Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 16/04/2021) !!! <<

Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.5 ROM (21.4.14/15 για 21 συσκευές)
Θα δώσουμε και τις υπόλοιπες ROM μόλις έχουμε Source από το xiaomi.eu

Για τους κατόχους του Mi 10 μπορείτε να κατεβάσετε το νέο TWRP Recovery που δουλεύει σωστά

Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Επανέρχομαι κ συγχωρέστε με αν δεν το καταλαβαίνω καλά. Εμένα μου έρχονται ειδοποιήσεις με διάφορα ώρας. Έχω βάλει region greece στην εφαρμογή κ στις επιμέρους συσκευές σαν device time zone ,την Αθήνα κ μου βγάζει EET. Σωστά δηλαδή, east European time. Όμως οι ειδοποιήσεις, σαν Push notifications στο κινητό είναι οι μισές σωστά κ από τημ κεντρικη μονάδα ώρα Κίνας. Τι δεν κάνω σωστά?? Ευχαριστώ. Παραθέτω κ εικόνες.

  • Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η έκδοση που πήρα (από κατάστημα Αθήνας) , είναι τελικά η global. Ο τύπος μου είπε ότι είναι, αλλά οι ειδοποιήσεις στο τηλέφωνο είναι πολλές ώρες μπροστά (ώρα Κίνας). Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί???Το μοντέλο είναι όπως το λέει στο κουτί....ZHTZ02LM , και με στικερακι γράφει...YTC4032GL. Ευχαριστώ πολύ.

  • καλησπέρα παιδιά. Συγνώμη αλλα εχω μπερδευτει.... Για εμένα που φοράω την ελληνικη εκδοση του MI fir 4.0.8.και η εκδοση firmaware 1.0.6.12 τι θα πρεπει να περάσω ωστε να εχω τις πιο νεες εκδοσεις?? αυτα που περιγραφει στο post 1 ή στο post 288. ευχαριστώ εκ το προτέρων...

  • Mi Band 4

    daoxos - - Mi Band

    Μήνυμα

    καλημέρα παιδιά. έχω παρατηρήσει ότι όταν κάνω ποδήλατο (καταγραφή διαδρομής απο το band) , μου μετράει ταυτόχρονα και βήματα. και όταν λέμε βήματα, εννοούμε πολλά.... για μια ώρα ποδήλατο , 1500+ βήματα. μεγάλο πρόβλημα, με αποτέλεσμα η τελική καταγραφή των βημάτων στο τελος της ημέρας να είναι ολη λάθος... το έχει παρατηρήσει κανείς, μήπως υπάρχει κάποια λύση?? ευχαριστώ.