Διαφήμιση

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 16/04/2021) !!! <<

Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.5 ROM (21.4.14/15 για 21 συσκευές)
Θα δώσουμε και τις υπόλοιπες ROM μόλις έχουμε Source από το xiaomi.eu

Για τους κατόχους του Mi 10 μπορείτε να κατεβάσετε το νέο TWRP Recovery που δουλεύει σωστά

Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

Παρουσίαση της Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

MIUI_ART -

 • Παρουσίαση της Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
  Σήμερα θα ασχοληθούμε με την μικρή αλλά θαυματουργή Smart 1080P WiFi IP Camera από την Xiaomi.
  Αυτή η κάμερα είναι μία πολύ οικονομική λύση για όλους όσους θέλουν να συνδυάσουν μία web camera, με δυνατότητες χρήσης της και ως αυτόνομη κάμερα παρακολούθησης χώρου.

  Μπορεί να είναι μία οικονομική λύση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως υστερεί σε ποιότητα και χαρακτηριστικά, κάτι για το οποίο η Xiaomi έχει αποδείξει πως είναι ικανή να κάνει με όλα της τα προϊόντα.

  Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.

  Συσκευασία.  Η κάμερα έρχεται με μία απλή συσκευασία σε ένα λευκό κουτάκι, μέσα στο οποίο θα βρούμε την κάμερα, ένα καλώδιο USB μήκους 3 μέτρων για την τροφοδοσία της με ρεύμα, το τροφοδοτικό της που χρειάζεται ευρωπαϊκό αντάπτορα που δεν υπάρχει μέσα στην συσκευασία, το εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής που δυστυχώς είναι στα κινέζικα, και το γνωστό πινάκι που συνήθως έχουμε για την εξαγωγή των Sim Card trays στα Smartphones, αλλά εδώ θα το χρησιμοποιήσουμε για το αρχικό setup της συσκευής, για ένα μικρό διακόπτη που βρίσκεται στο κάτω μέρος της κάμερας.  Η κάμερα έχει ένα όμορφο Design σε λευκό χρώμα, και έχει σχήμα ενός μικρού κύβου, που εμένα τουλάχιστον μου αρέσει ιδιαίτερα.  Το μέγεθός της είναι Compact και αρκετά μικρό, και η βάση της είναι μαγνητική και έχει την δυνατότητα να ανασηκωθεί για μερικά εκατοστά, αλλά και να περιστραφεί κατά 360 μοίρες.  Στο κάτω μέρος της συσκευής βρίσκουμε το tray (θήκη) για την microSD Card, που υποστηρίζει κάρτες εως και 64GB χωρητικότητας, καθώς και μία μικρή τρυπούλα στην οποία βρίσκεται ο διακόπτης του αρχικού Setup της συσκευής.  Στο πίσω μέρος βρίσκουμε τις γρίλιες του ηχείου, το μικρόφωνο, μία θύρα USB, μία Θύρα microUSB και ένα μιρκό LED για ένδειξη λειτουργίας της συσκευής.
  Χαρακτηριστικά Κάμερας.
  Γενικά
  Brand: Xiaomi
  Shape: Mini Camera
  Color: White
  Technical Feature: Infrared
  IP camera performance: Motion Detection,Night Vision,Real-time video capture and recording
  Motion Detection Distance: 9m
  Compatible Operating Systems: Android,IOS

  Τροφοδοσία
  Specification of Power Supply: DC 5V 1A
  Working Voltage: DC 5V

  Δίκτυα
  Wireless: WiFi 802.11 b/g/n
  WiFi Distance : 10m

  Υλικό και Σύστημα
  Mobile Access: Android,IOS
  Alarm Notice: Email Photo
  Local-storage: Micro SD card up to 64GB
  Language: English
  Maximum Monitoring Range: 9m
  FOV: 110 degrees

  Βίντεο - Εικόνα - Ήχος
  Sensor: CMOS
  Sensor size (inch): 1/2.7
  Resolution: 1920 × 1080
  Audio Input: Built-in mic.
  Audio Output: Built-in speaker

  Νυχτερινή όραση
  Infrared LED: 2pcs
  Infrared Distance: 9m

  Περιβάλλον λειτουργίας
  Environment: Indoor
  Waterproof: No
  Operate Temperature (℃): 0 - 40 centigrade
  Working Humidity (%) RH: 90 pct

  Διαστάσεις και βάρος
  Product weight: 0.100 kg
  Package weight: 0.250 kg
  Product size (L x W x H): 5.00 x 5.00 x 5.60 cm / 1.97 x 1.97 x 2.2 inches
  Package size (L x W x H): 17.00 x 17.00 x 17.00 cm / 6.69 x 6.69 x 6.69 inches

  Περιεχόμενα συσκευασίας
  Package Contents: 1 x Xiaomi IP Camera, 1 x Power Cord, 1 x Needle

  Δυνατότητες κάμερας  1080p βίντεο, νυχτερινή λήψη και αισθητήρας κίνησης  Ο φακός της κάμερας είναι CMOS 1/2.7 ο οποίος έχει δυνατότητα καταγραφής βίντεο έως και 1080p.
  Η κάμερα διαθέτει και υπέρυθρες ακτίνες για καταγραφή νυχτερινής λήψης ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι, αλλά και ανιχνευτή κίνησης.

