Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

>> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.7.11 ROM για 32 συσκευές.

Έχουν γίνει αναφορές στο Xiaomi.eu για διάφορα προβλήματα σε όλες τις ROM για τις συσκευές που έχουν SD 845 όπως οι Mi 8 / Mi 8 Pro / Mi 8 Explorer / Mi Mix 2S και Mi Mix 3. Για αυτές τις συσκευές δεν θα έχουμε ΟΤΑ αυτή την εβδομάδα, και όσοι θέλουν να τις κάνουν Flash θα τις κατεβάσουν από τους συνδέσμους και θα τις κάνουν Flash με δική τους ευθύνη (όπως πάντα) από το TWRP recovery.

Όταν είναι εφικτό και διορθωθούν τα προβλήματα, μπορεί να ανεβάσουμε νέες ROM.

Δεν έχει βγει Source Rom ακόμη για τα HM5plus (Vince) και MI5X (Tiffany)
Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail με τις ROM.

Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • το update που βγάζει να κάνω , κατεβάζω δλδ το 8.5.3.0 από το σωστό site της Xiaomi και κάνω αυτό π είπες ... Όταν λες reboot αφού αλλάξω γλώσσα εννοείς απλό restart ή να τα διαγράψω όλα? (Εργοστασιακές ρυθμίσεις) ... επίσης..πως σβήνω τα αρχεία από το update π λες?

  • κάποια πιο "ανώδυνη" λύση , χωρίς να χάσω αρχεία , δεν υπάρχει?

  • Παράθεση από NasDriver: “Χωρίς να είναι 100% σίγουρο, συνήθως προβλήματα στην αυτόματη αναβάθμιση, είναι από προβλήματα στην ρομ. Ίσως να δοκίμαζες μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ” Άμα ακομα το πρόβλημα συνεχίσει τι να κάνω μετά?

  • Παράθεση από NasDriver: “Κάνε και αυτόν τον έλεγχο ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” [label]το κοίταξα ...κλειδωμένος είναι [/label]

  • Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλησπέρα. Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τη ROM; ” Φυσικά!

  • Γεια σας παιδια , ειμαι νεο μελος εδω και "ανοιγω" αυτο το θεμα μπας και καταφερω να βρω μια ακρη .. Λοιπον , εχω το Redmi 4 Prime (αυθεντική Rom το τσεκαρα ) παω λοιπον να κανω ενημέρωση λογισμικού και να περασω την 8.5.3.0 και αφου κατέβει κανονικα μου ζηταει να κανω επανεκκίνηση το κινητο ... κανω λοιπον την επανεκκίνηση που ζηταει και ανοιγει κανονικα χωρις να κανει την ενημέρωση ...αφου βαλω το Pin μου πεταει και το μυνημα σφαλματος της ενημερωσης και μου ζηταει να ξανα προσπαθησω ..εχω προ…