Διαφήμιση

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 23/07/2021) !!! <<

Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.7.21/22 για 25 συσκευές (ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ)

Άρχισε και πάλι η διανομή όλων των FastBoot ROM της κοινότητας!

Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

Xiaomi M365 Το Ηλεκτρικό Αναδιπλούμενο Scooter

Sam -

 • Xiaomi M365 Το Ηλεκτρικό Αναδιπλούμενο Scooter  Εισαγωγή


  Το Xiaomi M365 είναι ένα έξυπνο ηλεκτρικό σκούτερ που προσφέρει αυτονομία έως~ 30 χιλιόμετρα και μέγιστη ταχύτητα 25 χιλιομέτρων / ώρα. Χρησιμοποιεί έναν κινητήρα ισχύος 250W όπου στιγμιαία μπορεί να παράγει έως 500W και μέγιστη ροπή 16Nm που επαρκεί για να ανεβάσει ράμπες κλίσης 14%. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 280 Wh και είναι κατασκευασμένη από 30 κυψέλες λιθίου 18650 επίσης διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης μπαταριών για τη σωστή διατήρηση των κυττάρων τους σε καλή κατάσταση (προστασία απο υπέρ/υπό-τάση, προστασία θερμοκρασίας κ.λπ.). Το σκούτερ έχει επίσης σύστημα ανάκτησης KERS - κινητικής ενέργειας και σε κατηφόρες η μπαταρία θα αρχίσει να επαναφορτίζεται. Άλλα στοιχεία που αξίζει να αναφέρουμε είναι η σύνδεση Bluetooth με smartphone, ο έλεγχος εφαρμογών και άλλες μικρο αλλαγές, το cruise control, το πίσω δισκόφρενο, η αντίσταση στο νερό IP65 και το εμπρός φρένο E-ABS αντιμπλοκαρίσματος.  Πού να το αγοράσετε
  Gearbest
  Σε Flash Sale στα 347.16 €


  Αναλυτική Παρουσίαση  Το Xiaomi M365 χρησιμοποιεί διπλό σύστημα πέδησης, στον πίσω τροχό έχει ένα δισκόφρενο παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται στα ποδήλατα και είναι αρκετά αποτελεσματικό (Θέλει λίγο ρύθμιση κατά την παραλαβή).
  Εκτός από το αρκετά καλό φρενάρισμα, το σύστημα είναι επίσης εξαιρετικά αξιόπιστο και εύκολο στη ρύθμιση και συντήρηση, ενώ είναι επίσης ελεύθερο σύμπλεξης και συμβάλλει στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της δισκό-πλακας.
  Ο μπροστινός τροχός έχει επίσης το ρόλο πέδησης με τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα, σε συνδυασμό με τον έξυπνο ελεγκτή μπορεί με παλμούς να ρυθμίζει την ισχύ του φρένου καθιστώντας το λειτουργικό σύστημα E-ABS.
  Το φρένο του εμπρόσθιου τροχού ενεργοποιείται αυτόματα όταν ενεργοποιείται το πίσω φρένο από το χρήστη.


  Επειδή το μοτοποδήλατο M365 έχει IP54 αδιάβροχη βαθμολογία, μπορεί να λειτουργήσει όταν βρέχει, αλλά μόνο με ένα περιορισμό ,ότι η στάθμη του νερού δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 2cm (που σημαίνει ότι δεν πρέπει ουσιαστικά να μπει ο τροχός-μοτέρ στο νερό).
  Τέλος Για την άνεση του χρήστη, χρησιμοποιήθηκαν μεγάλα φτερά για την απομάκρυνση της βρωμιάς και του νερού.
  Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό του σκούτερ είναι ο σχεδιασμός φορητότητας του ,λόγω της αναδίπλωσής του χρειάζεται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να το διπλώσεις και να μετατρέψεις το τιμόνι σε χερούλι για μεταφορά. Στην κάτω πλευρά το M365 φέρει τις μπαταρίες και είναι λίγο βαρύ καθώς ζυγίζει 12,5 κιλά. Σε αυτό το σημείο καλό ειναι να αναφέρουμε οτι παρά το βάρος , ότι η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική, καθώς χρησιμοποιεί αλουμίνιο ποιότητας και όλα τα τμήματα συγκόλλησης είναι αρκετά μεγάλα και εμφανή για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Επίσης τα πλαστικά μέρη είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας.


