Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 29.

>> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.7.11 ROM για 32 συσκευές.

Έχουν γίνει αναφορές στο Xiaomi.eu για διάφορα προβλήματα σε όλες τις ROM για τις συσκευές που έχουν SD 845 όπως οι Mi 8 / Mi 8 Pro / Mi 8 Explorer / Mi Mix 2S και Mi Mix 3. Για αυτές τις συσκευές δεν θα έχουμε ΟΤΑ αυτή την εβδομάδα, και όσοι θέλουν να τις κάνουν Flash θα τις κατεβάσουν από τους συνδέσμους και θα τις κάνουν Flash με δική τους ευθύνη (όπως πάντα) από το TWRP recovery.

Όταν είναι εφικτό και διορθωθούν τα προβλήματα, μπορεί να ανεβάσουμε νέες ROM.

Δεν έχει βγει Source Rom ακόμη για τα HM5plus (Vince) και MI5X (Tiffany)
Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail με τις ROM.

Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Άντε ρε παιδιά να γλυτώσουμε την αποστολή στην Κίνα! Για όσους δεν ξέρουν τον τρόπο και είναι πρόθυμοι απλά κατεβάζουν απο το playstore το Partitions backup&restore του wanam κλικάρουν στα κίτρινα πεδία κ σε λιγότερο από 2 λεπτά είναι αποθηκευμένα στο κινητό σε φάκελο που οριζετε εσεις. Από εκεί κ μετά μιλάμε εδώ και με τους διαχειριστές και προχωράμε. Βασικά μόνο το ΙΜΕΙ θα αλλάξουμε με το δικό μου και τέλος.Η εφαρμογή πάντως είνσι χρήσιμη για να μην την πατήσουν και άλλοι μιας και ο φόβος να σ…

 • Γιατί μου λένε πως το τηλέφωνο πρέπει να πάει Κίνα. Αν βλεβαια αυτό που λες το έχει κάνει κάποιος και ισχύει θα δοκιμάσω να τους το πω αν και μου φαίνεται αδύνατο. Εξάλου πάλι δεν ξέρω πως να το αλλάξω εγώ. Πάντως εμένα είναι ήδη με μηδενικό ΙΜΕΙ.

 • Παιδιά καλημέρα. Από λάθος χειρισμούς σβήστηκαν τα αρχικά partition του τηλεφώνου που είχαν μέσα το ΙΜΕΙ κα άλλα πράγματα του τηλεφώνου. Αποκαταστάθηκαν όλα με ενέργειες που έγιναν εκτός του ΙΜΕΙ. Μπορεί κάποιος φίλος της παρέας να μας δανείσει/ανεβασει τα partition του efs ώστε να επαναφέρουμε την σωστή λειτουργία??? Σας παρακαλώ παιδιά όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

 • Τελικά το support ζητάει το τηλέφωνο να πάει Κίνα. Ευρώπη δεν μπορούν. Ωραίο support! Τελικά με xposed αλλάζει το ΙΜΕΙ αλλά αν κάποιος το αφαιρέσει σαν εφαρμογή γυρνάει πάλι στο μηδέν 0. Πρέπει να βρεθεί "δότης/εθελοντής" να μας δώσει τα EFS PARTITION να τα πετάξουμε μέσα αφού θα έχουμε αλλάξει το ΙΜΕΙ με το δικό μου. Κάθε βοήθεια δεκτή.

 • Σε επικοινωνία με xiaomi europe support μου κάνουν συνέχεια τις ίδιες ερωτήσεις και κανένας δεν δείχνει να διαβάζει τις προηγούμενες επικοινωνίες ώστε να ενημερωθεί.Μου ζητήσαν 2 φορές το ΙΜΕΙ που τους το έδωσα ήδη.Αν δεν βρεθεί άτομο που να μας βοηθήσει με το τηλέφωνό του δεν πρόκειται να το γλυτώσουμε!

 • Ας ελπίσουμε να βρεθεί ένα παληκάρι να μας εξυπηρετήσει.Μπορώ βέβαια και να στείλω το τηλέφωνο σε όποιν θέλει με επιβάρυνση οικονομική φυσικά γιατί το φταίξιμο είναι δικό μου και ο κόπς του θα πρέπει να αμοιφθεί.

 • Να είστε καλά ρε παιδιά. Θα κάνουμε υπομονή. Είναι και Σαρακοστή εξάλου οπότε χρειάζεται υπομονή σε πολλά. Σας ευχαριστώ ειλικρινά παιδιά για ότι κάνετε.

 • bodai δυστηχώς δεν βγάζει το ίδιο μενολυ και δεν μπορεί να δωθεί εντολή για αλλαγή. Αν ο dnomikos μπορεί να στείλει ένα backup από τα partition του πιστεύω θα είμαστε οκ. Βέβαια να σας στείλω κ τα στοιχεία (ΙΜΕΙ ,S/N) ώστε να κάνουμε την διόρθωση και μετά να τα πετάξω μέσα. Άντε ρε παιδιά να το κάνουμε.

 • Το δοκίμασα μόλις και βγάζει ένα μενού με επιλογές αλλά edit το ΙΜΕΙ πως θα κάνω γιατί μάλλον μόνο πληροφορίες δίνει.

 • Μόνο και μόνο που ψάχνετε ρε παιδιά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.Ειλικρινά αν το καταφέρουμε θα πετάω από χαρά γιατί είναι πολύ τίμιο τηλέφωνο με πολύ καλά χαρακτηριστικά και φταίω εγώ που έσβησα κατά λάθος τα partition του και είμαστε εδώ που είμαστε!

