Διαφήμιση

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 16/04/2021) !!! <<

Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.5 ROM (21.4.14/15 για 21 συσκευές)
Θα δώσουμε και τις υπόλοιπες ROM μόλις έχουμε Source από το xiaomi.eu

Για τους κατόχους του Mi 10 μπορείτε να κατεβάσετε το νέο TWRP Recovery που δουλεύει σωστά

Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

Παρουσίαση του Xiaomi Mi Mouse

Xstos -

 • Παρουσίαση του Xiaomi Mi Mouse
  Όπως έχουμε όλοι παρατηρήσει, η Xiaomi έχει εισέλθει δυναμικά στην παραγωγή διάφορων ηλεκτρονικών (και όχι μόνο) συσκευών.
  Ένα από τα τελευταία της επιτεύγματά είναι και το Mi Mouse, το οποίο απέκτησα πρόσφατα.

  Το ποντίκι αγοράστηκε από το Gearbest, στην τιμή των $20 περίπου και έφτασε στην Ελλάδα μέσα στα αναμενόμενα χρονικά πλαίσια των αγορών από Κίνα. Πωλείται σε 2 χρώματα (λευκό-ασημί και λευκό-χρυσό).

  Το πακέτο κατέφθασε σε άριστη κατάσταση, μέσα στον γνωστό προστατευτικό φάκελλο. Η αλήθεια είναι πως η συσκευασία δεν παρέχει κάποια ουσιαστική προστασία στο προϊόν, άρα θεωρώ πως στάθηκα αρκετά τυχερός και δεν το παρέλαβα χτυπημένο ή γενικότερα κακοποιημένο.
  Ανοίγοντας το πακέτο, βρέθηκα μπροστά σε μια πολύ καλαίσθητη συρταρωτή χάρτινη συσκευασία, υψηλότατης αισθητικής, από λευκό γυαλιστερό χαρτόνι.  Ανοίγοντάς το, βλέπει κανείς το mouse στη "φωλιά" του, η οποία, κρύβει και το φυλλάδιο χρήστη, στην κινέζικη γλώσσα και εικονογραφημένο.
  Πρόκειται για μια κατασκευή της συνήθους μινιμαλιστικής αισθητικής των προϊόντων της εταιρίας.
  Η πάνω πλευρά της είναι από βουρτσισμένο αλουμίνιο, ενώ όλο το υπόλοιπο σώμα είναι από λευκό ματ πλαστικό, πολύ ευχάριστο στην αφή και ποιοτικό.  Η διαστάσεις του είναι αρκετά μαζεμένες και δικαιολογείται ο χαρακτηρισμός "portable", με τον οποίο πωλείται σε αρκετά καταστήματα.
  Στην κάτω πλευρά υπάρχει η θέση των μπαταριών (οι οποίες είναι ένα ζευγάρι γνήσιες μπαταρίες διάστασης ΑΑΑ, της Xiaomi και είναι ήδη τοποθετημένες) και στην οποία φιλοξενείται και ο σύνδεσμος usb για τον υπολογιστή. Πιο πάνω συναντάμε το "μάτι" του laser, το κουμπί on-off και ένα ακόμα κυκλικό κουμπί με led.


  Η συγκεκριμένη συσκευή έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με 2 τρόπους και 2 συσκευές ταυτόχρονα, είτε με την κλασσική ασύρματη σύνδεση, στα 2,4 GHz, είτε μέσω Bluethooth 4.0. To εν λόγω λοιπόν κυκλικό κουμπί φροντίζει για την ενεργοποίηση του Bluetooth και φωτίζει πράσινο, όταν συνδέεται με τον usb δέκτη του ή μπλε, όταν συνδέεται μέσω ΒΤ.

  Επί του πρακτέου, το mouse δοκιμάστηκε σε 2 υπολογιστές και σε λειτουργικά συστήματα Win 10 και Linux Mint 18, και τα δύο στα 64bit. Στη συσκευασία αναφέρονται ως συμβατά συστήματα μόνο τα Win 7/8/10.
  Η σύνδεση έγινε άμεσα και στις 2 περιπτώσεις, όπως έγινε και σε μια δοκιμή με BT, χωρίς να χρειάζεται καμία παραπάνω ενέργεια, από τον χρήστη.
  Πρακτικά, δηλαδή, κάποιος ανοίγει το κουτί, αφαιρεί την ταινία ασφαλείας των μπαταριών και το χρησιμοποιεί!

  Συνοψίζοντας, πρόκειται για ένα πανέμορφο και ποιοτικό ποντίκι, το οποίο ανταποκρίνεται επάξια στις προδιαγραφές της Xiaomi και τις υψηλές προσδοκίες, που έχει ο καταναλωτής από την ίδια.