Διαφήμιση

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 16/04/2021) !!! <<

Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.5 ROM (21.4.14/15 για 21 συσκευές)
Θα δώσουμε και τις υπόλοιπες ROM μόλις έχουμε Source από το xiaomi.eu

Για τους κατόχους του Mi 10 μπορείτε να κατεβάσετε το νέο TWRP Recovery που δουλεύει σωστά

Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

Παρουσίαση του Xiaomi Mi-TV BOX 3S (International Edition)

MIUI_ART -

 • Παρουσίαση του Xiaomi Mi-TV BOX 3S (International Edition)
  Υπάρχει πληθώρα συσκευών στον κόσμο της οικιακής ψυχαγωγίας σε ότι αφορά τα set-top boxes, τα οποία προσθέτουν πολλά "έξυπνα" χαρακτηριστικά σε όλες τις τηλεοράσεις.


  Σε σύγκριση με συσκευές που έχουν χαμηλή κοστολόγηση όπως το Chromecast, και το Amazon Fire TV Stick, το νέο Mi TV ΒΟΧ 3 (International Version) από την Xiaomi, έρχεται να ξεχωρίσει, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες του πολλά καλά χαρακτηριστικά όπως η πλήρη υποστήριξη περιεχομένου 4Κ, χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσετε μία μικρή περιουσία για να το αποκτήσετε.

  Το νέο Mi Box της Xiaomi, έχει πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά από τους ανταγωνιστές του, και έρχεται με original Android TV της Google ως λειτουργικό σύστημα, Cast streaming της Google, φωνητική πληκτρολόγηση, και άλλα.  Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά....

  Μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσες νέες προσφορές στον παρακάτω σύνδεσμο

  2017 TV BOX Flash Sale - GearBest.com

  Συσκευασία  Η συσκευή έφτασε στα χέρια μας με την γνωστή - απλή συσκευασία της Xiaomi. Βέβαια, αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι πως εμείς στα χέρια μας έχουμε ένα δείγμα, και ίσως η συσκευασία της συσκευής που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στο εμπόριο να διαφέρει από την δική μας.
  Μέσα στην συσκευασία βρίσκουμε το Mi-TV Box, ένα τηλεχειριστήριο, το τροφοδοτικό που είναι με Ευρωπαϊκό φις, ένα HDMI καλώδιο και φυσικά ένα εγχειρίδιο χρήσης στην Αγγλική γλώσσα, και μερικά διάφορα έντυπα όπως αυτό της εγγύησης.  Μέσα στην συσκευασία, δεν βρήκαμε μπαταρίες για το τηλεχειριστήριο (2χΑΑΑ), αλλά μην ξεχνάτε πως έχουμε ένα δείγμα και όχι την κανονική συσκευασία, και προφανώς οι μπαταρίες θα υπάρχουν στην δική σας συσκευασία, αν προχωρήσετε στην αγορά του.

  Βασικά χαρακτηριστικά
  SoCAmlogic Quad-core Cortex-A53 2.0GHz
  GPUΜάλι 450 750MHz? ανάλυση έως 4K 60fps
  ΕΜΒΟΛΟ2GB
  Αποθήκευση8GB
  OSAndroid 6.0 Marshmallow
  Διαστάσεις101 x 101 x 19,5 χιλιοστά, 177 g


  Specification
  Media Supported
  Decoder Format: H.265
  Video format: 4K x 2K,H.264,H.265,VP9 Profile-2
  Audio format: DTS
  Support 5.1 Surround Sound Output: No

  Product Details
  5G WiFi: Yes
  WIFI: 802.11 a/b/g/n/ac
  Bluetooth: Support
  Power Supply: Charge Adapter
  Interface: AV,DC Power Port,HDMI,SPDIF,USB2.0
  Language: English
  DVD Support: No
  HDMI Version: 2.0
  Other Functions: Others
  External Subtitle Supported: No
  HDMI Function: HDCP
  Power Comsumption: No
  RJ45 Port Speed: No

