Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 78.

>> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.7.18/19 ROM για 35 συσκευές.

Είναι έτοιμη και η πρώτη ROM για το Mi 9T (Davinci)

Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail με τις ROM.

Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Mi4c κλείνει μόνο του

  Despotas - - Mi-4C (Libra)

  Μήνυμα

  Τελικά το πήγα σε iRepair και το πήρα σήμερα μετά από 1 εβδομάδα. Άλλαξαν τη μπαταρία και μέχρι στιγμής όλα ΟΚ. Κόστισε 45€. Δίνουν και 6 μήνες εγγύηση. Ελπίζω να είναι καλά γιατί είμαι πολύ ευχαριστήμενος από το κινητό και δεν είχα λόγο αλλά και ούτε και τα λεφτά για αλλαγές. Συμπερασματικά απαιτείται πιστεύω να έχεις και 2ο smartphone για backup. Δούλευα 1 εβδομάδα με ένα Nokia 130 κουτσά στραβά, το κυριότερο θέμα είναι με τις επαφές αλλά και τα email. Αλλά και SMS και ιστορικό κλήσεων είναι ε…

 • Mi4c κλείνει μόνο του

  Despotas - - Mi-4C (Libra)

  Μήνυμα

  Πλέον το κινητό δουλεύει μόνο όταν παίρνει ρεύμα.. Έχει κάποιος υπόψη του μαγαζί που να είναι σε θέση να το επισκευάσει? Ρωτάω πιο πολύ για ανταλλακτικά αφού ποτέ δε κυκλοφόρησε εδώ επίσημα.

 • Mi4c κλείνει μόνο του

  Despotas - - Mi-4C (Libra)

  Μήνυμα

  Χαιρετώ τη παρέα. Έχω ένα Mi4C για 2 χρόνια περίπου και από χτες ξαφνικά άρχισε να κλείνει μόνο του. Είναι φορτισμένο μια χαρά και το κάνει. Επίσης όταν ξανακάνει reboot κολλάει και μπαίνω TWRP και κάνω reboot από εκεί για να γίνει σωστά. Φοράει XTRV stable 9.5.1.0 και λειτουργούσε μια χαρά μέχρι πρόσφατα. Δοκίμασα σήμερα και βλέπω πως παίζει καλά όταν είναι στο ρεύμα. Υποθέτω πως άρχισε να τα παίζει η μπαταρία. Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση? Ευχαριστώ.

 • 4G Vodafone με stable MIUI 9

  Despotas - - Mi-4C (Libra)

  Μήνυμα

  Δεν έχω backup μέσω TWRP. Καλύτερα να μη ρισκάρω downgrade. Τελοσπάντων, θα δω μήπως περάσω καμιά Developer αν και βαριέμαι να το ξαναστήνω από την αρχή.

 • 4G Vodafone με stable MIUI 9

  Despotas - - Mi-4C (Libra)

  Μήνυμα

  Το VolLTE το ανέφερα γιατί παλαιότερα δεν ήταν γκρι η επιλογή. Φαντάζομαι πως μπορώ να επιστρέψω σε παλαιότερη stable (πχ 9.1) αν θέλω μέσω TWRP?

 • 4G Vodafone με stable MIUI 9

  Despotas - - Mi-4C (Libra)

  Μήνυμα

  Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Έχει κανείς θέμα με το 4G από την stable 9.2.2.0 και μετά? Από τότε που την έβαλα στο Mi4C μου δε βλέπω πλέον 4G πουθενά. Vodafone έχω και δούλευε μια χαρά πριν και άλλοι με Vodafone έχουν 4G κανονικά στον ίδιο χώρο. Μόνο H+ δείχνει πλέον στη γραμμή κατάστασης με τα δεδομένα ανοιχτά. Επίσης το VolLTE στις ρυθμίσεις είναι γκρι. Το ίδιο συνεχίζεται και με την stable 9.5.1.0.

 • Μπορούμε να τη περάσουμε πάνω από την stable XTRV 9.2.2.0 χωρίς FR? (όταν βέβαια βγει για το Mi4C)

 • Έχει κανείς θέμα με το 4G στην 9.2.2.0? Από τότε που την έβαλα στο Mi4C μου δε βλέπω πλέον 4G πουθενά (Vodafone έχω και δούλευε μια χαρά πριν). Μόνο H+ δείχνει πλέον στη γραμμή κατάστασης με τα δεδομένα ανοιχτά.

 • Υπάρχει changelog για την 9.1.3.0? Καλές Γιορτές σε όλους!

 • Από MIUI 8 σε 9 γίνεται χωρίς factory reset εφόσον είσαι ξεκλείδωτος βέβαια. Εννοείται επίσης από stable σε stable και developer σε developer μόνο.

 • Mi4c SMS 160 χαρακτήρες

  Despotas - - Mi-4C (Libra)

  Μήνυμα

  Στη stable 7.5.4.0 δούλευε κανονικά. Απλά έγραφες κεφαλαία και ήταν κομπλέ. Σε stable 8.5.1.0 και 9.1.2.0 δε λειτουργεί. Το έχω αναφέρει και στο thread των stable ROM χωρίς καμία απάντηση μέχρι στιγμής. Μπορεί κάποιος developer να το επιβεβαιώσει?

