Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 156.

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών!!! <<

Tρέχουσα ενημέρωση 20.7.9 (10/07/2020 18:50)

Έγινε η διανομή των νέων 20.7.9 ROM για τις 23 συνολικά συσκευές...

To Mi 10/Pro θα καθυστερήσει λόγο δοκιμών στο Android 11

Από τις 20 Ιουνίου σταμάτησαν οι εβδομαδιαίες BeteDeveloper ROM για τις παρακάτω συσκευές,
Mi6, Mi 6X, Mi Mix 2, Mi Note 3, Redmi Note 5

Από τις 5 Σεπτεμβρίου θα σταματήσουν οι εβδομαδιαίες BeteDeveloper ROM για τις παρακάτω συσκευές,
Mi8, Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 Pro (UD), Mi 8 SE, Mi 8 Lite, Mi Max3, Mi Mix 3, Mi Mix 2S

H επόμενη διανομή των ROM θα γίνει όταν έχουμε διαθέσιμο Source από την Xiaomi και το xiaomi.eu.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Καλημέρα Εγκατέστησα τη νέα MIUI 12 σε M9Τ / Κ20 με απευθείας φλασάρισμα και χωρίς factory reset και φαίνεται προς το παρών όλα να δουλεύουν κανονικά. Ευχαριστούμε

 • Γεια σας Θα μας δώσετε τη νέα ρομ V11.0.4.0.QFJCNXM_v11-10 για το daninci που έχει βγει από τις 23 φεβρουαρίου;

 • Καλημέρα. Πότε θα πάρουμε αυτή τη ρομ xiaomi.eu_multi_HMK20MI9T_V11.0.4.0.QFJCNXM_v11-10.zip απ εδώ;

 • Καλημέρα Ας αναφέρω λοιπόν κι εγώ την εμπειρία μου σχετικά με VoLTE, VoWiFi με κάρτα cosmote και κινητό mi 9T/K20. Εφαρμόζοντας τις οδηγίες του πρώτου ποστ και αυτές που αναφέρει η cosmote εδώ είχα τα εξής αποτελέσματα: 1. Εμφανίστηκε το σήμα VoLTE στη γραμμή κατάστασης, το οποίο αντικαθίσταται από το σήμα VoWiFi όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο στο WiFi 2 Σε λειτουργία πτήσης και ενεργοποιημένο το WiFi μπορώ να κάνω και να δέχομαι κλήσεις, πράγμα που σημαίνει πως λειτουργεί το WIFI CALLING. 3 Κ…

 • Dolby Atmos

  geogian - - Tips & Tricks

  Μήνυμα

  Παράθεση από odysseas: “που μπορω να βρω το dolby για android 10 xiomi mi9t?και τι πρεπει να κανω? ” @odysseas έχω κι εγώ mi 9t και κάνοντας αυτά που αναφέρονται στη διεύθυνση που σου έστειλε πιο πάνω ο @amavroudis το dolby λειτουργεί άψογα. Ίσως κάτι δεν κάνεις καλά.

 • @geoanto555 ναι το δικό σου το τελευταίο είχα. Θα δείξει η συνέχεια.

 • Παράθεση από geoanto555: “Καταφερε να την βάλει κανένας ; Μήπως εχει κάνα θέμα η ρομ; ” Την εγκατέστησα ξανά με το recovery που μου έβαλε αυτόματα η xiaomi.eu και ολοκληρώθηκε ΟΚ.

 • Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geogian: “Αυτό το κουφό πάντως αλλαγής recovery αυτόματα μου είναι ακατανόητο. Έχει κάποιος άραγε εξήγηση γι αυτό; ” Έχουν προσθέσει στο Script εγκατάστασης της ROM, το Flash του Recovery μαζί με το Flash της ROM.Το Recovery θα το βρεις στον φάκελο Recovery που υπάρχει στο zip της ROM του Xiaomi.eu (αν για αυτήν αναφέρεσαι). ” OK κατάλαβα. Με τη δικιά μας τι γίνεται; γιατί κολλάει στο XTRV. Να βάλω ξανά το recovery @geoanto555 και να προσπαθήσω να την εγκατασ…

 • Παράθεση από geogian: “Καλησπέρα Είπα μιας και βγήκε χθες η πρώτη σταθερή ρομ MIUI 11-10 για το Κ20/ΜΙ9Τ να τη δοκιμάσω. Είχα τη δική μας developer 9.12.5 με το recovery του @geoanto555. Έκανα λοιπόν FORMAT DATA και την εγκατέστησα κανονικά. Έλα όμως που τώρα έχει κολλήσει στο λογότυπο XTRV και δεν προχωρά παραπέρα. Περίεργο... Καμιά ιδέα;;; ” Αφού δεν υπάρχουν ιδέες εγκατέστησα την αντίστοιχη σταθερή ευρωπαϊκή. Αυτή μου άλλαξε το recovery!!!!!!! (σε TWRP 3.3.1-0 μπλέ) και με την δεύτερη επανεκκ…

 • Παράθεση από amavroudis: “Έκανες reboot to recovery μετά το format data; ” Ναι.

 • Καλησπέρα Είπα μιας και βγήκε χθες η πρώτη σταθερή ρομ MIUI 11-10 για το Κ20/ΜΙ9Τ να τη δοκιμάσω. Είχα τη δική μας developer 9.12.5 με το recovery του @geoanto555. Έκανα λοιπόν FORMAT DATA και την εγκατέστησα κανονικά. Έλα όμως που τώρα έχει κολλήσει στο λογότυπο XTRV και δεν προχωρά παραπέρα. Περίεργο... Καμιά ιδέα;;;

 • Παράθεση από l_themis: “Παράθεση από xtolicc: “Επισης σε mi9t pro όταν πάω να ανοίξω την κάμερα με βγάζει πως διακόπτεται η εργασία . Ενώ την gcam την ανοίγει κανονικά ” Και σε εμένα σε Mi9T δεν ανοίγει η κάμερα.... ούτε με καθαρισμό δεδομένων ούτε με επανεγκατάσταση της ρομ...Πως μπορούμε να κάνουμε την κάμερα να δουλέψει? Κάποια ιδέα? ” Στο δικό μου ΜΙ9Τ η κάμερα δουλεύει χωρίς πρόβλημα με XTRV 9.11.28 αλλά και σε όλες τις άλλες ρομ. Αυτό σημαίνει πως κάτι δεν έχετε κάνει σωστά στα κινητά σας.

 • Από την προηγούμενη ρομ αλλά και σε αυτήν, ο διακόπτης "εξαιρετική εξοικονόμιση μπαταρίας" δεν μπαίνει με τίποτα στην κουρτίνα των διακοπτών. Πηγαίνω στην "επεξεργασία" τον ανεβάζω στην κουρτίνα αλλά αυτός αρνείται να παραμείνει. Όχι πως είναι πρόβλημα αλλά από περιέργεια ήθελα να ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους.

 • TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

  geogian - - Recoveries

  Μήνυμα

  Παράθεση από geoanto555: “Είμαι έτοιμος, όποιος θέλει να δοκιμάσει ας μου στείλει να μην χώνω συνέχεια τον @geogian. Εχω 2 με μια μικρη διαφορά σε κερνελ. Το ενα θα ειναι με τον βασικο κερνελ της ρομ και ελπίζω να ρολάρει σωστά ” Στείλε να τα δοκιμάσω τώρα.

 • TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

  geogian - - Recoveries

  Μήνυμα

  Παράθεση από geoanto555: “@geogian άλλη μια δοκιμή αν μπορείς... /twrp_davinci_3.3.1_18-11-19_stock ” Τώρα πήγαν όλα καλά και έχουμε επίσης αποκρυπτογράφηση του /data partition. Ευχαριστούμε.

 • TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

  geogian - - Recoveries

  Μήνυμα

  Ενώ εγκαθίσταται χωρίς σφάλμα, δίδοντας την εντολή fastboot reboot με κρατημένο ή χωρίς το πλήκτρο Volume UP, δε μπαίνει σε recovery αλλά σε fastboot mode. Λίγη δουλειά ακόμα @geoanto555......!!

 • TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

  geogian - - Recoveries

  Μήνυμα

  Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από geogian: “αποκρυπτογράφηση του /data partition ” όποιος μπορεί ας το δοκιμάσειtwrp_davinci_3.3.1_18-11Θα ” Θα το δοκιμάσω το απόγευμα και σου λέω το αποτέλεσμα.

 • Αυτή η έκδοση έχει πρόβλημα με τις κάρτες SIM και το σήμα στο MI 9T. Γύρισα στην προηγούμενη.

 • TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

  geogian - - Recoveries

  Μήνυμα

  Πράγματι εγκαθιστώντας το TWRP που αναφέρεται εδώ: xiaomi.eu/community/threads/9-11-14.53327/ έχουμε την αποκρυπτογράφηση του /data partition HMK20/MI9T: Update your TWRP via fastboot to be able decrypt /data partition Code: fastboot flash recovery TWRP_davinci_10.img

 • Παράθεση από MIUI_ART: “Έχουν γίνει αλλαγές στο script εγκατάστασης της ROM ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε με το χέρι. Αν παρόλα αυτά κάποιος αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα ας το αναφέρει. ” Κι όμως σε μένα εμφάνιζε μετά την επανεκκίνηση ένα μήνυμα λάθους και στις ρυθμίσεις η λέξη "ρυθμίσεις" εμφανιζόταν ιερογλυφικά. Αυτά διορθώθηκαν μετά το σβήσιμο των περιεχομένων στο φάκελο που ανέφερα.