Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 106.

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 23/07/2021) !!! <<

Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.7.21/22 για 25 συσκευές (ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ)

Άρχισε και πάλι η διανομή όλων των FastBoot ROM της κοινότητας!

Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

 • Παράθεση από Vstromakias: “Δεν είναι κριτήριο αν μια συσκευή υποστηρίζει εγράφη κλήσης . Όλες οι συσκευές τι υποστηρίζουν, απλά δεν το υποστηρίζει ο dialer της Google (που φοράνε πλέον όλες οι global rom λόγω απορρήτου). Αν η συσκευή σου το είχε απο την αρχή ή δεν είχε official rom ή δε θυμάσαι καλά. Έχω αλλάξει rom σε πολλές συσκευές (μέσα σε αυτές και η συγκεκριμένη με official rom) γιατί όλοι έχουν συνηθίσει την εγγραφή. Η μόνες συσκευές που την έχουν απο το εργοστάσιο είναι πλέον όσες ΔΕΝ εί…

 • Έχει η κόρη μου το redmi 7A με Android 9.0. Αγορασμένο από Ελλάδα Έχει custom rom από xiaomi eu τώρα βέβαια με miui dialer που υποστηρίζει εγγραφή κλίσης κανονικά, αλλά και πριν την αλλάξει υποστήριζε κανονικά εγγραφή. Είχε miui dialer από την αρχή και αυτό είναι ουσιαστικά το κριτήριο για να δει κανείς, αν υποστηρίζει η συσκευή εγγραφή. Τώρα βέβαια αν είναι root υπάρχουν από magisk και άλλοι τρόποι αλλά νομίζω πως δεν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο.

 • Όπως και να λέγεται δεν έχει σημασία, πάρε μια στη τύχη, αφού ουσιαστικά θα ηχογραφεί μόνο τη φωνή σου και αν έχεις ανοιχτή ακρόαση ίσως και να ακούγεται απ' το πηγάδι και ο συνομιλητής σου. Οι μόνοι τρόποι για αξιοπρεπή ηχογράφηση είναι δύο. Ή root με κάποιο module από magisk ή custom rom με miui dialer. Εννοείται πως και η δύο επιλογές σημαίνουν χάσιμο της εγγύησης που δεν ξέρω πόσο σημαντικό είναι για 'σενα.

 • Αν δεν είσαι root δεν θα μπορέσεις με απόλυτη ακρίβεια να εντοπίσεις μια ίσως και ύποπτη εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο και καταναλώνει πόρους στο Internet. Λογικά αν είσαι με δεδομένα κινητής θα σου τρώει το Internet για πλάκα. Προτείνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και δοκιμή ξανά χωρίς τίποτα μέσα.

 • Η συσκευή σαν συσκευή δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Όταν λες (τραβάει αρκετό Internet) έχεις δει πόσο; Και αν είναι μόνιμο; Σίγουρα απ'τη στιγμή που είσαι στο Internet κάποια kb upload και download θα υπάρχουν, όμως αυτά δεν είναι πολλά (εφόσον δεν κάνεις κάτι). Έλεγξε τις εφαρμογές σου μήπως έχουν αυτόματες ενημερώσεις και ιδιαίτερα το play store. Δοκίμασέτο μετά από επανεκκίνηση χωρίς να ανοίξεις κάτι και αφού περάσουν 5 λεπτά για να σταθεροποιηθούν όλα. Αν εξακολουθείς να βλέπεις υψηλό download ή…

 • Και εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί στην εποχή της ασύρματης δικτύωσης και των cloud να θέλει κανείς USB 3.0 στο τηλέφωνο για να μεταφέρει από το κινητό του (πέντε πραγματάκια) στο PC του. Τώρα όσον αφορά το hdmi είναι ένα πρότυπο διασύνδεσης πολυμέσων που για να έχει μια εταιρία στα χαρακτηριστικά της θα πρέπει να πληρώσει στους δημιουργούς για αυτό. Και μιλάμε για xiaomi και όχι για κινεζιές no name.

 • MI 10 Σπασμένη Οθόνη

  polo - - Mi 10 (Umi)

  Μήνυμα

  Δεν ήξερα πως στα iPhone μπορείς να βρει κανείς γνήσια οθόνη.

 • Xiaomi note pro 9 Gcam + extra

  polo - - Ο καφενές μας

  Μήνυμα

  Δοκίμασε τον VLC player έχει αρκετές ρυθμίσεις. Σχετικά με τη φωτογραφική, προσωπικά με καλύπτει η δική του εφαρμογή. Αλλά αν θες το κάτι παραπάνω, δοκίμασε την trCamera σαν Gcam, την βρήκα αρκετά καλή.

 • MI 10 Σπασμένη Οθόνη

  polo - - Mi 10 (Umi)

  Μήνυμα

  Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από polo: “Τα γνήσια είναι στις αντιπροσωπείες και απ' ότι γνωρίζω δεν διατίθενται λιανικής ” Αν υπήρχε αντιπροσωπεία (η infoquest είναι επίσημος διανομέας) ίσως υπήρχαν και γνήσια ανταλλακτικά... ” Που και φυσικά δεν θα έδινε σε μαγαζιά που επισκευάζουν κινητά

 • Παράθεση από Spiros Ferrari: “πραγματικά απορώ με τη xiaomi,πως γίνεται να βγάζει τόσο δυνατά κινητά κ να τα σκατωνει με την ενημέρωσης;;; κρίμα ” Μην είσαι και σίγουρος πως φταίει η ενημέρωση; Μάλλον για ακουστικό μου κάνει.

