Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 88.

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Πέμπτη 24/10/2021) !!! <<

Γίνεται η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.10.23 για 18 συσκευές (Ολοκληρώθηκε)

Από τις 15 Σεπτεμβρίου έχει σταματήσει η εβδομαδιαία διανομή των ROM για τα Mi 11, Mi 11 Pro/Ultra, Redmi K40 Pro/+/Mi 11i, Mi 11 Lite 5G, Mi 10S και POCO F3/Redmi K40 λόγω των δοκιμών στο Android 12.

Από τις 27 Νοεμβρίου σταματά η διανομή των εβδομαδιαίων Beta ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8.

Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

 • Καλησπέρα, Έχουμε κάποια ενημέρωση για το πότε θα βγεί η Stable XTRV με MIUI 12 για το Whyred; Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει η Fast Boot με MIUI 12. Ευχαριστώ.

 • Έχω την εντύπωση ότι είναι αυτή: xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote5Pro_V11.0.2.0.PEICNXM_v11-9 Αν όχι, ας με διορθώσει κάποιος. Εμένα αυτή φοράει από όταν βγήκε.

 • Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Για το MIUI σε Stable, γνωρίζουμε κάτι;

 • Καλησπέρα! Ίσως να έχει ειπωθεί πολλάκις, αλλά πότε να περιμένουμε την MIUI 12 για το Whyred; Επίσης, το κινητό θα πάρει μεγαλύτερη Android έκδοση από την 9 που τρέχει τώρα; Ευχαριστώ!

 • Καλησπέρα, Έχω ένα θέμα με ένα συγκεκριμένο WiFi δίκτυο. Δεν μπορεί να συνδεθεί το κινητό μου με τίποτα. Συνδέεται με πολύ μεγάλη προσπάθεια και υπομονή αλλά αν κλείσω το WiFi και το ανοίξω μετά χάνεται. Είναι SSID που συνδέεσαι με Username & Password. Τα στοιχεία που καταχωρώ είναι σωστά και επίσης δεν είμαι μπλοκαρισμένος σε επίπεδο MAC. Είμαι σε MIUI Stable 11.0.2.0 (PEICNXM) Τι θα μπορούσα να δοκιμάσω; Κάποιο clean από TWRP ίσως; Ευχαριστώ!

 • Καλησπέρα, Έχω δοκιμάσει και άλλα ακουστικά, συμβαίνει το ίδιο. Κι εγώ κάποιο bug υποψιάζομαι. Γνωρίζετε αν υπάρχουν άλλες εφαρμογές για FM Radio;

 • Το έχω δοκιμάσει, δεν άλλαξε κάτι. Γνωρίζεις αν υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για FM Radio; (όχι web radio)

 • Παράθεση από NasDriver: “Με official china rom είσαι ? ” Όχι, με την τελευταία XTRV που έχει ανέβει από εδώ. Συγκεκριμένα με την: MIUI 11 - v. 11.0.2.0 PEICNXM (stable)

 • Καλησπέρα, Τον τελευταίο καιρό η συμπεριφορά της εφαρμογής του Ραδιοφώνου δεν είναι ομαλή. Δουλεύει κανονικά, αλλά πολλές φορές κάνει παύσεις για κλάσματα του δευτερολέπτου όταν ακούω μουσική. Επίσης, όταν πατάω το κουμπί για να ψάξει για σταθμούς και φτάσει στο 102.5 MHz μετά από λίγα δευτερόλεπτα δεν ακούγεται τίποτα. Θα πρέπει να κλείσω την εφαρμογή και να την ανοίξω πάλι. Απ' τη στιγμή που ανοίξει και βρίσκεται πάλι στο 102.5 MHz πάλι θα γίνει το ίδιο. Εκτός αν προσπεράσω αυτή τη συχνότητα. …

 • Διάβαζα άλλο νήμα! Ευχαριστώ για το link. Θα δοκιμάσω να την εγκαταστήσω με factory reset. Ελπίζω να μην γίνει brick το κινητό μου!

