Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 342.

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 22/10/2021) !!! <<

Γίνεται η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.10.20 για 25 συσκευές (Ολοκληρώθηκε)

Από τις 15 Σεπτεμβρίου έχει σταματήσει η εβδομαδιαία διανομή των ROM για τα Mi 11, Mi 11 Pro/Ultra, Redmi K40 Pro/+/Mi 11i, Mi 11 Lite 5G, Mi 10S και POCO F3/Redmi K40 λόγω των δοκιμών στο Android 12.

Από τις 27 Νοεμβρίου σταματά η διανομή των εβδομαδιαίων Beta ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8.

Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

 • .. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 • RE:

  amalag - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

  Μήνυμα

  Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από amalag: “Ξέρω ότι είναι σε λάθος νήμα αλλά πώς μπορώ να εγκαταστήσω το dolby atmos σε android 8 και χωρίς twrp recovery.... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν μπορείς.” Υπάρχει άλλο app σαν το dolby atmos που να μπορώ να το εγκαταστήσω; Ακόμα και επί πληρωμή app. Ευχαριστώ για την απάντηση... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 • Ξέρω ότι είναι σε λάθος νήμα αλλά πώς μπορώ να εγκαταστήσω το dolby atmos σε android 8 και χωρίς twrp recovery.... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 • Έχει κάποιος ιδέα πότε θα πάρουμε miui 10 και αν θα είναι και android 8; Αποστολή Από Το Redmi Note 4x (mido)

 • @amavroudis Όχι δεν ήρθε ota και μου έκανε εντύπωση. Η 8.5.17 είχε έρθει ota. Μήπως ενδιάμεσα είχαμε κάποιο update και δεν μου ήρθε; Αποστολή Από Το Redmi Note 4x (mido)

 • Έβαλα χθες την 8.5.25 χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν μου ήρθε όμως ota. Είναι φυσιολογικό αυτό; Αποστολή Από Το Redmi Note 4x (mido)

 • Έχει μπει η 8.5.17 σε mido χωρίς κανένα πρόβλημα..είναι επίσημη rom ή μαγείρεμα της κοινότητας; (Καλοδεχούμενο βέβαια, γιατί έως τέλη Ιουνίου θα πάθουμε στέρηση)... Αποστολή Από Το Redmi Note 4x (mido)

 • RE:

  amalag - - RedMi Note 4/4X (Mido)

  Μήνυμα

  Όχι. Έχω τον browser της samsung...η πλάκα είναι ότι σήμερα όλα δουλεύουν καλά, χωρίς να κάνω τίποτε. Μυστήριο...Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από amalag: “2. Αν ενεργοποιήσω τα δεδομένα (cosmote), σε κάποιες, δεν μπαίνω. Ας πούμε στην google. Η πλάκα είναι ότι αν μπω στην google με wifi και μετά κλείσω το wifi και γυρίσω σε δεδομένα, τότε μπαίνω κανονικά ” Αυτο στο κάνει μόνο στον στοκ browser?” Αποστολή Από Το Redmi Note 4x (mido)

 • Αν μου το κάνει πάλι; Αποστολή Από Το Redmi Note 4x (mido)

 • Παιδιά, θέλω τη βοήθειά σας. Δεν ξέρω αν είναι κάποιο bug της rom πάντως συμβαίνει το εξής: 1. Με wifi μπαίνω κανονικά σε όλες τις ιστοσελίδες 2. Αν ενεργοποιήσω τα δεδομένα (cosmote), σε κάποιες, δεν μπαίνω. Ας πούμε στην google. Η πλάκα είναι ότι αν μπω στην google με wifi και μετά κλείσω το wifi και γυρίσω σε δεδομένα, τότε μπαίνω κανονικά Κουφό; Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Αποστολή Από Το Redmi Note 4x (mido)

