Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 230.

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 23/07/2021) !!! <<

Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.7.21/22 για 25 συσκευές (ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ)

Άρχισε και πάλι η διανομή όλων των FastBoot ROM της κοινότητας!

Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

 • Καλησπέρα... με χαρά βλέπω ότι βγήκε επιτέλους η MI8_V12.5.1.0.QEACNXM για το κινητό μας... Εγώ που έχω την προηγούμενη 12.0.4.0 κάνω κανονικά ΟΤΑ update από το κινητό ή χρειάζεται κάτι επιπλέον? Επίσης κάποιος που την έχει βάλει να μας πει εντυπώσεις?

 • Παράθεση από flxas: “... Παρεπιπτόντως κάπου διάβασα ότι επίσημα θα βγει και το miui 12.5 και για μας οπότε αξίζει να μείνουμε ακόμα με το mi8 ” Καλησπέρα... που το διάβασες αυτό γιατί μέχρι στιγμής όπου κι αν είδα πουθενά δεν αναφέρει ότι το mi8 θα πάρει την 12.5 Εγώ πάντως το έχω αποκλείσει εντελώς και σύμφωνα με την τελευταία αναβάθμιση, η οποία έγινε μετά από σχεδόν 4 μήνες από την προηγούμενη, δεν βλέπω να υπάρχει επόμενη ή αν υπάρξει μάλλον θα είναι μετά το καλοκαίρι... πλέον όπως είναι λο…

 • Ευχαριστούμε.. υγεία πάνω από όλα σε όλους!!!

 • Όχι.. XTRV... Stable MIUI 12 : Έγιναν διαθέσιμες οι νέες Ελληνικές XTRV Stable ROMs (Ενημερώθηκε η λίστα στις 14/03/2021) - News by Xiaomi Miui Hellas

 • Κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε... βγήκε νέα ROM για το κινητό μας...

 • Ευχαριστώ αλλά μήπως υπάρχει κάποιο άλλο link να το κατεβάσω γιατί από το συγκεκριμένο μου λέει ότι έχει αφαιρεθεί το αρχείο.. EDIT: Το googlαρα και βρήκα αυτό: contacts-and-dialer-xiaomi-12-2-2-1-release Είναι ΟΚ?

 • Καλησπέρα.. Μιας που αργεί από ότι βλέπω νέο update (δεν ξέρω αν θα πάρει και νεώτερο πλέον αφού ήδη έχει αργήσει αρκετά), υπάρχει από τους developers κάποια πρόθεση για ένα update fix τουλάχιστον στις επαφές να φαίνονται στην δεξιά στήλη ελληνικοί χαρακτήρες και όχι αγγλικοί? (ελληνικό ευρετήριο επαφών) Έχει γραφτεί στο παρελθόν ότι με τα νέα update θα διορθωνόταν αυτό το κομμάτι μιας και έχει βγει global έκδοση..

 • Η αλήθεια είναι ότι και στο παρελθόν είχα ψάξει για τέτοια εφαρμογή αλλά δεν έβγαλα άκρη.. Δεν ξέρω αν το υποστηρίζει και το κινητό μας γιατί σε κάποια εφαρμογή (την manual cam αν θυμάμαι καλά) μου έβγαλε ότι δεν υποστηρίζεται το shutter speed από το κινητό.. EDIT: Βρήκα αυτήν εδώ αν σου κάνει.. (είναι paid αλλά με λίγο ψάξιμο την βρίσκεις "free") ProCam X ( HD Camera Pro )

 • Καλή Χρονιά επίσης και Χρόνια πολλά με υγεία!!! Η στοκ κάμερα στο PRO MODE δεν σε καλύπτει? έχει αυτά που ζητάς..

 • Παράθεση από Maikblackcupra: “Απενεργοποίησε το volte,εγώ έτσι έκανα και έφτιαξε,μη με ρωτήσεις γιατί,κατά λάθος το βρήκα,είχα και εγώ το ίδιο θέμα. ” Είσαι άρχοντας.. αυτό ήταν.. μόλις το έκανα απενεργοποίηση και έστειλα μήνυμα ούτε δευτερόλεπτο δεν έκανε να το στείλει και να λάβω και την απάντηση κιόλας.. Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Respect...!!!