 • Παράθεση από makis1024: “Πας από stable σε developer , οπότε factory reset αναγκαστικά , με ότι αυτό συνεπάγεται... ” Δεν υπάρχει δηλαδή Stable η MIUI 11;

 • Καλησπέρα, Έχω εγκατεστημένο το TWRP 3.3.0-14-04-19 by geoanto555 Μπορώ να εγκαταστήσω τη ROM HMNote5Pro_9.12.12_v11-9 πάνω απ' την XTRV 10.3.5.0 που τρέχω αυτή τη στιγμή; Υπάρχει περίπτωση να γίνει brick το κινητό; Αν όχι, περνάω από πάνω, ή πρέπει να κάνω wipe κάτι πρώτα; Ευχαριστώ.

 • Έχω κάποια προβληματάκια. Παράδειγμα το ραδιόφωνο λειτουργεί όποτε θέλει, κολλάει το messenger και γενικά παρατηρώ διάφορα κολλήματα με τη ROM που έχω ήδη.

 • Όποιοι έχουν Whyred, περάσατε το MIUI 11 πάνω απ' το 10 ή έπρεπε να κάνετε format data; Γιατί τώρα τρέχω MIUI 10 | V10.3.5.0 και παρατηρώ αρκετά κολλήματα. Είχε περαστεί με format data. Επίσης το TWRP είναι το 3.3.0-14-04-19 bu geoanto555

 • TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

  geortzan - - Recoveries

  Μήνυμα

  @amavroudis, αν κάνω downgrade το TWRP θα έχω κάποιο πρόβλημα με το κινητό μου; Κάποιο brick ή κάτι παρόμοιο;

 • TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

  geortzan - - Recoveries

  Μήνυμα

  Καλησπέρα, Σε Redmi Note 5 Whyred με XTRV Stable έκανα backup όλο το κινητό μέσω του TWRP 3.2.3-4 by geoanto555 και δημιούργησα το backup στην SD Card του κινητού. Στη συνέχεια μετέφερα το backup στον υπολογιστή. Προχώρησα σε αναβάθμιση του TWRP στην 3.3.0-14-04-19 by geoanto555. Στη συνέχεια έκανα τα πάντα wipe και εγκατάσταση της τελευταίας XTRV Stable 10.3.5.0 (PEICNXM). Όλα φαίνεται ότι δουλεύουν σωστά. Όλο αυτό έγινε επειδή πέρασα Developer ROM πάνω από τη Stable κάνοντας clear μόνο την cac…

 • Κατ’ αρχάς θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τη βοήθεια, αλλά μήπως είναι εύκολο να έχω κάποιο link από που να κατεβάσω την τελευταία έκδοση του TWRP και πώς να την εγκαταστήσω; Αυτή τη στιγμή έχω την 3.2.3-4 by geoanto555

 • Ευχαριστώ! Είχα μία πιο παλιά XTRV Stable (περασμένη από Δεκέμβρη του 2018) και αποφάσισα την προηγούμενη βδομάδα να κάνω update στην τελευταία Stable. Την πέρασα από πάνω, όλα καλά. Αλλά συνεχώς έβγαζε μήνυμα η εφαρμογή Αναβάθμιση πως υπάρχει νέα έκδοση. Όταν όμως το πατούσα έβγαζε μήνυμα πως δεν υπάρχει κάτι. Την προηγούμενη όταν την πέρασα είχα VIP συνδρομή. Και έψαξα στο forum αν υπάρχει κάτι ακόμη πιο νέο και έβαλα καταλάθος μία Beta. Έτσι έλεγε στο About. Κατέβασα την xiaomi-miui-hellas-XT…

 • Καλησπέρα, Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν η τελευταία XTRV Stable για το Whyred είναι η 10.3.5.0 (PEICNXM) ; Ευχαριστώ!

 • Παράθεση από spyrossss: “Γύρισε το σε άλλη περιοχή πχ Ελβετία,όπως έχω κάνει εγώ και θα δουλεύει κανονικά με το gps. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για κάποιο λόγο, δεν μπορώ να βρω κάπου το Region. Βλέπω είναι στις Ρυθμίσεις - Πρόσθετες Ρυθμίσεις. Ακόμα και στο search, δεν μου το βγάζει! Έχω Global XTRV.