέξω το bluetooth και να επιλέξω το τηλέφωνο ή το ηχείο. Ότι και να προσπάθησα στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου …