Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 641.

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! <<

Tρέχουσα ενημέρωση 20.5.228 (25/05/2020 16:45)

Έγινε η διανομή των νέων 20.5.22 ROM για τις 28 συνολικά συσκευές...

- Για να βελτιωθούν οι επιδόσεις στα Mi 10, Mi 10 10Pro και Redmi K30 Pro και να γίνει η αναβάθμισή του με νεώτερους driver της Qualcomm, οι διανομές των ROM για τις παραπάνω συσκευές, από σήμερα αναστέλλονται για τρεις εβδομάδες περίπου. Οι Stable εκδόσεις των συσκευών δεν επηρεάζονται.

- Επειδή τα Redmi Note8 και Xiaomi CC9e αναβαθμίζονται σε Android 10, οι ROM για αυτές τις συσκευές αναβάλλονται για αυτή την εβδομάδα.

H επόμενη διανομή των ROM θα γίνει όταν έχουμε διαθέσιμο Source από την Xiaomi και το xiaomi.eu.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Εδω φαίνεται;

 • Ποιο μοντέλο redmi είναι;;

 • Για δοκίμασε Telegram: Contact @trCameraUpdates

 • Custom roms

  em56464 - - Ο καφενές μας

  Μήνυμα

  Υπαρχει κάπου κάποιος οδηγός για να πάρω πληροφορίες να μάθω να μεταφράσω custom roms η και προγράμματα γιατί βλέπω πολλες rom η προγράμματα αμεταφραστα εντελώς η με μερική μετάφραση!!!!!όπως και κάποιο οδηγό για δημιουργία custom rom!!!!

 • Xiaomi Redmi Note 7

  em56464 - - RedMi Note 7 (Lavender)

  Μήνυμα

  @andreasp μήπως η εφαρμογή στις δικές της ρυθμίσεις έχει autoupdate?

 • Παράθεση από CodeFox: “ ”

 • RE:

  em56464 - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

  Μήνυμα

  Παράθεση από PantOne: “Παιδια τα καταφερα τελικα, το προβλημα ηταν το αρχειο που ειχα κατεβασει! Δεν ηξερα για το tzg την διαφορα με το zip.. Κατεβασα αυτο που μου ειπε ο NasDriver εγιναν ολα οπως επρεπε να γινουν.. Επι τη ευκαιρια θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με ολα αυτα γιατι δεν εχω ασχοληθει με το κομματι αυτο, ενας φιλος με παροτρυνε να βαλω ''custom rom'' και συγκεκριμενα το PixelReloaded αλλα δεν ασχοληθικα καν, ποια ειναι η γνωμη σας? θα αξιζε μελλοντικα κατι τετοιο η ουτε καν? Σας ευ…

 • Γιατι σε παλαιότερα τηλέφωνα redmi 1s.....redmi 2 pro δεν αναβαθμίζονται οι υπογραφές ιών στο σεκιούριτι του τηλεφώνου ενώ η εκκαθάριση αναβαθμίζεται κανονικά.......θεωρείται νομίζω εφαρμογή τηλεφώνου το σεκιούριτι να ακολουθήσω κάποιον οδηγό για να λύσω το πρόβλημα;;;;

 • Όντως αλλά έγινε και σε φίλους με άσχετες συσκευές όχι xiaomi είχες καθαρίσει την προσωρινή μνήμη του πληκτρολογίου;κοίτα και στις ρυθμίσεις που βγαίνουν όταν ανοίγεις το πληκτρολόγιο μήπως έχει τικαριστει κάτι η όχι και βλέπεις!!!!!ο ένας έχει κινητό 800 ευρώ και ακόμη μέσω διαφόρων φόρουμ το ψάχνει.......κάτι αστοχία είναι.....δοκίμασε όλα τα παραπάνω και αν όχι μείνε με τα άλλα πληκτρολόγια είναι μια χαρά...εγώ έχω χρόνια το SwiftKey!!!!

