Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 481.

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 23/07/2021) !!! <<

Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.7.21/22 για 25 συσκευές (ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ)

Άρχισε και πάλι η διανομή όλων των FastBoot ROM της κοινότητας!

Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

 • Το Umi ένα χρόνο τώρα δουλεύει απροβλημάτιστα (ακόμα και όταν πήρε απο τα πρώτα το Android 11 τα πήγε περίφημα). Κάθε αναβάθμιση που παίρνει δείχνει γιατί είναι συσκευή με ο0. Συμπέρασμα: κάποιου η συσκευή έχει πρόβλημα απο την αρχή. Οχι τίποτα άλλο, αλλά ανησυχούν οι υπόλοιποι που έχουν τη συσκευή για να κάνουν το βήμα προς xtrv.

 • Miui SDK

  Vstromakias - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

  Μήνυμα

  Μπορείς να δουλέψεις την εφαρμογή της κάμερας για να σκαναρεις και δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή που σου πετάει τα μηνύματα (λογικά την έχεις κατεβάσει εσύ και δεν ήταν προεγκατεστημένη).

 • MIUI Contacts and dialer 12.1.6.3 APK Download by Xiaomi Inc - APKMirror Σε μία γρήγορη αναζήτηση

 • Αν κάνουν fr και κολλήσει στους λογαριασμούς του προηγούμενου χρήστη σημαίνει ότι έχει μπει ίντερνετ με αποτέλεσμα να το βρίσκει η εύρεση συσκευής. Εδώ αρχίζει το ωραίο ότι 2 εβδομάδες δεν έχει συνδεθεί καθόλου η συσκευή. Ή έγινε ανταλλακτικά κατευθείαν ή κάπου της έπεσε της βλαμμένης και θα το βρούμε ξαφνικά μπροστά μας.

 • Redmi Note 6 pro δεν ανάβει

  Vstromakias - - Ο καφενές μας

  Μήνυμα

  H3d3d20336d82415c93afb1dce0dbe6b2u.jpg_640x640Q90.jpg

 • Redmi Note 6 pro δεν ανάβει

  Vstromakias - - Ο καφενές μας

  Μήνυμα

  Καλημέρα. Για αρχή αν πιάνουν τα χέρια σου βγάλε καπάκι και δοκίμασε να το συνδέσεις σε υπολογιστή χωρίς μπαταρία, για να δεις αν θα το αναγνωρίσει και με τι όνομα (αν δε το δει καθόλου είναι άσχημο). Άστο για λίγες ώρες χωρίς μπαταρία, σύνδεσε την και δοκίμασε πάλι(αν δε το δει και τώρα ακόμα πιο άσχημα). 99% πας για μητρική (ασύμφορο αν βρεθεί). Αν είχε εγγύηση καλό ήταν να πήγαινε στο κατάστημα (εδώ είναι που χρειάζεται infoquest και όχι σκρουτζομάγαζα). Κάνε μια δοκιμή με άνοιγμα πλάτης. Απο…

 • Mi9 t pro σε poco f3

  Vstromakias - - Poco F3/RedMi K40 (Alioth)

  Μήνυμα

  Μετά απο μία εβδομάδα χρήσης μπορώ να πω ότι το τηλέφωνο είναι τέλειο και χτυπάει άνετα το cancro (mi 3w). Από το 13 έχω να πιάσω στα χέρια μου τέτοια συσκευή. SD870 σου λέει και 120 hz οθόνη, ουαου. Και; Κάμερες, μπαταρία και ποιότητα κατασκευής άλλης εποχής (λογικά τώρα ανακάλυψαν και το τροχό). Ο λόγος ύπαρξης αυτής της συσκευής;

 • Δυστυχώς ενώ είναι πολύ καλή λύση σε απώλεια συσκευής δε βοηθάει πάντα. Κάπου έπεσε η συσκευή της αδερφής μου (κλειστά data) και δε καταφέραμε να τη βρούμε. Το αστείο είναι ότι η συσκευή έκλεισε απο μπαταρία (έτσι θέλουμε να πιστεύουμε) και δε την βρήκε κανένας. Δε θα είχε μπει ίντερνετ αν την είχε κάποιος στα χέρια του; Τίποτα, άνοιξε η γη και τη κατάπιε

 • Mi9 t pro σε poco f3

  Vstromakias - - Poco F3/RedMi K40 (Alioth)

  Μήνυμα

  Σήμερα χάθηκε και η τελευταία ελπίδα να βρεθεί η συσκευή (mi9t pro) και θέλω να κάνω στην αδερφή μου δώρο συσκευή αντικατάστασης. Αξίζει η συσκευή; Οποιος έκανε αυτή τη μεταφορά θα ήθελα τη γνώμη του ή γενικά όποιος της έχει πιει το αίμα για εντυπώσεις.

