Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών!!! <<

Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12 ROM (21.1.20) για 21 συσκευές

Έγινε γενικό FIX στον Updater για όλες τις συσκευές, από την επόμενη έκδοση θα μπορείτε να κατεβάζετε κανονικά τα ΟΤΑ μέσα από την εφαρμογή.

Αύριο θα βγάλουμε και αρκετές XTRV Stable ROMs

 • @GUZGUN Ο @baxalo , αν θυμάμαι καλά είχε ένα τέτοιο περιστατικό , θα σου πει πως το έλυσε .. Κανόνικα έτσι έπρεπε να στο εμφανίζει.. xiaomi-miui.gr/community/index.php/Attachment/69782/

 • @chrisska1969 Βγάζει και σε lmi και σε umi , μετά από επανεκκίνηση μια φορά , το ακυρώνεις και δεν ενοχλεί άλλο.. Από source έρχονται αυτά , θεωρητικά με την επόμενη Ρομ θα το διορθώσουν , ίσως το βγάζει και σε άλλες συσκευές εκτός από αυτές που αναφέραμε ήδη ..

 • @nikolaos evangelou Αν έχεις από τις τελευταίες Ρομ , δεν υπάρχει η επιλογή θέματα στις ρυθμίσεις .. Τώρα έχει ενσωματωθεί στην επιλογή , Ρυθμίσεις / Wallpapers & Personalization / .. κάτω κάτω μπαίνεις στα θεματα .. Και βέβαια υπάρχει και η εφαρμογή θεμάτων..

 • @nikolaos evangelou Το ξεζιπαρες να πάρεις το mtz αρχείο ?? Το γράφει στις οδηγίες του ο Σπύρος ότι θέλει πρώτα extract να πάρεις το mtz .. EDIT Τ'ανεβαζει σαν επισυναψη και δεν υπάρχει η επιλογή να ανεβάσει σε mtz μορφή και τα βάζει σε ζιπ ..

 • @xaalaaraa Ναι η ίδια Ρομ είναι για τα apollo .. Πλέον το source ενημέρωσε ότι δίνει την ίδια Ρομ και για τα δύο ( mi 10T και mi 10T pro )..

 • POCO F2 PRO

  gkalen - - Poco F2 Pro

  Μήνυμα

  @George Zotos Νομίζω η χρήση δεδομένων που έχεις ρυθμίσει φταίει , δεν μου το βγάζει εμένα ..

 • Το πρόβλημα εδώ είναι ότι έχει γίνει εγκατάσταση λάθος twrp και λάθος Ρομ , άσχημος συνδυασμός , μόνο σε EDL με εξουσιοδοτημένο λογαριασμό αν βρεθεί ακρη και γι'αυτό .. Αν είχε γίνει το ένα από τα δύο λάθος δεν θα είχε δημιουργηθεί το πρόβλημα .. Εφόσον δυστυχώς είχαμε λάθος twrp , επέτρεψε να φλασαρει τη λάθος Ρομ καθώς αναγνώρισε σαν curtana ..

 • POCO F2 PRO

  gkalen - - Poco F2 Pro

  Μήνυμα

  @George Zotos Γι'αυτό έβαλα τα screenshot .. μάλλον είναι αυτό .. δοκίμασε το .. xiaomi-miui.gr/community/index.php/Attachment/69767/ xiaomi-miui.gr/community/index.php/Attachment/69768/

 • @GeorgeHtz Αναλόγως τη συσκευή , σε πολλές συσκευές το twrp χρειάζεται αλλαγή .. Καλύτερα η εγκατάσταση να γίνει μέσα από το twrp χειροκίνητα και όχι μέσω updater αυτή τη φορά ..

 • @johni41 Ανοιγμα εφαρμογής θεμάτων , πατάμε κάτω δεξιά στο λογαριασμό μας ή my account.. Πατάμε θέματα / εισαγωγή ή import / .. επιλογή του mtz και πατάμε ΟΚ .. Πάμε πίσω και επιλέγουμε προσαρμογή θέματος ή theme components , πάμε στο AOD , το επιλέγουμε κάνουμε εφαρμογή ή apply και είσαι κομπλέ , μετά από αυτό θα το βρίσκεις και μέσα από τις ρυθμίσεις / Always On Display και οθόνη κλειδώματος.. Κοίταξε και screenshot εγκατάστασης εδώ .. [MOD] BOOTANIMATIONS XTRV .mtz theme και περισσοτερα