  Firmware Information
  System Bit: 64Bit
  WiFi Chip: 802.11a / b / g / n / ac
  KODI Pre-installed: No
  KODI Version: No

  Power Requirement
  Power Type: External Power Adapter Mode

  Battery Information
  Remote Controller Battery: 2 x AA battery ( not included )

  Dimension and Weight
  Product weight: 0.300 kg
  Package weight: 0.540 kg
  Product size (L x W x H): 15.00 x 15.00 x 6.00 cm / 5.91 x 5.91 x 2.36 inches
  Package size (L x W x H): 20.00 x 20.00 x 10.00 cm / 7.87 x 7.87 x 3.94 inches

  Package Contents
  Package Contents: 1 x Xiaomi Mi Android TV Box, 1 x Remote Control, 1 x Power Adapter

  Σκεύη, εξαρτήματα


  Το Mi Box κάνει τη δουλειά του άψογα και δεν μοιάζει στην εμφάνισή του με κανένα άλλο από τα αντίστοιχα TV-Box που κυκλοφορούν.

  Είναι μικροσκοπικό με στρογγυλεμένο σώμα, ενώ είναι οι διαστάσεις του είναι λιγότερο από τέσσερις ίντσες σε μήκος και πλάτος, και μόνο τα τρία τέταρτα της ίντσας σε ύψος, καθιστώντας εύκολη την τοποθέτησή του παντού.
  Χάρη στο Bluetooth τηλεχειριστήριο δεν χρειάζεται καν να σημαδέψετε, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και από άλλο δωμάτιο, και αυτό θα λειτουργήσει μια χαρά.  Η συσκευή φιλοξενεί έναν "QuadCore Cortex-A53 2.0GHz" της Amlogic, και είναι περισσότερο από αρκετό για να χειριστεί HD βίντεο, που συνδυάζεται μάλιστα με μία Mali 450 GPU, και είναι αρκετό για να χειριστεί 4K ανάλυση.
  Η RAM είναι μόνο 2GB, και ο χώρος αποθήκευσης είναι στα 8GB .  Στο πίσω μέρος του πλαστικού πλαισίου βρίσκουμε μία θύρα HDMI, μία υποδοχή Audio, μία θύρα για μετασχηματιστή ρεύματος (δεν είναι MicroUSB ή USB-C, οπότε δεν συνδυαστεί με κάποιο Power Bank ή απλό φορτιστή τηλεφώνου) και μία θύρα USB 2.0 για εισαγωγή δεδομένων ή σύνδεση με άλλες συσκευές κάνοντας χρήση κάποιου USB HUB. Δεν έχει θύρα Ethernet,και ούτε θύρα Micro SD για να βάλουμε κάποια Micro SD κάρτα.

  Εξωτερικά το Mi Box είναι όλο από μαύρο πλαστικό. Δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, αλλά κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Το μόνο "στολίδι" στην κορυφή είναι μια εσοχή το "Mi" λογότυπο, ενώ στο μπροστινό μέρος είναι ένα αδύναμο λευκό LED για να δείξει ότι η συσκευή είναι ενεργοποιημένη. Κάτω βρίσκουμε μία κυκλική βάση από καουτσούκ που βοηθάει από την ολίσθηση της συσκευής.

  Τηλεχειριστήριο


  Το τηλεχειριστήριο του Mi Box είναι όπως ακριβώς θα πρέπει να είναι όλα τα τηλεχειριστήρια: εύκολο, απλό, μικρό. και η εμπειρία μου στην χρήση του είναι εξαιρετική. Το Mi Box χρησιμοποιεί συμβατικά πλαστικά κουμπιά για τα πάντα, και δεν είναι πολλά.
  Έχει λοιπόν ένα πληκτρολόγιο κατεύθυνσης με κέντρο κουμπί επιλογής, το πλήκτρο Home και Back, ένα πλήκτρο φωνητικών εντολών, τις ρυθμίσεις έντασης ήχου πάνω και κάτω, και το πλήκτρο Power.  Το τηλεχειριστήριο χρησιμοποιεί Bluetooth, έτσι ώστε να λειτουργεί χωρίς οπτική επαφή, ακόμα και μέσα από τοίχους. Οι τυπικές μπαταρίες AAA μπορούν να κρατήσουν για πολλούς μήνες, ανάλογα βέβαια με την χρήση που θα κάνετε. Το μικρόφωνο για τις φωνητικές εντολές είναι στην κορυφή, και μοιάζει με ένα μικρόφωνο Karaoke κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε, και δεν είχα κανένα πρόβλημα με την ταχύτητα ή την ευκρίνεια των φωνητικών εντολών, ακόμη και στα ελληνικά. Το μικρόφωνο θέλει το στόμα σας να είναι πολύ κοντά για να ακούγεστε, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.