  Ο μηχανισμός ασφάλισης του πτυσσόμενου μέρους είναι επίσης ένα σχεδιαστικό αριστούργημα , καθώς είναι εύκολο στη χρήση και 'έξυπνα' κατασκευασμένο, καθιστώντας το εξαιρετικά σκληρό και αξιόπιστο, αλλά και εύκολο στη χρήση.
  Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, ένα δεύτερο πλαστικό άγκιστρο κλειδώνει τον κύριο μοχλό, έτσι ώστε να είναι αδύνατο το ''κατα λάθος'' άνοιγμα του κυρίως μοχλού.  Το σύστημα αναδίπλωσης ολοκληρώνει και πάλι με ενα υπέροχο σχέδιο απο την Xiaomi και χρησιμοποιεί το μικρό κουδουνάκι-κόρνα ως άγκυστρο για να κλειδώσει το σκούτερ σε διπλωμένη λειτουργία, και πάλι εξαιρετικά απλή, αλλά χρήσιμη και εύκολη στη χρήση.
  Η ισχύς του σκούτερ παρέχεται από την επαναφορτιζόμενη μπαταρία τεχνολογίας Li-Ion 280 Wh που χρησιμοποιεί 30 κελιά με συνολική χωρητικότητα 7800mAh και συνολική τάση 42V σε πλήρη φόρτιση.
  Τα κύτταρα είναι επίσης υψηλής ποιότητας 2600mAh (τυπικά, το καθένα) και κατασκευάζονται από την LG. Η διαμόρφωση του πακέτου είναι 3P10S - 3 παράλληλες και 10 σε σειρά.
  Η μπαταρία έχει πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα διαχείρισης μπαταριών που θα φορτίζει ξεχωριστά κάθε ένα από τα κελιά των μπαταριών και παρακολουθεί την τάση και τη θερμοκρασία.
  Το εύρος του σκούτερ είναι περίπου 30 km όταν χρησιμοποιείται η λειτουργία ECO ενώ η τελική ταχύτητα είναι 25km / h.
  Η ώθηση του Xiaomi Scooter δίνεται από έναν κινητήρα χωρίς ψήκτρες στον εμπρόσθιο τροχό, ο οποίος έχει ονομαστική ισχύ 250W και μέγιστη ισχύ (burst) 500W, η ανεπτυγμένη ροπή είναι επίσης εντυπωσιακή και έχει βαθμολογία 16 Nm και μπορεί να ανέβει Κλίση 14%.  Για να συμπληρωθεί η ασφάλεια και η χρηστικότητα του σκούτερ ,η Xiaomi τοποθέτησε πρόσθετο οπίσθιου φωτάκι που λειτουργεί και σαν φως φρένων, μαζί με έναν εμπρόσθιο προβολέα μεγάλης ισχύος LED που περιλαμβάνει φακό εστίασης.
  Το φως τροφοδοτείται με αξιοπρεπή τρόπο και μπορεί να αυξήσει την ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
  Ο "πίνακας ελέγχου" του σκούτερ είναι επίσης μινιμαλιστικός και διαθέτει μόνο ένα απλό πλήκτρο που: θα ξεκινήσει και θα σταματήσει την ισχύ του σκούτερ, θα αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας από το ECO σε κανονικό και θα ελέγξει επίσης τα φώτα.
  Το M365 παρέχει δύο λειτουργίες λειτουργίας ECOnomical, οι οποίες θα μειώσουν την τελική ταχύτητα σε περίπου 18-20 km / h και θα περιορίσουν επίσης τη δύναμη επιτάχυνσης. Αυτή η λειτουργία θα αυξήσει σημαντικά την εμβέλεια και θα μπορείτε εύκολα να επιτύχετε το διαφημισμένο εύρος των 30 χλμ.
  Στην οθόνη δίπλα στο διακόπτη τροφοδοσίας έχετε επίσης 4 ενδεικτικές λυχνίες LED που δείχνουν την περιοχή της μπαταρίας και τον τρόπο λειτουργίας. Μια άλλη ωραία λεπτομέρεια του M365 είναι ότι το LED θα σβήνει σαν ένα ταμπλό του αυτοκινήτου κατά την εκκίνηση των λαμπτήρων.
  Η κανονική λειτουργία προσφέρει την ανώτερη τελική ταχύτητα των 25km / h και θα αυξήσει κατά πολύ την ισχύ επιτάχυνσης, καθιστώντας την πραγματικά δυναμική και σπορ στη χρήση.

