Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

>> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.6.20 ROM για 36 συσκευές.

Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail με τις ROM.

Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

 • αυτο δεν μου το έκανε από την αρχή, είναι κάτι που παρουσιάζει τώρα τελευταία. Όπως και ναναι θα το δοκιμάσω, κάτι όμως δεν κατάλαβα καλά στην διαδικασία. Στην ip ποια νούμερα αλλάζω, με ποιά νούμερα;

 • οκ το δέχομαι αυτό! Ερώτημα! Το Redmi Pro που έχω και αυτό μαζί με τα ίδια δίκτυα γιατί συνδέεται πολύ γρήγορα; Οεο!! Άρα κάτι τρέχει στα γυφτικα ?

 • 200 όχι, καμιά 30αριά ναι. Μετακινούμαι πολύ λόγω εργασίας όλη μέρα και έχω αποθηκεύσει τα WiFi από τα ποιο συχνά σημεία. Δεν μπαίνω σε αυτή την διαδικασία Εξάλλου η λίστα μεγαλώνει και αλλάζει αρκετά συχνά

 • Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από flytouch1111: “παρουσιάζει μια καθυστέρηση και τις περισσότερες φορές δεν συνδέεται αυτόματα ” Για αρχή μπες σε ένα δίκτυο από αυτά που χρησιμοποιείς και κάνε στατική ip.Θα δεις ότι θα συνδέεται πολύ πιο γρήγορα. ” αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να συνδέεται με το συγκεκριμένο δίκτυο ποιο γρήγορα. Δεν μπορώ να κάτσω να το κάνω αυτό με όλα τα δίκτυα. Μου το κάνει αυτό σε όλα τα WiFi δίκτυα σε όσα έχω στην λίστα και σε όλα τα ελεύθερα.

 • miui 10.4. XTRV -9.5.30 Αν δεν είναι από την rom τι μπορεί να φταίει ?

 • το είχα ξαναθιξει πριν λίγες ημέρες αλλά επειδή είναι πολύ σπαστικό το αναφέρω και πάλι. Το Note 6 Pro δεν βρίσκει γρήγορα τα δίκτυα WiFi, παρουσιάζει μια καθυστέρηση και τις περισσότερες φορές δεν συνδέεται αυτόματα, πρέπει να το κάνω χειροκίνητα. Αποτέλεσμα καταναλωνω άδικα data. Δεν ξέρω που ωφειλετε αυτό, αν είναι θέμα rom,bug ή κάτι από τις δικές μου ρυθμίσεις. Μια μικρή βοήθεια γίνεται;

 • Παράθεση από Octaviastikos: “Και γιατί δεν το περνεις από Ελλάδα;; Είναι το πιο λογικό ...και σχεδόν διαφορά 20€.... ” Να σου πω την αλήθεια, ούτε πού κοίταξα τις τιμές Ελλάδα, θεωρώντας ότι θα είναι κάτι παραπάνω από τις τιμές που βλέπω έξω.

 • εχει γίνει καπου συζήτηση αλλά δεν μπορώ να βρω το νήμα. Σκέφτομαι να αγοράσω το MI 9 από την αμαζον με το αφμ μου το οποίο ήδη δηλωθηκε από τον λογιστή για να είναι αναγνωρισμενο από την Ευρώπη. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν υπάρχουν περιορισμοί ή παγίδες. Δηλαδή, το κινητό που θέλω να πάρω ποιος πρέπει να το πουλάει για να ωφεληθω το ΦΠΑ.? Όποιος έχει εμπειρία με την αμαζον ας δώσει μια διευκρίνηση.

 • Magic WormHole

  flytouch1111 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

  Μήνυμα

  καλημέρα. Οποίο πρόβατο φύγει από το μαντρί θα το φάει ο λύκος . Και όποιο πρόβατο μείνει στο μαντρί θα το σφαξει ο βοσκός.

 • Magic WormHole

  flytouch1111 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

  Μήνυμα

  Αΐντες καλημέρα τα αηδόνια κελαηδάνε έξω!

 • παρατηρώ ότι στο συγκεκριμένο κινητό αργεί να συνδεθεί σε WiFi ή πρέπει να το επιλέξω χειροκίνητα. Αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό αν δεν είναι και εξαρχής αυτό το θέμα.

 • Magic WormHole

  flytouch1111 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

  Μήνυμα

  έκανα το σχόλιο για τους υποψήφιους επειδή έχουν ξεφυτρωσει σαν τα μανιτάρια πρώτη φορά τέτοιος οργασμός παραγωγής υποψηφίων!

 • Magic WormHole

  flytouch1111 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

  Μήνυμα

  Καλημέρα,καλημέρα, καλή εβδομάδα. Αλήθεια πόσα μέλη του φόρουμ είναι και υποψήφιοι;;;; Για μολογάτε ωρέ!!

 • εκανα λάθος! Είναι τελικά στην Sd. Παρόλο που διαγράφω την φωτογραφία στο album, στον φάκελο παραμένει. Και αν πάω να το διαγράψω από τον φάκελο λέει ότι είναι αδύνατον. Άρα θέμα sd ή τρέχει κάτι άλλο ?

 • Ελα όμως που είναι στην εσωτερική μνήμη αποθηκευμένες και όχι στην sd.

 • καθε φορά που διαγράφω φωτογραφίες από την συσκευή αυτές αργότερα επανέρχονται. Προφανώς από συγχρονισμό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω από που τις συγχρονίζει. Στο Mi cloud.εχω ανενεργό τις φωτογραφίες, δεν τις ανεβάζω εκεί. Μόνο στο Google drive αλλά εκεί δεν έχω τις φωτογραφίες που διαγράφω και επανέρχονται. Άρα δεν μπορώ να καταλάβω από ποιο directory πάει και τις βρίσκει. Βαρέθηκα ποιά να τις σβήνω!

 • Magic WormHole

  flytouch1111 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

  Μήνυμα

  Παράθεση από spideman3: “Και στην Εγνατία επάνω περπατάνε ανεμελα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” και είχα απορία γιατί έβλεπα στον αυτοκινητοδρομο, ακόμα και στην Αθήνα μέσα, πάνω στο διαχωριστικο διαζωμα την πινακίδα με την αγελάδα!!!! Αυτό μόνο στο Ελλαδισταν!!

 • Το magisk manager που μου βγάζει συνέχεια μήνυμα ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, να το ενημερώσω ή να το αγνοήσω.

 • Magic WormHole

  flytouch1111 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

  Μήνυμα

  Α! Ξέχασα. Καλημέρα

 • Magic WormHole

  flytouch1111 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

  Μήνυμα

  Έχω χάσει επεισόδια εδώ μέσα! Εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε πρόσβαση στην πληροφόρηση. Ήταν καθοδηγουμενη και με το σταγονομετρο. Κοινώς υπήρχε άγνοια ή ήμασταν ντουρντουβάκια. Ρωτουσες τον γείτονα ή τον γνωστό αν ήξερε σχετικά με αυτό που σε απασχολουσε. Και αν ήταν κάτι σοβαρό, τον δάσκαλο ή τον βουλευτή που ούτε και αυτοί δεν ξέρανε την στραβομαρα τους αλλά τους αναγαγανε ως ειδήμονες, γνώστες, μέγα μαγιστρους κλπ κλπ. Τα παλιά τα χρόνια δεν είχαν ρεύμα ήταν με γκαζολαμπες μένανε οικογένειες σε…