Διαφήμιση

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! <<

Tρέχουσα ενημέρωση 20.5.228 (25/05/2020 16:45)

Έγινε η διανομή των νέων 20.5.22 ROM για τις 28 συνολικά συσκευές...

- Για να βελτιωθούν οι επιδόσεις στα Mi 10, Mi 10 10Pro και Redmi K30 Pro και να γίνει η αναβάθμισή του με νεώτερους driver της Qualcomm, οι διανομές των ROM για τις παραπάνω συσκευές, από σήμερα αναστέλλονται για τρεις εβδομάδες περίπου. Οι Stable εκδόσεις των συσκευών δεν επηρεάζονται.

- Επειδή τα Redmi Note8 και Xiaomi CC9e αναβαθμίζονται σε Android 10, οι ROM για αυτές τις συσκευές αναβάλλονται για αυτή την εβδομάδα.

H επόμενη διανομή των ROM θα γίνει όταν έχουμε διαθέσιμο Source από την Xiaomi και το xiaomi.eu.

>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team ***

Παρουσίαση της Andoer 8″ HD Wide Screen High Resolution Digital Photo Frame με τηλεχειριστήριο

maddoctor -

 • Παρουσίαση της Andoer 8″ HD Wide Screen High Resolution Digital Photo Frame με τηλεχειριστήριο
  Παρέλαβα πριν μερικές ημέρες μία ψηφιακή κορνίζα της Andoer από το camfere.com, που μου άρεσε πολύ. Η κορνίζα περιλαμβάνει μία οθόνη 8 ιντσών, που παίζει φωτογραφίες, βίντεο και μουσική, γίνεται ρολογάκι, είναι πάντως ένα ωραίο δωράκι και ειδικότερα τώρα για τα Χριστούγεννα, θεωρώ ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή.

  Συσκευασία
  Η κορνίζα μου ήρθε καλά πακεταρισμένη. Μέσα στη συσκευασία βρισκόταν ένα μεγαλούτσικο κουτί, που ανοίγοντάς το μέσα βρίσκουμε την ψηφιακή κορνίζα, τον μετασχηματιστή για το ρεύμα με φις EU, μία αποσπώμενη καρδιά που λειτουργεί σαν βάση για την κορνίζα, ένα τηλεχειριστήριο και το εγχειρίδιο σε διάφορες γλώσσες και αγγλικά (ελληνικά φυσικά δεν είχε).


  Κατασκευή
  Η Andoer ψηφιακή κορνίζα είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, καλής ποιότητας θα έλεγα. Δεν υπάρχουν κενά ή να ακούγονται περίεργοι ήχοι από την συσκευασία της κορνίζας. Εγώ την πήρα σε μαύρο, αλλά υπάρχει και σε άσπρο. Στην μπροστινή μεριά βλέπουμε την οθόνη 8 ιντσών, ενώ στην πίσω μεριά βρίσκονται τα κουμπιά ελέγχου της κορνίζας, το κουμπί power και το κουμπί για το μενού. Υπάρχει ακόμα μία εγκοπή όπου μπαίνει η καρδιά που ανέφερα πιο πάνω, τα ηχεία που βρίσκονται πάνω δεξιά. Στο πλάι βρίσκουμε τις υποδοχές για το ρεύμα, μία για microusb, μία για κανονικό usb και μία για κάρτα SD/MMC χωρητικότητας μέχρι 16GB. Υπάρχει ακόμα υποδοχή ακουστικών. Η οθόνη έχει ανάλυση 1024 x 768.

  Το τηλεχειριστήριο χρησιμοποιεί μία μπαταρία CR 2025, και μπορείτε να κάνετε τα πάντα από αυτό. Μπαίνοντας στο μενού μπορείτε να ορίσετε ώρα και ημερομηνία, τρόπο προβολής των βίντεο και των φωτογραφιών, ενώ υποστηρίζει 13 γλώσσες με τα αγγλικά, αλλά όχι ελληνικά (English, French, German, Russian, Spanish, Portuguese, Italian, Turkish, Swedish, Polski, Japanese, Nederlands, Chinese). Ζυγίζει 365 γραμμάρια ενώ οι διαστάσεις της κορνίζας είναι 19.5 x 16 x 2.5 εκ.  Χαρακτηριστικά

  Η Andoer ψηφιακή κορνίζα μπορεί να δείξει φωτογραφίες σε ανάλυση 1024 x 768. Μπορείτε να βλέπετε μόνο τις φωτογραφίες σε μορφή slideshow ή με χειροκίνητη αλλαγή ή μπορείτε να συνοδεύετε η προβολή και από μουσική που έχετε αποθηκευμένη. Η οθόνη είναι πολύ ζωντανή, με ωραία απόκριση των χρωμάτων. Στο βίντεο που υπάρχει στο τέλος έχω φωτογραφίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας (ε να μας κάνω και λίγη διαφήμιση). Δείτε πόσο ωραία φαίνονται τα χρώματα. Μπορεί ακόμα να παίζει μουσική ή βίντεο και ν' ακούτε τον ήχο είτε από τα ηχεία στο πίσω μέρος, είτε μέσω της εξόδου ακουστικών. Πάντως ο ήχος ακούγεται πολύ δυνατά. Έχετε ακόμα την δυνατότητα να το έχετε σαν ρολόι, και να σας δείχνει σε αναλογική μορφή την ώρα, την ημερομηνία και την ημέρα.


  Βίντεο παρουσίαση


  Τελικά....
  Τελικά η ψηφιακή κορνίζα είναι πολύ ωραία. Μου άρεσε ιδιαίτερα ότι παίρνει κατευθείαν usb στικάκι, χωρίς να ψάχνω για κάρτες και ιστορίες. Μπορείς να το βάλεις κάπου στο σπίτι να παίζει και να σου ομορφαίνει τον χώρο. Υπόψιν εάν το πάρει κάποιος από εσάς από το camfere.com, υπάρχει κουπονάκι - ANDOERFRAME3, για 3$ μείωση της τιμής (λινκ δεν βάζω, απαγορεύεται από τους κανόνες). Η τιμή του κανονικά είναι 36.99$.

  Θετικά

  • Δέχεται USB στικάκι απευθείας, παίζει μουσική/βίντεο και εικόνες, έρχεται με τηλεχειριστήριο για εύκολη διαχείριση

  Αρνητικά

  • Δεν αναγραφόταν πουθενά τι μπαταρία παίρνει και έπρεπε να το ψάξω.