Διαφήμιση

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 09/04/2021) !!! <<

Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.5 ROM (21.4.7/8 για 24 συσκευές)

Για τους κατόχους του Mi 10 μπορείτε να κατεβάσετε το νέο TWRP Recovery που δουλεύει σωστά

Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

Παρουσίαση του Xiaomi Mi USB Wifi Repeater 2

MIUI_ART -

 • Παρουσίαση του Xiaomi Mi USB Wifi Repeater 2
  Το Xiaomi Mi USB WiFi Repeater 2 είναι ένα μικρό USB repeater που έρχεται από μία από τις κορυφαίες Κινέζικες εταιρίες, την Xiaomi.
  Με κόστος περίπου 10 ευρώ, αποτελεί μία οικονομική λύση για να επεκτείνετε το WiFi δίκτυο σας σε σημεία που πριν δεν είχατε πρόσβαση.

  To WiFi Repeater, είναι μία «γέφυρα» μεταξύ εσάς και του ρούτερ. Αυτό που κάνει πρακτικά, είναι να παίρνει το WiFi δίκτυο από το ρούτερ και να το επαναλαμβάνει μέσω της δικής του κεραίας.
  Έτσι, μπορείτε να επεκτείνετε το ασύρματο δίκτυο σας όσο επιθυμείτε.
  Φυσικά για να έχει αποτέλεσμα το WiFi repeater, θα πρέπει να το τοποθετήσετε σε σημείο όπου το σήμα του ρούτερ, είναι σχετικά καλό.


  Χαρακτηριστικά Xiaomi Mi USB WiFi Repeater 2  ● Ελαφρύ ( 30g μόνο ), για εύκολη μεταφορά και σύνδεση με τις συσκευές σας.
  ● Δεν δημιουργεί hotspot
  ● Τροφοδοσία μέσω της USB θύρας, η οποία μπορεί να περιστραφεί κατά 180 μοίρες.
  ● Αυτόματη αναβάθμιση λογισμικού
  ● Αυτόματη επιλογή καλύτερου σήματος για την σύνδεση.
  ● Plug and play, χωρίς να χρειάζεται drivers (οδηγούς).

  Σημείωση :
  Πρέπει να προσέξετε να παραγγείλετε την International έκδοση, ώστε η εφαρμογή διαχείρισης της συσκευής να είναι στην αγγλική γλώσσα και όχι στα Κινέζικα.

  Χαρακτηριστικά.

  Συνδεσιμότητα: USB 2.0
  Ταχύτητα δικτύωσης: 300Mbps
  Κεραία: Ενσωματωμένη
  WiFi συχνότητα δικτύωσης: 2.4GHz
  Chip type: Ralink
  Network Communiction: 3G Only
  Βάρος συσκευής: 0.030 kg
  Βάρος συσκευασίας: 0.070 kg
  Διαστάσεις συσκευής: 12.00 x 3.00 x 9.00 cm / 4.72 x 1.18 x 3.54 inches
  Διαστάσεις συσκευασίας: 13.00 x 4.00 x 10.00 cm / 5.12 x 1.57 x 3.94 inches

  Εντυπώσεις από την χρήση του

  Αυτό το μικρό usb WiFi repeater από την Xiaomi, κερδίζει τις εντυπώσεις από την αρχή. Έχει όμορφη συσκευασία, και πολύ κομψό και μοντέρνο design, τα οποία σίγουρα δεν είναι και απαραίτητα, αλλά δεν είναι και κακό να υπάρχουν.