 • Ρε παιδιά. Από τότε που γυρίσαμε σε global source, δεν δουλεύει πλέον το cloud print. Μήπως κάποιος έχει καμία ιδέα.... Αποστολή Από Το Redmi Note 4x (mido)

 • Μπήκε σε mido. Όλα καλά. Δεν ξέρω τι διαφορά έχει από την προηγούμενη αλλά όλα οκ.. Αποστολή Από Το Redmi Note 4x (mido)

 • Παιδιά, για να αλλάξω root από supersu σε magisk, απλά ξαναπερνάω την aroma rom και επιλέγω magisk; Ή χρειάζεται και κάτι άλλο; Γενικά ποιο από τα δύο προτείνετε; Λύθηκαν τα προβλήματα με το magisk; Αποστολή Από Το Redmi Note 4x (mido)

 • Σε mido όλα καλά. λύθηκε το πρόβλημα με το multitasking... Αποστολή Από Το Redmi Note 4x (mido)

 • Καλημέρα σε όλους. Κατά την εγκατάσταση της aroma, υπάρχει μια επιλογή για τα DPI της οθόνης. Βάζουμε το ανώτερο ή αυτό που μας προτείνει; Υπάρχει διαφορά μεγάλη ανάλογα με την επιλογή που θα κάνουμε; Αποστολή Από Το Redmi Note 4x (mido)

 • Παιδιά, μπορείτε να μου προτείνετε έναν καλό download manager; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 • Τελικά ρε παιδιά, έτσι από περιέργεια. Ποιο είναι καλύτερο; Αυτό με το helio ή αυτό με τον snapdragon; Κατά τη γνώμη σας πάντα... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 • RE:

  amalag - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

  Μήνυμα

  Παράθεση από gkalen: “@StefLeon Κατεβάζεις , το βάζεις στη κάρτα σου χύμα ή το αφήνεις στο φάκελο Download.. Μπαίνεις σε twrp , βρίσκεις το ζιπ , φλασαρεις , reboot system .. Edit Ευκαιρία να δούμε αν δουλέψει για όλες τις συσκευές , προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα , δε χρειάστηκε κιόλας , δεν έχω κανένα fc ακόμα ..” Εγώ το διέγραψα το αρχείο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ως τώρα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 • RE: RE:

  amalag - - RedMi Note 4/4X (Mido)

  Μήνυμα

  Παράθεση από amalag: “Παράθεση από Paris 2018: “:lol: Εντάξει παιδιά με πείσατε αν και θεωρώ πως θα ήταν σωστό να είχαμε τις επαφές και στο μέηλ και στη συσκευή. Μικρό το κακό να'χαμε να λέγαμε. Τώρα σε σχέση με την οθόνη εκτός από την κιτρινίλα έχει και άλλα θέματα αυτή tianma?” Φίλε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Και εγώ δε θέλω να αποθηκεύω τις επαφές μου στην google. Θα αποθηκεύσεις τις επαφές σου στον mi λογαριασμό και αν δεν θέλεις να γίνει συγχρονισμός με το mi cloud, απενεργοποίησε τον. Έτ…

 • RE:

  amalag - - RedMi Note 4/4X (Mido)

  Μήνυμα

  Παράθεση από Paris 2018: “:lol: Εντάξει παιδιά με πείσατε αν και θεωρώ πως θα ήταν σωστό να είχαμε τις επαφές και στο μέηλ και στη συσκευή. Μικρό το κακό να'χαμε να λέγαμε. Τώρα σε σχέση με την οθόνη εκτός από την κιτρινίλα έχει και άλλα θέματα αυτή tianma?” Φίλε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Και εγώ δε θέλω να αποθηκεύω τις επαφές μου στην google. Θα αποθηκεύσεις τις επαφές σου στον mi λογαριασμό και αν δεν θέλεις να γίνει συγχρονισμός με το mi cloud, απενεργοποίησε τον. Έτσι οι επαφές σου θα εί…