 • RE:

  em56464 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

  Μήνυμα

  Παράθεση από Eirisev: “Έχω απενεργοποιήσει τις προσβλητικές λέξεις ,το να συμπληρώνει τις προτάσεις αλλά πάλι” Άλλαξε πληκτρολόγιο για δοκιμή βάλε το gboard η το swiftkey και βλέπεις!!!! Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 • @thanfun αν δεν έχεις αποκλείσει κάτι θα σου έρθει και εμένα σήμερα μου ήρθε του γιού μου είχε έρθει πριν 5 ημέρες της γυναίκας μου ακόμη είναι θέμα επιλογής από την υπηρεσία μηνυμάτων της πολιτικής προστασίας μην ανησυχείς!!!!!!

 • Παράθεση από maikmaik: “Και εγώ μόνο με το magisk module είμαι miuicolor disabler. Επίσης πολύ ευχαριστημένος. Από το Redmi Note 5 με Tapatalk ” αυτό το module παίζει και για άλλες συσκευές;κάποιο λινκ για πληροφορίες υπάρχει;

 • Ασφάλεια μηνύματα

  em56464 - - MIUI ROM BUGs

  Μήνυμα

  Παράθεση από George Koubanis: “Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν έχω κάποια από αυτές τις εφαρμογές. Ανεβάζω και μια φωτογραφία. ” Υπαρχει και η επιλογή αλληλεπίδραση εφαρμογών πάνω σε άλλες δες μην τυχόν για κάποιο λόγο στις εφαρμογές που λες είναι ενεργοποιημένη η εντολή και για αυτό κάνουν χρήση κάμερας χωρίς ερώτηση...........ψάξε στις εφαρμογές ρυθμίσεις δεν θυμάμαι!!!!!

 • @psixraimia εγώ στο δικό μου 2014813 επειδή μου έκανε κάτι χαχα τότε έλυσα τα θεματα όλα περνώντας την τελευταία ρομ με fastboot και flash tool και μετά εγκατάσταση twrp και την stable 9.2.5.0 xtrv όχι την arwma και από τότε κανένα πρόβλημα καθημερινής χρήσης!!!!!!μόνο έτσι θα ησυχάσεις!!!!!!

 • @lost2 δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα αλλά το ξυπνητήρι έτσι είναι η μία φορά που έχει επιλογή σαν την μικρότερη ποσοστιαία λογίζεται ως μέτρημα μετά το κύριο χτύπημα δηλ. εγώ έχω ξυπνητήρι 5 η ώρα και μια φορά εάν δεν το απενεργοποιησω θα χτυπήσει την την μία φορά δηλ. 2 φορές γιατί έχει σαν έναρξη μια φορά έως 10 φορές δηλ.11 χτυπηματα

 • Dolby atmos

  em56464 - - Ο καφενές μας

  Μήνυμα

  Υπαρχει κάποια έκδοση dolby atmos που να λειτουργεί σε miui 10 official stable android 6 που να λειτουργεί;γιατί τα viper4android παρόλο που τους έχω δώσει τα προνόμια μόλις σβήσει η οθόνη χαλάνε το ήχο!!!

 • ποια θεωρειται την ποιο απροβληματιστη και χωρις bug stable xtrv rom για το redmi pro να την περασω στο τηλεφωνο φιλου;;;;και με ποιο twrp;;;@cabdik δοκιμασε καποιον αλλο φορτιστη οι blitzwolf δεν φημιζονται για την συμβατοτητα με τα τηλεφωνα μας εχει πολυς κοσμος προβλημα!!!

 • Mi 9 Τ

  em56464 - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

  Μήνυμα

  Υπάρχει ρύθμιση όταν είναι το ττηλέφωνο κλειστό(power off)να ανοίξει την ώρα που έχω ρυθμίσει το ξυπνητήρι; mi9t

 • Redmi pro

  em56464 - - Ο καφενές μας

  Μήνυμα

  Φιλος κάτοχος redmi pro διέγραψε με wipes αντί των dalvik cashe and cashe τα πάντα το τηλέφωνο λογικό δεν ανοίγει αλλά το twrp υπάρχει λέω να του περάσω το λογισμικό με otg λόγω που είμαστε Ισπανία και δεν έχω υπολογιστή θα γίνει δουλειά και πριν την εγκατάσταση χρειάζεται και factory reset .....reboot recovery και μετά εγκατάσταση;

 • - @LycaonΤον ψήνω για αυτή που φοράω για να δούμε!!!!!!!!!