  Δεν χρειάζεται σχεδόν τίποτα για να τρέξει. Μπορείτε να το συνδέσετε στο USB του ρούτερ σας ή να το συνδέσετε μέσω του ειδικού app που έχει η Xiaomi. Είναι πραγματικά τόσο απλό!
  Βέβαια εδώ υπάρχει και ένα μικρό πρόβλημα. Αν έχετε διαλέξει την Κινέζικη έκδοση, τότε θα πρέπει να κάνετε login στον Κινέζικο σέρβερ για να το δείτε. Σε όλους τους άλλους σέρβερ δεν θα μπορείτε να εντοπίσετε την συσκευή. Δυστυχώς ο Κινέζικος σέρβερ, είναι αποκλειστικά στα Κινέζικα, αλλά μόνο από τις εικόνες μπορείτε να καταλάβετε αρκετά. Βέβαια δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι. Απλώς βάζετε τον κωδικό του WiFi και τέλος. Δεν θα ξανά χρειαστεί να συνδεθείτε ποτέ. Αλλά σίγουρα είναι κάτι που μπορεί να ξενίσει αρκετούς (το app της Xiaomi, έχει χαμηλή βαθμολογία για ακριβώς αυτό το λόγο).
  Αν έχετε διαλέξει την Αγγλική έκδοση, τότε τα πράγματα είναι λίγο πιο εύκολα. Το App μπορείτε να το κατεβάσετε με το κινητό σας με το QR code που υπάρχει στην συσκευασία. Δυστυχώς δεν υπάρχει στο Google Play.
  Έχει δύο LED ένδειξης, τα οποία σας δείχνουν την κατάσταση του δικτύου. Το καφέ, σημαίνει ότι προσπαθεί να συνδεθεί, ενώ το μπλε σημαίνει ότι έχει συνδεθεί στο δίκτυο WiFi και αναμεταδίδει το σήμα του.  Τώρα το πιο σημαντικό από όλα, είναι ότι δεν χρειάζεται να αλλάξετε δίκτυο WiFi ανάμεσα στο ρούτερ και στο repeater. Το δίκτυο είναι ένα, και η συσκευή σας διαλέγει αυτόματα αυτό που έχει το πιο μεγάλο σήμα. Έτσι, όταν βρίσκεστε πιο κοντά στο ρούτερ, παίρνει σήμα από το ρούτερ, ενώ όταν βρίσκεστε πιο κοντά στο Xiaomi, από το Xiaomi. Μόνο από τις MAC διευθύνσεις θα μπορέσετε να καταλάβετε από ποιο συνδέεστε, καθώς έχουν την ίδια ακριβώς SSID.
  Όπως είπαμε δεν έχει WPS ή κάποιο άλλο κουμπί ή επιλογή. Το συνδέετε σε όποια θύρα USB θέλετε και τρέχει.
  Αν και μπορείτε να το συνδέσετε και στον υπολογιστή σας, δεν θα αποκτήσετε WiFi σύνδεση ή σύνδεση μέσω του USB. Απλώς μπορείτε να το τροφοδοτήσετε με ρεύμα.  Επίλογος
  Το Xiaomi Mi USB WiFi Repeater 2, είναι ένα μικρό και πρακτικό USB repeater, που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπου θέλετε, αρκεί να υπάρχει μία θύρα USB.
  Έχει όμορφο design και είναι μικρό σε διαστάσεις, θυμίζοντας περισσότερο USB wifi κάρτα παρά repeater. Έτσι μπορείτε άνετα να το κουβαλάτε στην τσέπη σας όπου και αν θέλετε.
  Επειδή έχει USB σύνδεση, δεν απαιτεί μία πρίζα, όπως τα περισσότερα repeater της αγοράς, το οποίο είναι πολύ θετικό.
  Μέσα από το ειδικό app που έχει, μπορείτε να το ρυθμίσετε και να το ελέγχετε από όπου και αν βρίσκεστε. Ακόμα και χωρίς αυτό, μπορεί να συνδεθεί πανεύκολα σε οποιοδήποτε δίκτυο WiFi μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
  Η ένταση του σήματος δεν είναι τρομερή, αλλά σίγουρα μπορεί να επεκτείνει ή να ενισχύσει το WiFi του οικιακού ρούτερ, σε αρκετά δωμάτια.
  Αρκετά θετικό, ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε ποτέ με την αναβάθμιση του firmware, καθώς την κάνει αυτόματα μόνο του.


  Μπορείτε να τα αγοράσετε από την GearBest
  Αγορά του Repeater από ΕΔΩ

  Θετικά

  • Αυτόματη αναβάθμιση Firmware
  • Αυτόματη επιλογή καλύτερου σήματος για την σύνδεση.
  • Έλεγχος μέσα από την εφαρμογή της Xioami
  • Όμορφο design
  • Πολύ καλή τιμή

  Αρνητικά

  • Δεν μπορείτε να το ρυθμίσετε από υπολογιστή
  Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !  ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
  Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)