Διαφήμιση

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 26/02/2021) !!! <<

Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12 ROM (21.2.24) για 21 συσκευές

Ανανεώθηκε το zip του Magisk στην νέα έκδοση V22.0

Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

Παρουσίαση των Xiaomi Mi Capsule Half In-ear Earphones 45 Degrees Earphone

maddoctor -

 • Παρουσίαση των Xiaomi Mi Capsule Half In-ear Earphones 45 Degrees Earphone
  Εδώ και κάμποσο καιρό έχω αποκτήσει τα Xiaomi Mi Capsule Half In-ear Earphones 45 Degrees Earphone από το Coolicool σαν αντικατάσταση των Xiaomi Pistons 2 που είχα παλιότερα αλλά μου κόπηκε το καλώδιο όπως τα είχα μέσα στο τσαντάκι μου. Είπα να πάρω αυτά μιας και ήταν πολύ φθηνά, μου άρεσε ο σχεδιασμός και ήταν Xiaomi (μην ξεχνάτε έχω και άλλα ακουστικά Bluetooth πολύ καλά που τα έχω παρουσιάσει εδώ, τα Syllable In-Ear Wireless Sport Earphones)

  Ας δούμε για αρχή τα χαρακτηριστικά τους στα γρήγορα πριν δούμε εάν πράγματι ήταν μία καλή αγορά.
  Εταιρεία: XiaoMi
  Μοντέλο: JNEJ01JY
  Λειτουργία: Απαντάει κλήσεις, Μικρόφωνο, έλεγχος φωνής
  Συνδεσμικότητα: Καλώδιο
  Εφαρμογές: Τηλεφωνικές κλήσεις, Μουσική
  Τύπος σύνδεσης: 3.5mm
  Μήκος καλωδίου: 1.25m
  Μήκος βύσματος: 7mm
  Απόδοση ήχου: Stereo
  Συχνότητα ανταπόκρισης: 20-20000Hz
  Ένταση: 32ohms
  Ευαισθησία: 93dB

  Συσκευασία
  Τα ακουστικά μου ήρθαν σε ένα μικρό άσπρο κουτάκι. Αυτή την φορά η συσκευασία απ' ότι είδα δεν είναι η συνηθισμένη χαρτονένια που μας έχει συνηθίσει η Xiaomi, αλλά λευκό γυαλιστερό χαρτί. Το κουτί είναι με ταινία ασφαλείας, οπότε εάν το ανοίξετε, φαίνεται.

  Ανοίγοντας το κουτάκι βλέπουμε μέσα τα ακουστικά και ένα μικρό βιβλιαράκι με οδηγίες και τίποτα άλλο. Στην συσκευασία δεν θα βρείτε ανταλλακτικά μαξιλαράκια, ούτε σε διάφορα μεγέθη ώστε να ταιριάζουν σε όλα τ' αυτιά. Τα ακουστικά είναι one size!

  Λειτουργία
  Τα ακουστικά εφαρμόζουν πολύ καλά στ' αυτιά. Δεν πέφτουν, έχουν πολύ καλή εφαρμογή. Βέβαια εγώ είμαι μεγαλόσωμος, οπότε δεν ξέρω πως σε ένα πιο μικρόσωμο που θα του είναι λίγο μεγάλα, πως θα εφαρμόζουν. Πιστεύω οι Κινέζοι θα το έχουν σκεφτεί κάπως, αφού δεν είναι και πρώτο μπόι. Τα ακουστικά αποτελούνται εκτός από τα ακουστικά με το περίεργο σχήμα και έναν ελεγκτή του ήχου/κλήσης ανάλογα για το τι το χρησιμοποιούμαι.

  Χαρακτηριστικά
  Ωραία τα πρωτοποριακά σχήματα και τα κόλπα της Xiaomi, το θέμα είναι από απόδοση τι λένε όμως.... Η απόδοση ελέγχθηκε με το Mi Note Pro, και συμφωνική μουσική. Μπορώ να πω ότι υπήρχε πάρα πολύ καλή απόδοση των τόνων, ίσως λίγο περισσότερο των μπάσων. Η απόδοση πάντως ήταν περισσότερο από ικανοποιητική και σίγουρα πολύ καλή για τα λεφτά που έδωσα. Το κουμπάκι για την αυξομείωση της έντασης του ήχου είχε άμεση ανταπόκριση, το ίδιο και σε κλήση που το δοκίμασα. Το καλώδιο και η όλη κατασκευή φαίνεται πολύ καλή και ελπίζω να φανεί πιο ανθεκτική από τα Pistons 2 που είχα πριν. Το καλώδιο φαίνεται πολύ καλό και δεν είναι μικρό.


  Video  Συμπέρασμα
  Τα Xiaomi Mi Capsule Half In-ear Earphones 45 Degrees Earphone μου κόστισαν στα 15$ περίπου. Εάν αναλογιστούμε την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και ήχου, για τα λεφτά που έδωσα, φαίνεται να είναι μία πολύ καλή αγορά. Εάν ψάχνετε λοιπόν κάτι καλό και οικονομικό, έχετε υπόψιν σας τα τελευταία ακουστικά της Xiaomi.

  Θετικά

  • Πρωτοποριακή κατασκευή, εύκολη εφαρμογή, στιβαρή κατασκευή στα κουμπιά, εύκολη χρήση

  Αρνητικά

  • Το καλώδιο δεν είναι πλακέ, οπότε εμφανίζει το γνωστό μπέρδεμα που κάνουν όλα τα ακουστικά με στρογγυλό καλώδιο, απουσία ανταλλακτικών, απουσία διαφόρων μεγεθών