 • Bodai dysthxws den mpainei se engineering mode me autous tous syndyasmous. To baseband to exei kanonika. Sygnwmh pou grafw me latinika. Exw trellathei. To atimo.

 • Παιδιά λόγω του ότι είχα άδεια σήμερα πιάστηκα να το κάνω.Τα βήματα έγιναν όλα αλλά το τελικό βήμα που έχουμε ένα αρχείο με το ΙΜΕΙ έτοιμο και πρέπει να το στείλουμε στο τηλέφωνο δεν μπορεί να γίνει διότι το παληκάρι στο αρχείο του φαίνεται ο τύπος του τηλεφώνου δεν το περνάει.Ρε που έχω μπλέξει.Και χάρηκα που όλα γινόταν κανονικά αλλά το τελευταίο βήμα δεν πραγματοποιείται.Δεν έχει τύχει σε κανέναν όμως από ότι βλέπω με ΜΙ2S,τουλάχιστον όσο έψαξα.Ρε παιδιά τι λέτε να κάνω άλλο?Bodai έχεις κάτι …

 • Θα το προσπαθήσω λεβέντη μου. Να είσαι καλά.Καλό βράδυ και θα μιλήσουμε σύντομα.

 • Πως θα το κάνω χειροκίνητα? Έχεις κανέναν καλό τρόπο? Πάντως ειλικρινά σε ευχαριστώ μόνο και μόνο που ενδιαφέρεσαι!

 • Παιδιά από ένα τύπο στο εξωτερικό που έπεαθε το ίδιο με εμένα αυτός είχε περάσει την aries_beta_images_4.9.19_4.4_cn_924f0ac59b.tgz και την δοκίμασα μόλις τώρα και το bluetooth επανήλθε. Δυστηχώς το imei δεν αποκαταστάθηκε όπως έλεγε. Άρα περιμένουμε!Να πω ότι η διεύθυνση του bluetooth δεν μου πολυφαίνεται σόι αλλά δουλεύει (00:00:00:87:13:c0) πολλά μηδενικά αλλά οκ.Στο ΙΜΕΙ: 0 και ΙΜΕΙ SV: 00 και το serial :7d3f0bc κάτι που δεν ταιριάζει με το κουτί του.

 • Wifi ok bluetooth no mac.Βλέπει τις συσκευές και οι συσκευές το βλέπουν αλλά δεν παντρεύεται!Φυσικά επίσης δεν μπορεί να δει τίποτα από δίκτυα κινητής ούτε καν την sim!

 • το τσεκαρα κ δεν επανήλθαν. Είναι βασικά δκέτο μηδέν 0 το ΙΜΕΙ. Πάντως ποτέ δεν ήξερα να πέρνω backup τα partitions και τώρα που σβήστηκαν μάλλον δεν εμφανίζονται όταν ξανα δημιουργούνται. Πάντως θέλω να αποφύγω να το στείλω εξωτερικό. Συγνώμη που σας έπρηξα μωρέ. Τι ήθελα να το πειράξω. Καλά να πάθω. Bodai σε ευχαριστώ φίλε που προσπαθείς κ τα υπόλοιπα παιδιά.

 • bodai σε ευχαριστώ όπως και τον nas! Να πω ότι το τηλέφωνο μπαίνει κ φλασαρετε κ με φαστμπουτ κ με το miflash αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. Αν έχει τώρα 2 partition βλέπω με adb οτι υπάρχουν τα system & system 1 αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω 100%. Με cwm recovery δεν έχω ενεργοποιήσει το true dual boot αν βοηθάει αυτό. Να δοκιμάσω τους τρόπους του nas εκτος αν bodai έχεις κάποια καθοδήγηση. Δεν θα το στείλω ακόμα παιδιά γιατί πιστεύω είστε όλοι πολύ ικανοί. Μακάρι να είχα κρατήσει backup τα par…

 • Έβαλα φίλε μου ήδη την cm11 και δυστυχώς τα ίδια.Την φοράω ήδη επάνω αλλά το ΙΜΕΙ και η bluetooth address είναι σβησμένη.Πρέπει να σβήστηκαν τα partition που είχε από την μαμά εταιρεία και τώρα δεν βρίσκει κάποιο αρχείο.Παιδιά ειλικρινά αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει!Δεν ξέρω αν τελικά θα το στείλω στην Κίνα με κάποιο τρόπο.Αν πιστεύετε ότι κάτι μπορεί να γίνει ας βοηθήσει κάποιος με το αζημείωτο φυσικά.Κάθε βοήθεια δεκτή.Όλα τα άλλα στο τηλέφωνο λειτουργούν κανονικά.

 • Παιδιά καλησπέρα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω.Να πω ότι είμαι ένας ανόητος άνθρωπος ο οποίος ενώ είχα την cyanogenmod11 και ήμουν μια χαρά πέρασα την lolipop για δοκιμή και από εκεί και μετά το τέλος!Σβήστηκε το ΙΜΕΙ και το κατάλαβα από το γεγονός ότι δεν έβρισκε δίκτυα κινητής!Παιδιά κατάφερα μετά από πολύ κόπο αφού μου είχε χαλάσει και τα partitions να περάσω ξανά fastboot rom και να το ξεκινήσω.Δυστυχώς όμως όποια ρομ και να περάσω δεν μου διορθώνεται το πρόβλημα.Πέρασα και την cm11 ξανά αλλά…