  Θα πρέπει να πούμε πως ο ανιχνευτής κίνησης είναι ίσως από τις πολυτιμότερες λειτουργίες, αφού η κάμερα μπορεί με αυτό τον τρόπο να λειτουργήσει ως κρυφό σύστημα καταγραφής ενός χώρου όταν λείπετε από το σπίτι.  Και φυσικά έχετε και την δυνατότητα Live παρακολούθησης με εικόνα και ήχο με την βοήθεια της εφαρμογής της κάμερας.
  Η αποθήκευση των βίντεο που καταγράφει η κάμερα, μπορεί να γίνει απευθείας στην κάρτα SD που θα βάλετε στην κάμερά σας.

  Αυτόματη ειδοποίηση

  Σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιήσει την ανίχνευση κίνησης, εκτός από την αυτόματη καταγραφή που θα κάνει η κάμερα όταν ενεργοποιηθεί από κάτι που θα εισέλθει στον χώρο που εποπτεύει, θα λάβετε και ένα μήνυμα στο mail που θα δηλώσετε στην εφαρμογή της κάμερας, ή Notification στο κινητό σας.

  Η κάμερα, εκτός από τον αισθητήρα κίνησης, μπορεί να αντιληφθεί και διάφορους ηχητικούς συναγερμούς, όπως για παράδειγμα φωτιάς, και να σας στείλει και πάλι ειδοποίηση με ένα αντίστοιχο μήνυμα.

  Timelapse Βίντεο.  Σε όσους αρέσουν τα timelapse βίντεο, θα χαρούν ιδιαίτερα, καθώς η κάμερα μπορεί μέσα από την εφαρμογή της που θα έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας, θα έχετε την δυνατότητα να παραμετροποιήσετε πλήρως το timelapse, αλλά και να προγραμματίσετε ακόμη την καταγραφή του σε βάθος χρόνου.

  Συνδεσιμότητα WiFi.  Η κάμερα μπορεί να συνδεθεί μέσο του τοπικού δικτύου του σπιτιού σας εύκολα με οποιοδήποτε Router, αλλά και απευθείας σε Smartphone.
  Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε πως μετά τα 10 μέτρα από την κάμερα, ίσως αποκτήσετε προβλήματα σύνδεσης, καθώς το σήμα από την κάμερα δεν θα είναι πολύ δυνατό.

  Η εφαρμογή της κάμερας.  Στην συσκευασία της κάμερας, στο εγχειρίδιο χρήσης της, θα βρούμε QR_Code για να κατεβάσουμε την εφαρμογή της.
  Το άσχημο είναι πως αυτή είναι στα κινέζικα, και άρα θα είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε.

  Παρακάτω σας δίνουμε μία εικόνα από τα μενού της εφαρμογής, με τις αντίστοιχες μεταφράσεις στα Αγγλικά, ώστε να μπορέσετε να διαχειριστείτε την κάμερα, έστω τις βασικές της λειτουργίες.

  Αρχικό Setup  Σας παραθέτουμε ένα διάγραμμα για το αρχικό Setup της κάμερας και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.


  Συμπεράσματα.  Η Xiaomi Smart 1080p WiFi IP Camera, είναι μία πολύ καλή επιλογή για όσους θέλουν μία WiFi IP camera σε χαμηλή τιμή αλλά ταυτόχρονα και με πολλές δυνατότητες και καλή ποιότητα κατασκευής.

  Έχει καλό φακό με καλή ποιότητα βίντεο, νυχτερινή λήψη - ανιχνευτή κίνησης - timelapse λειτουργία - ειδοποιήσεις σε Mail και Notifications στο smartphone σας, και όλα αυτά σε μία τιμή που μόνο η xiaomi μπορεί να σας εξασφαλίσει.

  Ευχαριστούμε το GearBest για την παραχώρηση του προϊόντος.  Την κάμερα μπορείτε να την αποκτήσετε κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο σε προνομιακή τιμή, αν κάνετε χρήση του κουπονιού που σας παραθέτουμε.

  coupon:XMWiFiIP
  price: $23.89


  Θετικά

  • Timelapse λειτουργία
  • Ανίχνευση κίνησης και ήχου
  • Ειδοποιήσεις σε mail και notifications
  • Καλή ποιότητα Βίντεο και ήχου
  • Χαμηλή τιμή

  Αρνητικά

  • H εφαρμογή είναι στα κινέζικα
  • Απουσία ευρωπαϊκού αντάπτορα τροδοφοσίας
  Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !  ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
  Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)