  SMART Scooter
  Μπορείτε να ρωτήσετε γιατί το M365 καλείται έξυπνο σκούτερ; Η απάντηση είναι απλή, η Xiaomi ενσωματώνει συνδεσιμότητα bluetooth μεταξύ του ελεγκτή και της εφαρμογής Mi Home, καθιστώντας δυνατή τη χρήση του smartphone για σύνδεση με το scooter και τη λήψη πολλών επιπλέον πληροφοριών που μπορείτε να τροποποιήσετε.
  Θα γνωρίζετε σε πραγματικό χρόνο την ταχύτητα, το εύρος της κατάστασης της μπαταρίας και ούτω καθεξής. Μία ακόμη ενδιαφέρον λειτουργία είναι ότι η εφαρμογή Segway Ninebot λειτουργεί κανονικότατα, χρησιμοποιώντας το ως εναλλακτική εφαρμογή (Από το MiHome) ,είναι αρκετά πιο ενδιαφέρουσα και πιο σπορ με όλες τις πληροφορίες στην οθόνη σου.
  Ακολουθούν μερικές εικόνες από τις εφαρμογές:  Πλήρεις προδιαγραφές
  Μοντέλο: M365

  • Υλικό: κράμα αλουμινίου ποιότητας αεροσκάφους

  • Μέγεθος τροχού: Φουσκωτό ελαστικό 8.5 ιντσών
  • Μέγεθος κινητήρα: 6,7 ίντσες - Μέγιστη ροπή: 16 Nm
  • Μέγιστη ταχύτητα: 25km / h (κοινή λειτουργία), 18km / h (λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας)
  • Cruize Mode: 30χλμ - Σύστημα πέδησης: μπροστινό σύστημα αντιμπλοκαρίσματος E-ABS, πίσω μηχανικό δισκόφρενο
  • Ονομαστική ισχύς κινητήρα: 250W
  • Μέγιστη ισχύς κινητήρα: 500W
  • Τροφοδοσία μπαταρίας: 280Wh μπαταρία ιόντων λιθίου 18650
  • Κλίση αναρρίχησης: περίπου 14 μοίρες
  • Βαθμός Αδιαβροχοποίησης: IP54
  • Μέγεθος στέκας: 87,5mm
  • Μέγιστο φορτίο: 100kg
  • Ισχύς φορτιστή: 71W
  • Τάση εισόδου φορτιστή: 100 - 240V, 50 / 60Hz
  • Τάση περιορισμένης μπαταρίας: 42V - Χρόνος φόρτισης: 5-5,5 ώρες
  • Κατανάλωση τυπικής ισχύος: 1,1kWh ανά 100km
  • Αναδιπλούμενο μέγεθος: 108 x 43 x 114 cm
  • Πτυσσόμενο μέγεθος: 108 x 43 x 49 cm
  • Καθαρό βάρος: 12,5kg

  • Περιεχόμενα συσκευασίας: 1 x Xiaomi M365 ηλεκτρικό σκούτερ, 1 x Φορτιστής 1 x σωλήνας προσαρμογέα βαλβίδας τροχού 1 x κλειδί Hex 4 x βίδες Hex Περαιτέρω θα συνεχίσω με την αναθεώρηση του βίντεο αλλά όχι χωρίς κάποιες σημειώσεις σχετικά με τη συσκευασία, το κιβώτιο και τη συναρμολόγηση. Το M365 είναι ένα μεγάλο κουτί από χαρτόνι και είναι σχεδόν εντελώς συναρμολογημένο, χρειάζεται μόνο να στερεώσετε το τιμόνι χρησιμοποιώντας τα 4 εξάγωνες βίδες και το εξάγωνο κλειδί. Τα ελαστικά είναι ήδη φουσκωμένα και η μπαταρία αποστέλλεται σε κατάσταση αποθήκευσης και έχει περίπου 50% ισχύ. Θα λάβετε επίσης έναν προσαρμογέα βαλβίδας-εύκαμπτου σωλήνα για την πλήρωση των ελαστικών.


  Εδώ και το γρήγορο Unboxing που του έκανα + βόλτα στην πόλη του Ηρακλείου :
  Images
  • 1.jpg

   1,85 MB, 5.184×2.920, viewed 1.834 times
  • 5.jpg

   1,7 MB, 5.184×2.920, viewed 778 times
  • 6.jpg

   2,32 MB, 5.184×2.920, viewed 680 times
  • 13.jpg

   2,05 MB, 5.184×2.920, viewed 646 times