Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

>> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.7.11 ROM για 32 συσκευές.

Έχουν γίνει αναφορές στο Xiaomi.eu για διάφορα προβλήματα σε όλες τις ROM για τις συσκευές που έχουν SD 845 όπως οι Mi 8 / Mi 8 Pro / Mi 8 Explorer / Mi Mix 2S και Mi Mix 3. Για αυτές τις συσκευές δεν θα έχουμε ΟΤΑ αυτή την εβδομάδα, και όσοι θέλουν να τις κάνουν Flash θα τις κατεβάσουν από τους συνδέσμους και θα τις κάνουν Flash με δική τους ευθύνη (όπως πάντα) από το TWRP recovery.

Όταν είναι εφικτό και διορθωθούν τα προβλήματα, μπορεί να ανεβάσουμε νέες ROM.

Δεν έχει βγει Source Rom ακόμη για τα HM5plus (Vince) και MI5X (Tiffany)
Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail με τις ROM.

Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • Έγραψα οτι έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ελληνικές ρομ. Άρα δεν ειναι θέμα ρομ. Τώρα είμαι με την τελευταία και το κανει επίσης.

 • Εδώ και τέσσερις μήνες και έχοντας δοκιμάσει όλες σχεδόν τις dev. rom αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: συχνά πυκνά στην αρχική οθόνη του launcher μετά το ξεκλείδωμα εμφανίζονται εφαρμογές που έχουν τρέξει πρόσφατα και κυρίως η εφαρμογή των μηνυμάτων. Ενώ δηλαδή έχω διαβάσει το μήνυμα και έχω κλείσει την εφαρμογή, με το που ξεκλειδώνω το τηλέφωνο ξανά εμφανίζεται μπροστά μου αντί της αρχικής οθόνης. Το ίδιο συμβαίνει οπως είπα πιο σπάνια και με άλλες εφαρμογές ενώ ούτε η αλλαγή launcher βοήθησε. Συ…

 • Αδύναμη δόνηση.

  tsourisg - - Mi-4C (Libra)

  Μήνυμα

  Μπορεί να ειναι και αυτο που λες. Το περίεργο ειναι οτι ενώ στο πάτημα των πλήκτρων φαίνεται ικανοποιητική η ένταση, όταν χτυπάει το τηλέφωνο ειναι σχεδόν ανύπαρκτη.

 • Αδύναμη δόνηση.

  tsourisg - - Mi-4C (Libra)

  Μήνυμα

  Ξέχασα να γράψω οτι εννοείται πως το έχω στο ισχυρό, παρολαυτά ίσα που καταλαβαίνω πως δονείται.

 • Αδύναμη δόνηση.

  tsourisg - - Mi-4C (Libra)

  Μήνυμα

  Καλησπέρα σε όλους. Καμία λύση να αυξήσουμε την ένταση της δόνησης υπάρχει; Από τότε που το πήρα έχω χάσει άπειρες κλήσεις. Είμαι με την τελευταία dev.

 • O.K. ευχαριστώ και τους δύο σας.

 • Το αποσυμπιέζω στον υπολογιστή και μου βγάζει 4-5 αρχεία. Μετά;

 • Παιδιά καλημέρα, έχω από την πρώτη στιγμή που πήρα το τηλέφωνο πρόβλημα με το touch του TWRP. Κατεβάζω την τροποποιημένη έκδοση που δίνετε εδώ αλλά έχει κατάληξη 7z και δεν μπορώ να την περάσω ούτε από τον updater ούτε από το TWRP αφού δεν αποκρίνεται. Καμία ιδέα;