Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP μελών:

Έγινε η διανομή 10 νέων XTRV-8.7.10 & ARΩMA ROM (MIUI 10) με Global Source σε όλα τα VIP μέλη μας (μέσω του VIP mail).
Αν προκύψουν Update και για τις υπόλοιπες συσκευές, θα τις έχετε και αυτές μόλις έχουμε Source από την Xiaomi.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Σας ευχαριστώ πολύ @fog και @makisfz. Το θέμα είναι τώρα ότι δε μπορώ να ξαναμπώ σε download mode για να flashάρω πάλι. Τέλος πάντων μη ζαλίζω άλλο να είστε καλά.

  • Ναι το ξέρω αυτό @amavroudis και γι αυτό κυρίως προχωράω σε αυτή τη διαδικασία. @NasDriver σε ευχαρίστώ για την άμεση απάντηση σου να είσαι καλά! =============== Δεκ 14th 2017, 8:15pm =============== Παιδιά και πάλι συγνώμη, ξανα έκανα τη διαδικασία με το flashάρισμα αλλά αυτή τη φορά μου λέει ότι λείπει ένα αρχείο (dummy.bin) από το φάκελο της rom (China Development v7.12.7), Μήπως ξέρετε κάτι σχετικά με αυτό; Συγνώμη και πάλι.

  • Καλησπέρα, θα ήθελα λίγη βοήθεια σχετικά με το flashάρισμα. Έχω το Xiaomi Redmi 3s 2GB Ram/16GB Storage, η έκδοση της MIUI που έχει είναι η 7.3.10.0.0 stable. Έχω ακολουθήσει κατά γραμμα τις οδηγίες μέχρι αυτό το σημείο. Δηλαδή είδα ότι η συσκευή έχει κλειδωμένο τον bootloader, έστειλα αίτημα στην εταιρεία για να μου δώσει άδεια να το ξεκλειδώσω, μου έδωσε το οκ και καθώς προχωράω στο flashάρισμα της συσκευής για να περάσω την China Developer (v6.8.25) και μετά την ελληνική rom σαν άνθρωπος, την…