Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

>> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.7.11 ROM για 32 συσκευές.

Έχουν γίνει αναφορές στο Xiaomi.eu για διάφορα προβλήματα σε όλες τις ROM για τις συσκευές που έχουν SD 845 όπως οι Mi 8 / Mi 8 Pro / Mi 8 Explorer / Mi Mix 2S και Mi Mix 3. Για αυτές τις συσκευές δεν θα έχουμε ΟΤΑ αυτή την εβδομάδα, και όσοι θέλουν να τις κάνουν Flash θα τις κατεβάσουν από τους συνδέσμους και θα τις κάνουν Flash με δική τους ευθύνη (όπως πάντα) από το TWRP recovery.

Όταν είναι εφικτό και διορθωθούν τα προβλήματα, μπορεί να ανεβάσουμε νέες ROM.

Δεν έχει βγει Source Rom ακόμη για τα HM5plus (Vince) και MI5X (Tiffany)
Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail με τις ROM.

Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Ε και ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα για τις οδηγίες! Και ας είναι λίγο παλιές σε σχέση με τα MIUI.

 • Είναι και άλλοι εκτός από εμένα που δυσκολεύονται να βρούνε τις ρυθμίσεις σε MIUI 10,έτσι όπως τις περιγράφει στο πρώτο ποστ; Τα έχω καταφέρει 2-3 φορές με αυτόν τον οδηγό αλλά αυτή τη φορά δεν μου βγαίνει...Μάλλον αλλάξαν αρκετά τα MIUI από τότε που έγινε το αρχικό ποστ.

 • GPS / Strava [SOLVED]

  mialex - - Mi-5S (Capricorn)

  Μήνυμα

  Σ'ευχαριστώ,θα δω εάν άλλαξε κάτι όταν το χρησιμοποιήσω πάλι. =============== Σεπ 25th 2017, 2:29pm =============== Διορθώθηκε το πρόβλημα. ευχαριστώ!

 • GPS / Strava [SOLVED]

  mialex - - Mi-5S (Capricorn)

  Μήνυμα

  Καλησπέρα σας,χρησιμοποιώ για το τρέξιμο το Strava και αυτό δεν μου καταγράφει ολη την διαδρομή,για την ακρίβεια καταγράφει 100,450 μέτρα και μια φορά "διέσχισα την θάλασσα". Το GPS μου είναι στο High Accuracy . Τι συμβαίνει; Ευχαριστώ!

 • Mi5s - Screen Protectors και Θήκες

  mialex - - Mi-5S (Capricorn)

  Μήνυμα

  Καλημέρα απο νέο χρήστη Mi 5s,τελικά ποια μεμβράνη ή tempered glass έχετε αποφασίσει ότι αξιζει; Περιμένω της Nillkin εγώ που φυσικά την παρήγγειλα πριν μπω εδώ για να διαβάσω οτι δεν βολεύει. Πήρα μαζί και την διάφανη θήκη της Nillkin.O μόνος λόγος που βάζω θήκη είναι γιατί η συσκευή γλυστράει στο χέρι.