 • MI 10 Σπασμένη Οθόνη

  polo - - Mi 10 (Umi)

  Μήνυμα

  Είναι σίγουρο πως εκτός από την σπασμένη οθόνη δεν έχει γίνει και κάποια ζημιά στο τηλέφωνο; Γενικά στα κινητά ανεξαρτήτου μάρκας τα ανταλλακτικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο δεν είναι γνήσια. Τα γνήσια είναι στις αντιπροσωπείες και απ' ότι γνωρίζω δεν διατίθενται λιανικής για να τα προμηθεύονται τα μαγαζιά που επισκευάζουν κινητά. Συνήθως έρχονται από προμηθευτές στην Κίνα. Θεωρώ παρόλα αυτά πως δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Θα λειτουργούσε και με μια συμβατή οθόνη εφόσον δεν έχει και κάποια άλλη …

 • Πιθανόν κάποια εφαρμογή που έχεις περάσει συνεχίζει να τρέχει στο παρασκήνιο και καταναλώνει πολλούς πόρους συστήματος. Έλεγξε τις εφαρμογές σου. Εφόσον μετά από επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων δουλεύει κανονικά, το θεωρώ λίγο απίθανο να έχει κάτι η συσκευή. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο το έχει η σύζυγος και είναι ιδιαίτερα φορτωμένο με διάφορα, σιν Xposed framework που τρέχει διάφορα καλούδια μόνιμα. Παρόλα αυτά δεν έχω αντιληφθεί κάποια μείωση στην απόδοση.

 • Αν έχει εγγύηση, το πάει πίσω και τους λέει ότι απλά πέθανε ξαφνικά. Πιθανόν να το κρατήσουν για έλεγχο και αν δεν το αναστήσουν τότε θα το αντικαταστήσουν. Όπως και να έχει δεν χάνει κάτι.

 • Παράθεση από itmaster99: “Hello team Μια σκέψη έκανα μόλις και ερωτώ : Να δώσω το 9s και να πάρω το poco x3 ? Αξίζει τον "κόπο" ? ” Εξαρτάται πόσο σημαντικές είναι για εσένα ή διαφορές που έχουν. Αν εξαιρέσεις το NFC μην περιμένεις να σε εκπλήξει όποια άλλη διαφορά.

 • Πρόβλημα σε redmi 7A

  polo - - RedMi 7A (Pine)

  Μήνυμα

  1. Δοκίμασε αν θες να κατεβάσεις μια official fastboot rom από Εδώ προτίμησε global με Android 9.0 εκτός και αν θυμάσαι ποια είχες πρώτα. 2. Πέρασε στο pc σου τους adb drivers για τη συσκευή σου αν δεν τους έχει ήδη. 3. Βάλε την συσκευή σου σε fastboot mode, σύνδεσε την στο pc και βεβαιωσου πως αναγνωρίζεται κανονικά. 4. Ξεζιπάρισε τη rom και τρέξε το flash_all_lock.bat (σαν administrator) 5. Πιθανόν αν δουλέψει να τα χάσεις όλα από μέσα αλλά το ζητούμενο είναι στην φάση που είσαι να σωθεί το τη…

 • Πρόβλημα σε redmi 7A

  polo - - RedMi 7A (Pine)

  Μήνυμα

  Ξεκλείδωτο bootloader είχες;

 • Ποιο από τα δύο?

  polo - - Ο καφενές μας

  Μήνυμα

  Η χρήση για την όποια προορίζεται και η διαφορά χρημάτων είναι τέτοια που καθιστά την επιλογή καθαρά θέμα γούστου. Το 9 σκέτο θα το απέρριπτα για λόγους καθαρά παραμετροποίησης. Για το poco δεν έχω ιδιαίτερη άποψη, δύο φίλοι μου που το έχουν δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα. Βέβαια δεν το πειράζουν κιόλας. Προσωπικά σαν κάτοχος και του 9s αλλά και του 9pro θα σου έλεγα πως αν το NFC δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας για εσένα, να κοίταγες για το 9s γιατί και δυνατότερο δέκτη WiFi έχει και χαμηλ…

 • Redmi note 9 call recorder

  polo - - Ο καφενές μας

  Μήνυμα

  Υπάρχει τρόπος, αλλά απαιτεί root. Μέσα από τα modules του magisk κατεβάζεις ή το SKVALEX (Trial η πλήρη έκδοση απαιτεί πληρωμή), ή το Axet's call recorder (κάνει δουλειά αλλά όχι τόσο επαγγελματικό). Όπως είπα όμως απαιτεί root. Ότι άλλο και να δοκιμάσεις από play store απλά θα χάσεις το χρόνο σου.

 • Αυτό ακριβώς προσπαθώ να σού πω. Χρειάζεσαι Authorized λογαριασμό. Υπάρχουν στο Internet κάποιοι που με το (αζημίωτο) φυσικά το κάνουν. Όμως είμαι κατά αυτών που περνούν χρήματα για τέτοιου είδους υπηρεσίες και συνεπώς δεν έχω κάποιον να σου προτείνω.

 • Αν η rom είναι από άλλο τηλέφωνο brickαρει. Και η επαναφορά δεν είναι τόσο εύκολη με απλό flashαρισμα μιας fastboot rom μέσο του συνήθη mi flash tool. Η συγκεκριμένη γράφει redmi note 9 pro και redmi note 9S βάση του τίτλου είναι για το ινδικό 9pro και το ευρωπαϊκό 9S τα οποία είναι σχεδόν ίδια τηλέφωνα με μικρή διαφορά στις μπάντες του 4g. Το συγκεκριμένο έχει κωδική ονομασία curtana. Ο uploader τις rom ας το ξεκαθαρίσει.