Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! <<

Είναι έτοιμες οι νέες MIUI 11 XTRV-9.12.12 ROM για 22 συσκευές και έχει ήδη αποσταλεί mail σε όλα τα VIP μέλη μας.

Ενημέρωση σχετικά με το HMnote8Pro (Begonia)
Σταματάει η υποστήριξη με Custom Ελληνικές και Xiaomi.eu ROM επειδή έχουν γίνει πολλά Brick μόλις κάποιος κάνει εγκατάσταση του TWRP recovery ή το Magisk.
Οι MTK συσκευές δεν αφήνουν να γίνει Reboot σε Fastboot εάν κάτι δεν πάει καλά, και οι χρήστες θα πρέπει να καταλήξουν την λύση του Flash Fastboot ROM μέσω του EDL mode αλλά είναι κλειδωμένο από την Xiaomi για λίγους μόνο αδειοδοτημένους λογαριασμούς.

H ROM για τα pyxis, crux, ginkgo θα παραδοθεί όταν έχουμε Source

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Παράθεση από vanni: “Εδώ θα βρείτε ένα οδηγό που έφτιαξα για όποιον θέλει να ενεργοποιήσει VoWiFi σε Vodafone ” Πολύ ωραίος. Ευχαριστούμε πολύ.

 • Παράθεση από dRain: “Χωρις root μπορούμε να διαγράψουμε αυτό το φάκελο; Edit: τον έσβησα από recovery. Όλα τα ονόματα επανήλθαν και επίσης ήρθε πάλι πίσω η διάταξη της αρχικής με τα widgets που είχε γυρίσει σε default κλασσικά όπως στο πρώτο boot. ” Ναι μπορούμε από recovery όπως διαπίστωσες και μόνος σου. Γενικά παιδιά, ανά 2-3 ROM καλό θα είναι να τον καθαρίζουμε αυτό τον φάκελο. Μην ανησυχείτε για τα αρχεία μέσα, καθώς αποτελούν αρχεία προσωρινής μνήμης του MIUI που αφορούν κυρίως τον launche…

 • Παράθεση από ipankas: “Το θέμα είναι αν το πρόβλημα δεν μπορεί να να λυθεί από τα παιδιά του forum από την xiaomi ή από οπουδήποτε αλλού δεν νομίζω ότι θα βρεθεί λύση Το λέω αυτό γιατί πριν δύο χρόνια περίπου παρόμοιο πρόβλημα είχα με το Redmi Note 4 mtk και έκανα 6 μήνες χωρίς να περάσω rom ” Να βάλουμε εμείς χέρι στα αρχεία του modem δεν πρόκειται, αφού πρόκειται για αρχεία που παρέχει ο κατασκευαστής του chipset στην εκάστοτε εταιρεία, εκτός του ότι θα έπρεπε να το τσεκάρουμε σε κάθε νέα ROM.…

 • Παράθεση από aeriko7475: “Πως είναι όλα καλά; Σε σένα ο μαμά launcher (που πριν ήταν VR και τώρα τον αναφέρει ως Αθλητικά) είναι σε όλα εντάξει; Τσεκαρες τις ρυθμίσεις του; Επίσης το ημερολόγιο αναφέρεται ως "απόρριψη".. οι ρυθμίσεις αναφέρονται ως "φόρτωση".. και αυτά με μια 1η ματιά.. σε σένα δλδ όλα αυτά είναι όπως πρέπει; ” Χμμ, ενδιαφέρον πρόβλημα που νομίζω το έχουμε ξανασυναντήσει. Δοκιμάστε να σβήσετε οτιδήποτε υπάρχει μέσα στην διαδρομή /data/system/package_cache/ (λογικά υπάρχει ένας φ…

 • su Permission denied

  BanditGR - - Ο καφενές μας

  Μήνυμα

  Παράθεση από vanni: “@BanditGR όταν δίνω την εντολή su μου βγάζει στο τηλέφωνο κάτω ειδοποίηση απορρίφθηκαν τα δικαιώματα υπερχρήστη του Κέλυφος χωρίς να μου βγάζει παράθυρο να παραχωρήσω δικαίωμα η όχι. Τι μπορώ να κάνω; Άκυρο είμαι απλά βλάκας και στο πεδίο υπερχρήστης στο magisk το κέλυφος ήταν off και δεν το έβλεπα. ” Ε όχι και βλάκας. Όλοι το έχουμε πάθει. Κάποια στιγμή στο παρελθόν δηλαδή να είχαμε προσπαθήσει να δώσουμε δικαιώματα (ή κατά λάθος να μην είδαμε την ειδοποίηση οπότε το σύστημ…

 • XTRV Tweaks for Redmi Note 5 (Whyred)

  BanditGR - - HowTo/Οδηγοί

  Μήνυμα

  Παράθεση από maikmaik: “Με μια επανεκκίνηση στρώνει. Το θέμα είναι γιατί το κάνει; Από το Redmi Note 5 με Tapatalk ” Ασυμβατότητα με το MIUI.

