Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-2 από 2.

>> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.7.11 ROM για 32 συσκευές.

Έχουν γίνει αναφορές στο Xiaomi.eu για διάφορα προβλήματα σε όλες τις ROM για τις συσκευές που έχουν SD 845 όπως οι Mi 8 / Mi 8 Pro / Mi 8 Explorer / Mi Mix 2S και Mi Mix 3. Για αυτές τις συσκευές δεν θα έχουμε ΟΤΑ αυτή την εβδομάδα, και όσοι θέλουν να τις κάνουν Flash θα τις κατεβάσουν από τους συνδέσμους και θα τις κάνουν Flash με δική τους ευθύνη (όπως πάντα) από το TWRP recovery.

Όταν είναι εφικτό και διορθωθούν τα προβλήματα, μπορεί να ανεβάσουμε νέες ROM.

Δεν έχει βγει Source Rom ακόμη για τα HM5plus (Vince) και MI5X (Tiffany)
Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail με τις ROM.

Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • ΟΚ με το ξεκλείδωμα. Τώρα ποια είναι τα επόμενα βήματα (σύμφωνα με τα αρχικά ερωτήματα)? Επίσης (αν χρειάζεται), έγινε αναβάθμιση σε miui 9.6.4.

  • Καλησπέρα, έχω κάποιες απορίες για αυτά που περιγράφει ο τίτλος. Αρχικά παρατήρησα ότι για να ξεκλειδώσω το bootloader και δεν χρειάζεται να στείλω κάποια αίτηση. Μπορώ να προχωρήσω στο ξεκλείδωμα? Είδα κάποια post που λένε κάτι για 360 ώρες αναμονή. 360 από πότε? Επίσης, μετά το ξεκλείδωμα ποια rom πρέπει να διαλέξω? (βλ. εικόνα κάτω). Μπορώ από miui9 να πάω σε miui10? Για root της συσκευής τι αρχεία χρειάζομαι και που πρέπει να τα βάλω? xiaomi-miui.gr/community/index.php/Attachment/56261/