  Μακάρι να είχε και ένα βύσμα ακουστικών για να συνδέσουμε τα δικά μας αφού έτσι και αλλιώς το τηλεχειριστήριο είναι Bluetooth, αλλά και πάλι, νομίζω ότι όλα αυτά δικαιολογούν την χαμηλή τιμολόγησή του. Ένα κουμπί σίγασης θα ήταν ωραίο να υπάρχει αλλά δυστυχώς δεν...
  Η εργονομία του είναι άψογη λοιπόν, και μάλιστα είναι πολύ εύκολο λόγο του σχεδιασμού του να χρησιμοποιηθεί σε ένα εντελώς σκοτεινό δωμάτιο.

  Αρχικό Setup


  Το Mi Box μόλις συνδέθηκα στον λογαριασμό μου στο Google: προσέφερε μια γρήγορη εγκατάσταση, και κάθε μπορούν εύκολα να συνδεθούν μαζί του και άλλες συσκευές που είναι Bluetooth, ή WiFi.  Ως αρχική οθόνη βρίσκουμε το Leanback Launcher της Google, με περίπου μια ντουζίνα εφαρμογών που έχουν προταθεί, και δεν είναι προ-φορτωμένες, έτσι ώστε να τις εγκαταστήσετε εύκολα από το Play Store μετά από δική σας επιλογή. Εκτός από αρκετές εφαρμογές CBS, θα βρούμε το Netflix, GO HBO, WatchESPN, κλπ. Επιπλέον, στο μενού στις Ρυθμίσεις, σας επιτρέπει να κρύψετε κάποια από τις προτεινόμενες εφαρμογές. Τα Παιχνίδια έχουν αποκτήσει το δικό τους ειδικό τμήμα, και υπάρχει μία κυλιόμενη μπάρα με προτεινόμενο περιεχόμενο να κάθεται πάνω από όλα, τραβώντας περιεχόμενοι κυρίως από τις υπηρεσίες της Google.
  Το μενού των ρυθμίσεων είναι λυτό και εύκολο στην χρήση του και δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα, ειδικά εφόσον υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε και τα ελληνικά ως κύρια γλώσσα.  Με την ευκαιρία, παράλληλα με την υποστήριξη του Netflix, το Mi TV Box μπορεί επίσης να χειριστεί ήχους σε A2DP Bluetooth - αρκεί να χρησιμοποιηθεί ένα ηχείο Bluetooth. Και τα δύο από αυτά τα χαρακτηριστικά εξακολουθούν να λείπουν από άλλα TV-BOx που είναι μέχρι και 30$ πιο ακριβά.
  Το Mi Box έρχεται με την έκδοση του Android TV Android 6.0, ενώ στην δική μου περίπτωση αμέσως αναβαθμίστηκε στην νεώτερη έκδοση, μόλις σύνδεσα την συσκευή στο οικιακό WiFi δίκτυό μου. Ίσως θα ήταν υπερβολικά αισιόδοξο να περιμένουμε το Android 7.0 σε μια επόμενη αναβάθμιση ... αλλά έτσι και αλλιώς η Xiaomi γνωρίζουμε πως σίγουρα θα κάνει ότι είναι καλύτερο για να λάβει γρήγορα την επόμενη αναβάθμιση.
  Εφαρμογές


  Το Mi Box δεν έχει καμία αδυναμία, σε ότι αφορά το Android TV γενικότερα. οι εφαρμογές. Η επιλογή των streaming εφαρμογών και παιχνιδιών για ΤV είναι καλύτερη από ό, τι ήταν πριν από ένα χρόνο, χάρη σε μια συντονισμένη προσπάθεια από την Google και τους συνεργάτες της. Αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η δεν μπορούμε να έχουμε την πληθώρα των εφαρμογών που βρίσκουμε στο κανονικό Google Play Store.