 • XTRV Tweaks for Redmi Note 5 (Whyred)

  BanditGR - - HowTo/Οδηγοί

  Μήνυμα

  Ισχύει. Το έκανε και με την 19.3. Στην καινούργια δεν το έχω παρατηρήσει (ακόμα).

 • XTRV Tweaks for Redmi Note 5 (Whyred)

  BanditGR - - HowTo/Οδηγοί

  Μήνυμα

  Η έκδοση 19.4 του Magisk μας έκανε...νερά ας το πούμε απλά και ένα από τα scripts ουσιαστικά...σβήνει τον εαυτό του μιας και...πιστεύει ότι το module δεν είναι εγκατεστημένο. Έχει γίνει fix (in-house) δουλεύει και θα σας το δώσω τις επόμενες ημέρες/εβδομάδες εφόσον είμαι ικανοποιημένος ότι δεν παρουσιάζει άλλες παρενέργειες.

 • Και τι διορθώνει ακριβώς ?

 • Επιβεβαιώνω και εγώ ότι η gcam του dise δουλεύει στην 9.8.22 (στη νέα ROM δεν έχω δοκιμάσει ακόμα), με μοναδική παραφωνία τη νυχτερινή όραση στην οποία η εφαρμογή κρασάρει και πολλές φορές η φωτογραφία δεν τραβιέται. Κατά τα άλλα μπρος/πίσω τραβάει καλά, ειδικά σε συνθήκες low light (που βασικά γι' αυτό την θες την gcam).

 • XTRV Tweaks for Redmi Note 5 (Whyred)

  BanditGR - - HowTo/Οδηγοί

  Μήνυμα

  Είμαστε σε καλό δρόμο.

 • XTRV Tweaks for Redmi Note 5 (Whyred)

  BanditGR - - HowTo/Οδηγοί

  Μήνυμα

  Παράθεση από VAG-ZAG: “Τα κολλήματα στη φορτιστή χειροτερεύουν σε κάθε νέο ROM's update. Το αναφέρω ως γεγονός, δε γκρινιάζω ούτε παραπονιέμαι!!! ” Ανέβηκε (επιτέλους) μια έκδοση του module (XTRV_tweaks_Whyred_v1.6 - No sysctl Tweaks) στην οποία δεν εκτελούνται τα scipts για τη ρύθμιση του kernel. Προσοχή, αυτή η έκδοση είναι μόνο για εσάς που είχατε προβλήματα κατά τη φόρτιση ! Οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται να την βάλετε. Για αυτούς με το πρόβλημα λοιπόν δοκιμάστε την και πείτε μου αν τα πράγματα…

 • XTRV Tweaks for Redmi Note 5 (Whyred)

  BanditGR - - HowTo/Οδηγοί

  Μήνυμα

  Δεν μπορώ να το τεστάρω Κώστα καθώς δεν έχει τύχει ποτέ σε εμένα.

 • XTRV Tweaks for Redmi Note 5 (Whyred)

  BanditGR - - HowTo/Οδηγοί

  Μήνυμα

  Προς το παρόν δεν έχει παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα με τα ξυπνητήρια. Σε ότι αφορά τη φόρτιση θα βγει μια έκδοση (καλώς εχόντων των πραγμάτων από εβδομάδα) για εκείνους που έχουν αποδεδειγμένα πρόβλημα με αυτό. Και συνεχίζω να παρακολουθώ το θέμα.

 • Ok θα το δούμε. Είναι το μόνο εύκολο να βγάλουμε μια έκδοση tweaks χωρίς το sysctl. Βέβαια θα χαθούν κάποια πλεονεκτήματα αλλά προέχει πάντα η χρηστικότητα της συσκευής. Ελπίζω να έχω κάτι ίσως την επόμενη εβδομάδα.

 • Παιδιά έχετε εγκατεστημένες τίποτα εφαρμογές διαχείρισης ισχύος/που να δείχνουν στατιστικά μπαταρίας ? Από Magisk modules τι έχετε βάλει ? Να τα δούμε λίγο όλα τα θέματα.

 • Να δούμε λίγο και τι γίνεται όταν ΔΕΝ το δουλεύετε και είναι στη φόρτιση. Προσωπικά στη φόρτιση δεν το δουλεύω σχεδόν ποτέ το κινητό και δεν έχω δει πρόβλημα. Ίσως να είναι και bug του MIUI.

 • Άντε ρε παιδιά για να δούμε μήπως τελικά έφταιγε ότι δεν άλλαζα το template τόσο καιρό από...τεμπελιά. Πραγματικά έχω χάσει τον...ύπνο μου με το θέμα σας. Αναμένω τα τέστ για να ξέρω πως να προχωρήσω και εγώ. ΥΓ. Και εννοείται σας ευχαριστώ θερμά που ασχολείστε ! Δεν υπάρχουν λόγια βασικά...