 • POCO F2 PRO

  gkalen - - Poco F2 Pro

  Μήνυμα

  @no-mercy , @sakis112 Απεγκατασταση των εφαρμογών και εγκατάσταση ξανά , ότι και να ανοίξετε ή κλείσετε δεν θα δουλέψει , στο Viber θα δουλέψει με αυτόματη έναρξη αλλά δεν είναι λύση .. Μετά θα είστε ΟΚ .. Οι εφαρμογές που παρατήρησα είναι όλες αυτές που σχετίζονται με κλήσεις ή μηνύματα όπως , Viber , Skype , Discord , Messenger , WhatsApp , κ.λ.π... Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση και θα είστε κομπλέ , χωρίς κάποια extra ρύθμιση.. @nkatech Γνωστό ότι δεν δουλεύουν τα gestures με άλλο launche…

 • POCO F2 PRO

  gkalen - - Poco F2 Pro

  Μήνυμα

  @George Zotos Κράτα παρατεταμένα το εικονίδιο των δεδομένων και θα μπεις .. xiaomi-miui.gr/community/index.php/Attachment/69754/ Την εφαρμογή Σύστημα android θα την δεις αν κάνεις αναζήτηση στη διαχείριση εφαρμογών ..

 • POCO F2 PRO

  gkalen - - Poco F2 Pro

  Μήνυμα

  @George Zotos Αυτό λογικά είναι από ρύθμιση δεδομένων που έχεις επιλέξει .. Όταν πατάς στην ειδοποίηση ( όχι παρατεταμένα ) , σε πάει κάπου ?? Αν πατήσεις παρατεταμένα στο εικονίδιο των δεδομένων θα σε πάει στη χρήση των δεδομένων , εκεί θα κοιτάξεις να δεις τι έχεις επιλέξει ..

 • POCO F2 PRO

  gkalen - - Poco F2 Pro

  Μήνυμα

  @konstantine Δε ξέρω κάτι για το netguard , δε χρησιμοποιώ κάτι παραπάνω από το ενσωματωμένο clean master αν μου βγάλει ειδοποίηση να καθαρίσω κάνα cache .. Για Nova launcher , ίσως να υπάρχουν θεματακια με 3d party luncher σε miui , δε γνωρίζω καλά πάντως , έχω να δουλέψω Nova launcher από το 2014 με κάτι aosp rom , από MIUI και μετά δεν χρειάστηκε ποτέ.. Η αντίστροφη μέτρηση λειτουργεί μια χαρά , είμαι με την 21.1.13 βέβαια αλλά πιθανώς το πρόβλημα είναι στις ρυθμίσεις που κανείς.. Δοκίμασε να…

 • @manwlis77 Δεν υπάρχει XTRV με Google dialer .. νομίζω το έχουμε ξαναπεί .. Αν είχαμε εδώ Google dialer θα το είχαμε κλείσει το μαγαζί..

 • @sardelisp To twrp δεν είναι δικό μου , by alex είναι.. Έχει βγάλει κι ο @geoanto555 νέο twrp πάντως.. Απλώς κάνεις εγκατάσταση τη νέα Ρομ , στο τέλος της εγκατάστασης πατάς το αριστερό κουμπί και κανεις Wipe cache and dalvik , μετά Reboot system και είσαι οκ.. Ακούστηκαν κάποια θέματα από ένα μέλος για πρόβλημα στο incall ui , παρότι δεν έχει ακουστεί από άλλον .. Διάβασε 4-5 σελίδες πίσω ..

 • @lbchX 1080x2400 .. Αν έχεις κάπου πρόβλημα πες μου ..

 • @lbchX Μπορεί να μπει παρόμοιο με άλλο μέγεθος εικόνας βέβαια .. Αν θυμάμαι καλά είχες ρωτήσει για μια ακίνητη εικόνα ως bootanimation.. Πρέπει να είναι σε μέγεθος όσο το μέγεθος οθόνης της συσκευής.. Αν μου πεις τι θες να φτιάξεις θα σου πω ακριβώς τι χρειάζεται να κάνεις ..

 • @lbchX Ανάλογα τι θες να φτιάξεις , το pixlr είναι εξαιρετικο καθώς είναι online , δε χρειάζεται κάποια εγκατάσταση και κάνει παπάδες .. Το Photoshop γνωστό ούτως ή άλλως .. Το Paint δε μπορεί καν να πλησιάσει .. Όλα εξαρτώνται από το τι θες να φτιάξεις όμως , αν θες κάτι απλό είσαι οκ , αλλά αν θες κάτι διαφορετικό δεν κάνεις τίποτα με το Paint.. EDIT Ένα παράδειγμα ας πούμε , αυτό που έκανα χθες και άλλαξα λίγο το AOD του @spirosmeg , δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω με το Paint ούτε κατά διάνο…

 • @SAMARAS Είναι κι αυτό ένα από τα bug των τελευταίων Ρομ android 11 , ελπίζουμε στις επόμενες αναβαθμίσεις να τελειώνει κι αυτό ..