Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! <<

Είναι έτοιμες οι νέες MIUI 11 XTRV-9.12.12 ROM για 22 συσκευές και έχει ήδη αποσταλεί mail σε όλα τα VIP μέλη μας.

Ενημέρωση σχετικά με το HMnote8Pro (Begonia)
Σταματάει η υποστήριξη με Custom Ελληνικές και Xiaomi.eu ROM επειδή έχουν γίνει πολλά Brick μόλις κάποιος κάνει εγκατάσταση του TWRP recovery ή το Magisk.
Οι MTK συσκευές δεν αφήνουν να γίνει Reboot σε Fastboot εάν κάτι δεν πάει καλά, και οι χρήστες θα πρέπει να καταλήξουν την λύση του Flash Fastboot ROM μέσω του EDL mode αλλά είναι κλειδωμένο από την Xiaomi για λίγους μόνο αδειοδοτημένους λογαριασμούς.

H ROM για τα pyxis, crux, ginkgo θα παραδοθεί όταν έχουμε Source

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Στις ρυθμίσεις ήχου έχει επιλογες: 1) απομακρυσμενα κουμπιά ακουστικών, το οποίο έχει υπό επιλογές α) έλεγχος είδους έντασης και β) χειρισμός αναπαραγωγής μουσικής. 2) ρύθμιση κουμπιών το οποίο αφορά τα α) και β) από επάνω. Καμία επιλογή δεν βρίσκω για κλήσεις. Ούτε στις ρυθμίσεις κλήσεων βρίσκω κάτι που να αφορά hands free. Ξέχασα να αναφέρω ότι όταν μιλάω και πατήσω το πλήκτρο του hands free αντί να διακόψει την κλήση κάνει σίγαση του μικροφώνου μου. =============== Σεπ 22nd 2017, 2:02am =====…

  • Καλώς σας βρήκα!

  • Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα! Έχω το redmi note 3 το οποίο αγόρασα από Κωτσοβολο. Από τότε που το αγόρασα ότι hands free και αν έχω δοκιμάσει, δεν μπορώ να τερματίσω την κλήση από το κουμπί των hands free. Ψάχνω στο ίντερνετ λίγο καιρό και δεν βλέπω να έχει άλλος το ίδιο θέμα. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!