 • Καλησπέρα. Όταν πατήσουμε εύρεση συσκευής αλλά δυστυχώς δεν έχει ενεργά data ή δε βρίσκεται σε κάποιο WiFi, πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τα data για να υπάρξει επικοινωνία με το cloud; Χωρίς κάποια σύνδεση στο ίντερνετ δε μπορεί να πάρει στίγμα απο τη συσκευή. Μίλησα με cosmote και μου είπαν ότι αυτοί δε μπορούν να τα ενεργοποιήσουν στη sim απο απόσταση, αλλά μόνο αν μιλήσω με xiaomi για να το κάνουν αυτοί. Υπάρχει κάποιος τρόπος πριν κλείσει απο μπαταρία;

 • Xiaomi mi10

  Vstromakias - - Φόρουμ υποδοχής μελών

  Μήνυμα

  Καλημέρα. Δεν υπάρχει καμία εφαρμογή που να κάνει σωστά τη δουλειά που θέλεις. Η μόνη ολοκληρωμένη λύση είναι ξεκλείδωμα και πέρασμα xtrv. Μόνο θετικά θα έχει η συσκευή (θα λυθεί το πρόβλημα της εγγραφής) και θα αποκτήσεις δίκαρτο τηλέφωνο (δίκαρτο αν όντως έχεις το Umi).

 • @lucky_13_hc το συγκεκριμένο twrp δουλεύει τέλεια και μετά το πέρασμα της ελληνικής rom θα έχεις και ένα δίκαρτο κινητό (αν χρειαστείς θήκη για 2 sim υπάρχει μία μπλέ).

 • Η ερώτηση είναι με ότι ισχύει απο 1 Ιουλίου. Θα περάσει τελωνείο το δέμα; Τα χρήματα που ζητάει ο πωλητής στο ebay εννοείται ότι θα τα δώσω, απλά θέλω να ξέρω αν μόλις έρθει Ελλάδα περάσει απο έλεγχο και πληρώσω ΦΠΑ και έξοδα εκτελωνισμού. Κάπου διάβασα ότι αν έχει έρθει απο χώρα της Ευρώπης πληρώνουμε τη διαφορά ΦΠΑ + έξοδα ελέγχου σε περίπτωση που το δέμα δεν αναφέρει με τιμολόγιο τι περιέχει ακριβώς.

 • Παίδες καλησπέρα. Ψάχνω να αγοράσω μία συσκευή η οποία από τι ανακάλυψα δεν έρχεται πλέον Ελλάδα. Τελικά μετά απο αναζήτηση τη βρήκα Πορτογαλία (ebay) σε κατάστημα καινούργιο στη τιμή των 94.90 + 10.99 μεταφορικά. Έχει εικόνα κανένας για το ποσό που θα πληρώσω μόλις έρθει Ελλάδα; Ενημερωτικά η τιμή ήδη είναι μεγαλύτερη απο αυτή που ερχόταν Ελλάδα (ακόμα και χωρίς τα μεταφορικά). Η Πορτογαλία με μία γρήγορη ματιά έχει 23% φπα και στην αποστολή θα γράφει το πακέτο ακριβώς τα χαρακτηριστικά.

 • @lucky_13_hc Αν μιλάς για το Mi 10 (UMI) βρίσκεσαι σε λάθος συσκευή. Το twrp που δουλεύει σωστά με το Umi είναι download

 • Δεν είναι κριτήριο αν μια συσκευή υποστηρίζει εγράφη κλήσης . Όλες οι συσκευές τι υποστηρίζουν, απλά δεν το υποστηρίζει ο dialer της Google (που φοράνε πλέον όλες οι global rom λόγω απορρήτου). Αν η συσκευή σου το είχε απο την αρχή ή δεν είχε official rom ή δε θυμάσαι καλά. Έχω αλλάξει rom σε πολλές συσκευές (μέσα σε αυτές και η συγκεκριμένη με official rom) γιατί όλοι έχουν συνηθίσει την εγγραφή. Η μόνες συσκευές που την έχουν απο το εργοστάσιο είναι πλέον όσες ΔΕΝ είναι προς πώληση εκτός Κίνας…

 • Η rom που φοράει η συσκευή είναι official (ενώ αυτή του φόρουμ είναι custom). miui_UMIGlobal_V12.5.1.0.RJBMIXM_d2fada1577_11.0.zip Αυτή είναι η official για το Umi και θα την κάνεις εγκατάσταση απο τον updater του κινητού. Θα βρεις την εφαρμογή που λέει αναβάθμιση, θα πατήσεις τις 3 τελίτσες επάνω δεξιά και θα επιλέξεις τη rom που κατέβασες (στη σελίδα που έγραψα)

 • @SAMARAS μπορείς να ανεβάσεις φώτο με τα αρχεία που έχεις μέσα στο φάκελο adb;

 • Το πρόβλημά σου δεν έχει να κάνει με τη rom, αλλά με την επικοινωνία του touch με τη μητρική. Σε 2 δικές μου περιπτώσεις που έχασα το touch (mi 5 και Mi9) το πρόβλημα λύθηκε βγάζοντας και ξανά βάζοντας το φις του touch. Στη δική μου περίπτωση όμως δεν υπήρχε εγγύηση (αγορά απο Κίνα).

 • Αν η συσκευή είναι στην εγγύηση η καλύτερη λύση είναι επιστροφή στο κατάστημα. Σε αντίθετη περίπτωση ένα βγάλσιμο της πλάτης και έλεγχος μήπως έχει φύγει το φις του touch απο τη μητρική.