  Ο/H drandroid.gr έγραψε:

  Η λύση είναι η εγκατάσταση από 'Άγνωστες πηγές', η οποία λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που έχουμε συνηθίσει στο κινητό μας. Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε όμως είναι ότι οι εφαρμογές που θα εγκατασταθούν χειροκίνητα δεν εμφανίζονται στο launcher του Android TV. Για αυτό λοιπόν το σκοπό δημιουργήθηκε ο Sideload launcher, στον οποίο θα τις βρούμε όλες μαζεμένες και έτοιμες να τις χρησιμοποιήσουμε.

  Αυτή την ιδιαιτερότητα πάντως με τις εφαρμογές την έχει λύσει η Jide με το Remix IO, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να εγκαταστήσουμε εφαρμογές του Android αλλά και του Android TV εμφανίζοντάς τις όλες στη δική του έκδοση του Play Store. Το περιμένουμε να το δούμε στην πράξη και αυτό μόλις μας έρθει και μην ξεχνάτε ότι θα κληρώσουμε και μία συσκευή.
  (Απόσπασμα από το drandroid.com)  Να πούμε εδώ ότι σε ότι αφορά το KODI, το Mi-TV Box, μοιάζει να είναι σχεδιασμένο για αυτό, καθώς παίζει τέλεια τα πάντα και χωρίς κανένα πρόβλημα, σε όλες τις εκδόσεις που δοκίμασα, ακόμη και στην πρόσφατη Krypton Edition.

  Παιχνίδια

  Aν θέλετε να παίξετε παιχνίδια του Android στην τηλεόρασή σας, ίσως θα έπρεπε να πάτε σε άλλη συσκευή. Οι διάφορες προσπάθειες στο να γίνει το Android TV μία "μίνι-κονσόλα" έχουν αποτύχει παταγωδώς, παρόλα αυτά μπορείτε με το Mi TV BOX να παίξετε άνετα και χωρίς LAG πάρα πολλούς τίτλους παιχνιδιών χωρίς κανένα πρόβλημα, αρκεί αυτά να μην είναι πολύ βαριά σε ότι αφορά τα γραφικά τους.
  Τούτου λεχθέντος, εκείνοι που θέλουν μερικά έξτρα παιχνίδια στο Mi TV BOX δεν θα απογοητευτούν. Το συμπεριλαμβανόμενο τηλεχειριστήριο είναι μια χαρά για casual παιχνίδια όπως το Crossy Road, αλλά και πιο πρόσφατα παιχνίδια όπως το Riptide GP Renegade. Δεν θα έχετε βέβαια πολλά Frames αν τα παίζετε σε 4K ανάλυση, αλλά σε 1080p θα είστε μία χαρά.