 • Ισχύει αυτο που λες. Πχ στο Mi4c λέει πλέον missed calls ενώ με την 8.5 ήταν ΟΚ. (αναπάντητες κλήσεις). Επίσης δε φαίνεται να λειτουργεί το SMS mod (και στην 8.5 και στην 9). Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει? Μόνο κεφαλαία γράφω και στην 7.5 δούλευε μια χαρά.

 • Εντυπώσεις από stable 8.5.1.0 εδώ και περίπου 1 μήνα. Πριν είχα stable 7.5.4.0. Γενικά το κινητό φαίνεται λίγο πιο γρήγορο και μου άρεσαν αρκετά οι αισθητικές αλλαγές. Μόνο αρνητικό η μπαταρία που πλέον πέφτει αισθητά πιο γρήγορα σε σχέση με πριν. Ενημερωτικά μόλις πέρασα stable 9.1.2.0 για την οποία θα ποστάρω εντυπώσεις αφού τη δουλέψω μερικές μέρες. Κλείνω με ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους devs και στη κοινότητα για άλλη μια φορά για την εξαιρετική τους δουλειά!!

 • Παράθεση από Despotas: “Παράθεση από Bodai: “@Despotas αν θυμαμαι το unofficial ξεκλείδωμα το έκανες με παλιά fastboot, σωστά?? Αν ναι τότε έχει δίκιο σε αυτό που σου λέει ο @pavlidisc Μπορείς να ξεκλειδώσεις και με αυτην που έχει μέσα η συσκευή. Αλλά να έχεις άδεια .. ” Σωστά, έτσι ακριβώς. Άρα αφού βάλω τη νέα ROM. ξεκλειδώνω κανονικά με το MiFlash Unlock Tool. Στο μεταξύ, έκανα και πάλι αίτηση για να είμαι έτοιμος. Ευχαριστώ τέκνα μου! Ευλόγησον! ” Ερώτηση: Έχω πάρει SMS για άδεια ξεκλειδώματ…

 • Παράθεση από Bodai: “@Despotas αν θυμαμαι το unofficial ξεκλείδωμα το έκανες με παλιά fastboot, σωστά?? Αν ναι τότε έχει δίκιο σε αυτό που σου λέει ο @pavlidisc Μπορείς να ξεκλειδώσεις και με αυτην που έχει μέσα η συσκευή. Αλλά να έχεις άδεια .. ” Σωστά, έτσι ακριβώς. Άρα αφού βάλω τη νέα ROM. ξεκλειδώνω κανονικά με το MiFlash Unlock Tool. Στο μεταξύ, έκανα και πάλι αίτηση για να είμαι έτοιμος. Ευχαριστώ τέκνα μου! Ευλόγησον!

 • Δε πρέπει όμως να περάσω πρώτα την τελευταία Κινέζικη dev για να ξεκλειδώσω?

 • Άρα ποιος είναι ο προτεινόμενος τρόπος αναβάθμισης για να μην έχουμε τέτοιο θέμα?

 • Η 7.5.4.0 είναι Android 5.1 ενώ η 8.2.3.0 Android 7.0. Προβληματίζομαι με την απόδοση αλλιώς θα το είχα αναβαθμίσει ήδη. Λογικά δε θα θέλει factory reset και ας είναι από stable σε stable? Όταν το είχα ξεκλειδώσει το έκανα με τον τρόπο παρακάτω αφού δε δούλευε ο official: Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c

 • Παράθεση από pavlidisc: “Μπορώ να πώ οτι η 8.2.3 XTVR δουλεύει καμπάνα. Προς το παρόν δεν είδα κάτι κουλό. Όλα (αυτά που χρησιμοποιώ εγώ τουλάχιστον) δουλεύουν σπέσιαλ. Εντύπωση προς το παρόν μου έκανε η λειτουργία του HD voice που την βλέπω να λειτουργεί σε πολλές κλήσεις. Όχι σε όλες, πράγμα απολύτως φυσιολογικό, αφού η HD κλίση εξαρτάται και απο τον απέναντι. Δεν ξέρω εάν είναι μόνο στα χαρτιά ή εάν δουλεύει πραγματικά (στο S7 όταν έπαιρνε μπρός το HD voice έπρεπε να κατεβάσω τον ήχο στο μισό…

 • Σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση στο Mi4C μου που φοράει stable 7.5.4.0 από την οποία είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Λέω να πάω στην stable 8.2.3.0. Έχεις κανείς καλή εμπειρία για το αν αξίζει? Δεν έχω χρόνο για πειραματισμούς μια και το κινητό είναι απαραίτητο λόγω δουλειάς. Να ενημερώσω πως το κινητό είναι ξεκλείδωτο με unofficial τρόπο. Λογικά δε θα έχω θέμα μετά το απαραίτητο factory reset-wipe αλλά ας το επιβεβαιώσει κάποιος. Ευχαριστώ!