 • Παράθεση από makis1024: “Δες εδώ. [Miui 12 20.12.2] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 19 συσκευές ” Το έκανα όπως γράφω παραπάνω (αυτό που αναφέρω περί play store), αλλά δεν έγινε κάτι διαφορετικό..

 • Καλησπέρα σε όλους, Εδώ και μέρες (μάλλον μήνες γιατί θυμάμαι ότι γινόταν και πριν την 1η καραντίνα) όταν στέλνω μηνύματα από το κινητό αργεί υπερβολικά να γίνει η αποστολή με αποτέλεσμα να αργεί επίσης και η απάντηση των μηνυμάτων.. Ωστόσο στο παλιό μου κινητό (ένα Redmi note 3 SE) που το έχει τώρα η γυναίκα μου, η αποστολή γίνεται στο δευτερόλεπτο καθώς και το ίδιο και η απάντηση (στη συγκεκριμένη περίπτωση από το 13033). Εμένα καθυστερεί αρκετά (πάνω από ένα λεπτό περίπου μου λέει γίνεται απο…

 • Παράθεση από amavroudis: “..Οπότε απλά πας με το changelog και προσπαθείς να καταλάβεις τι παίζει... ” Από που βλέπω ή κατεβάζω τα περιεχόμενα των changelog των σταθερώ εκδόσεων?

 • Καλημέρα.. δλδ η stable XTRV 12.0.3 αν και νεότερη (σε ημερομηνία έκδοσης) δεν έχει τις "δυνατότητες" (αν το λέω και σωστά) της παλαιότερης σε έκδοση ΧΤRV dev 20.9.4 που αναφέρεται πιο πάνω?

 • Παράθεση από amavroudis: “Παρε ένα πολύ λεπτό της nilkin. Ποιοτικά προϊόντα, όσα και αν έχω αγοράσει... ” Από μαγαζί σε Ελλάδα ή από το site της Nillkin? Αν υπάρχει κάτι από Ελλάδα θα το προτιμούσα..

 • Καλησπέρα.. έχει να προτείνει κανείς κάποιο καλό τζαμάκι για το κινητό, μιας και σήμερα είχα την ατυχία να μου πέσει από τα χέρια και έσπασε στο κάτω μέρος του.. (ευτυχώς μόνο το τζαμάκι και όχι η οθόνη) Διαβάζω διάφορες κριτικές κυρίως στο σκρουτζ για τζαμάκια που αλλοιώνουν τα χρώματα της οθόνης οπότε γι' αυτό σας ρωτάω αν έχει κάποιος κάτι δοκιμασμένο χωρίς να παρουσιάζει τέτοιες αλλοιώσεις.

 • Τώρα που βγήκε η global έκδοση θα έχουμε Ελληνικό Ευρετήριο επαφών και στην XTRV Global?

 • Παράθεση από makis1024: “Αλλά μπορείς να περάσεις την ίδια miui 12 από πάνω με mi flash και clean all , όχι clean all and lock. ” Μα η V.12.0.1.0 QEAMIXM που έχω κατεβάσει έχει βγει μόνο σε Recovery και όχι για εγκατάσταση σε Fastboot..

 • Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από aeriko7475: “Για να περάσω την Global Stable V12.0.1.0.QEAMIXM (Recovery ROM) μπαίνω σε TWRP και κάνω Factory Reset και μετά εγκατάσταση? Είναι εντάξει έτσι ή χρειάζεται άλλη διαδικασία? Τώρα έχω την τελευταία miui 12 Developer XTRV 20.9.4 Beta ” Μάλλον δεν θα αποφύγεις το Format Data για να μην έχεις προβλήματα.Αυτό σημαίνει ότι θα χάσεις τα πάντα που έχεις στην συσκευή σου, και καλό είναι πριν προχωρήσεις να πάρεις τα αρχεία που χρειάζεσαι στο PC σου. ” Για…

 • Παράθεση από amavroudis: “Η xtrv έχει μόνο Κίνα... ” Μα δεν έχω βάλει την XTRV.. την κατέβασα από το παρακάτω λινκ mi8 miui12 Global V12.0.1.0.QEAMIXM