  Επιδόσεις


  Το Mi Box χειρίζεται οποιασδήποτε εφαρμογή συνεχούς ροής βίντεο με ευκολία. Λυπάμαι που δεν έχω μια οθόνη 4K για το δοκιμάσω, αλλά δεδομένη την τεράστια δουλειά που έχει κάνει η Xiaomi στην συγκεκριμένη συσκευή, είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα χειριστεί τέτοιες εφαρμογές πολύ καλά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Mi Box λειτουργεί άψογα σε επίπεδο απόδοσης σε σχέση με ορισμένους ανταγωνιστές της, στην ίδια κλίμακα τιμής.  Όπως είπα πιο πάνω, το Mi Box είναι μια χαρά για λιγότερο περίπλοκους τίτλους, και χειρίζεται τα 2D γραφικά και ελαφριά 3D πολύ καλά. Αλλά τη στιγμή που θα στραφείτε σε κάτι ποιο περίπλοκο με 3D γραφικά και πολλές απαιτήσεις σε υλικό και μνήμη, θα παρατηρήσετε κάποια αστάθεια στα framerates και κάποια επιβράδυνση.
  Το Renegade GP, Asphalt 8, Goat Simulator, θα έχουν μία σχετικά αξιοπρεπή απόδοση αλλά ως εκεί.
  Μην περιμένετε να έχετε εξωφρενικές επιδόσεις, καθώς το υλικό έχει τα όριά του, και φυσικά η χαμηλή του τιμή δικαιολογεί και με το παραπάνω τους όποιους συμβιβασμούς που θα κάνετε.  Για να έχετε πολύ καλύτερες επιδόσεις θα πρέπει να επενδύσετε αρκετά περισσότερα χρήματα σε άλλες υλοποιήσεις άλλων εταιρειών, αλλά μην ξεχνάτε πως πάντα κρίνουμε αυτό που πέρνουμε, ανάλογα με την σχέση κόστους και αποτελεσματικότητας.
  Και είναι σίγουρο πως το Mi-TV Box, βάζει τα γυαλιά σε πολλούς ανταγωνιστές του.

  Κάποια μικρά Bugs που βρήκαμε είναι βέβαιο πως θα διορθωθούν στο επόμενο Update, και αυτά δεν έχουν να κάνουν με το Mi-TV BOX ως συσκευή, καθώς είναι Bug που έχουν να κάνουν με το ίδιο το Android TV ως λειτουργικό.


  Συμπέρασμα

  Το Mi-TV ΒΟΧ είναι μία ευχάριστη υλοποίηση από την Xiaomi, καθώς είναι πολύ φθηνή για όλα αυτά που προσφέρει, είναι απροβλημάτιστη και αρκετά γρήγορη σε ότι και αν δοκιμάσαμε.
  Το Design της είναι εντελώς διαφορετικό από τις υλοποιήσεις των ανταγωνιστών της, και σίγουρο το όνομα της Xiaomi αποτελεί εγγύηση σε αυτό που προσφέρει.
  Είναι βέβαιο πως η υποστήριξη της συσκευής από την Xiaomi με αναβαθμίσεις θα συνεχιστεί για αρκετά χρόνια, όπως άλλωστε συνεχίζει να κάνει και στις προηγούμενες εκδόσεις των TV Box που έχει βγάλει.

  Εμείς σας το συνιστούμε χωρίς επιφύλαξη καθώς μας ικανοποίησε απόλυτα σε ότι απαιτήσαμε από αυτό, αν βέβαια συνυπολογίσουμε και το χαμηλό του κόστος.

  Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά το GearBest για την παραχώρηση της συσκευής για το Review.  Μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε την συσκευή κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.
  coupon: GBMIBOX2
  Price: $74.99

  ( Official International Version ) Original Xiaomi Mi Android TV Box Quad-core Cortex-A53-93.79 Online Shopping| GearBest.com  Μπορείτε να βρείτε και πολλές εναλλακτικές προτάσεις σε ότι αφορά τα TV-BOX από την Ευρωπαϊκή αποθήκη στον παρακάτω σύνδεσμο.

  1. Beelink GT1 Ultimate WiFi Android TV Box-87.52 Online Shopping| GearBest.com
  2. YUNDOO Y8 Internet TV HD TV Tuner Box-144.17 Online Shopping| GearBest.com
  3. Beelink SEA I TV Box Realtek 1295 Quad Core CPU-122.85 Online Shopping| GearBest.com


  The New Year EU Warehouse Promotional Sale Best Deals - GearBest.com

  Θετικά

  • Εργονομικό τηλεχειριστήριο
  • Πληθώρα χαρακτηριστικών
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Πολύ καλή τιμή
  • Υποστήριξη φωνητικών εντολών

  Αρνητικά

  • Δεν έχει microSD υποδοχή
  • Θα θέλαμε ethernet
  Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !  ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
  Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)