Διαφήμιση

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Πέμπτη 16/09/2021) !!! <<

Γίνεται η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.9.15 για 18 συσκευές (Σε εξέλιξη)

Άρχισε και πάλι η διανομή όλων των FastBoot ROM της κοινότητας!

Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

Παρουσίαση της Xiaomi Yeelight

MIUI_ART -

 • Παρουσίαση της Xiaomi Yeelight
  Αυτή την εβδομάδα θα σας παρουσιάζουμε την μοναδική λάμπα της Xiaomi Yeelight.

  Μία μοναδική smart λάμπα από την Xiaomi που θα επιχειρήσει να δώσει χρώμα στην ζωή σας.

  Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή..

  Unboxing και συσκευασία.

  Η συσκευασία της είναι απλή σε ένα χοντρό χάρτινο κουτί, από αυτά που μας έχει συνηθίσει η Xiaomi.
  Μέσα στην συσκευασία θα βρούμε την Yeelight, το τροφοδοτικό της, και ένα απλό εγχειρίδιο χρήσης.  Η Yeelight ήρθε στα χέρια μας μέσω της DHL περίπου σε 3 μέρες από την ημέρα της παραγγελίας, χρόνος πολύ ικανοποιητικός,
  αλλά προσοχή καθώς αν έρθει από αποθήκη της Κίνας (Ασία) και όχι από Ευρωπαϊκή αποθήκη, τότε είναι σίγουρο πως θα έχετε και έξοδα εκτελωνισμού.  Σχεδιασμός και κατασκευή.

  Όπως μπορείτε να δείτε, η Yeelight λάμπα είναι σαν ένας καθαρός, λευκός κυλινδρικός σωλήνας. Στο πάνω μέρος έχει δύο μικρά κουμπιά στο (ένα κουμπί λειτουργίας και ένα κουμπί επιλογής χρώματος), ενώ το κάτω μέρος υπάρχει ένας μεταλλικός δακτύλιος με το λογότυπο Yeelight και μια θέση για σύνδεση με το μετασχηματιστή (η λάμπα δεν έχει μπαταρία).
  Αισθητικά μιλώντας, η λάμπα της Xioami διαφέρει κατά πολύ από τα απλά φωτιστικά που βάζουμε συνήθως στα κομοδίνα μας.
  Η ποιότητα κατασκευής σίγουρα είναι πολύ καλή, αν και η πλειοψηφία της συσκευής είναι από πλαστικά, και παρά το γεγονός στην κορυφή της λάμπας έχει μια επιφάνεια ευαίσθητη στην αφή για να ρυθμίζετε την ένταση του φωτός, δεν είναι τόσο εύχρηστη όπως το γυαλί της οθόνης των smartphones.
  Για αυτό το λόγο αν θέλουμε να έχουμε την δυνατότητα να ρυθμίζουμε την ένταση φωτισμού και τα χρώμματα εύκολα, θα πρέπει πιθανώς να κάνουμε χρήση από το κινητό μας της εφαρμογής της Yeelight που μπορούμε να την βρούμε από το Google Play.

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yeelight.cherry

  Δυνατότητες  H Yeelight μπορεί να λειτουργήσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Υπάρχει λοιπόν η παραπάνω εφαρμογή που είναι διαθέσιμη για iOS και Android.
  Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση, και σας επιτρέπει την διαχείριση της συσκευής και την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της.  Η Yeelight επίσης να υποστηρίζεται από την εφαρμογή Mi Smart Home της Xiaomi (διαχείριση όλων των έξυπνων προϊόντων της Xiaomi), και μπορεί ακόμη και να ενσωματωθεί με το WeChat ώστε να μπορείτε να την ελέγχετε από εκεί.
  Β'εβαια δεν μπορείτε να ελέγξετε τα χρώματα από το WeChat αλλά μόνο on/off λειτουργία και το dimmer της φωτεινότητας.

  Φυσικά, μπορείτε να έχετε τον έλεγχο της Yeelight αποκλειτιστικά από τα κουμπία που υπάρχουν στην κορυφή της συσκευής, αν δεν θέλετε να κάνετε χρήση της εφαρμογής από το κινητό σας τηλέφωνο.
  Η Yeelight όταν είναι σε λειτουργία, μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα τη θερμοκρασία χρώματος, έτσι ώστε το φως να είναι κατάλληλο για κάθε στιγμή της ημέρας. Μπορείτε να διαλέξετε το αγαπημένο σας χρώμα ή κάποιο από αυτά που έχουν προ-οριστεί ως "σκηνές" , και να ρυθμίσετε ακόμη και την ταχύτητα εναλλαγής των χρωματισμών.  Μπορείτε να ρυθμίσετε μέσα από την εφαρμογή της ένα χρονόμετρο, ώστε να απενεργοποιηθεί αυτόματα μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα, καθώς επίσης να ορίσετε την ενεργοποίησή της σε μια προκαθορισμένη ώρα κάθε πρωί.Ταυτόχρονα με την ενεργοποίηση της Yeelight στην ώρα που έχετε ορίσει, θα αρχίσει να χτυπά και το ξυπνητήρι στο Smartphone σας.

  Το πιο cool χαρακτηριστικό της Yeelight είναι πως μπορεί να συνδυαστεί μαζί με το Mi Band, ώστε η λάμπα να σβήνει μόνη της αυτόματα μόλις το Mi Band καταλάβει πως έχετε πέσει σε βαθύ ύπνο.

  Χρήση της Yeelight

  Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πιθανό που μπορεί να αντιμετωπίσετε όταν την χρησιμοποιείτε ως φωτιστικό κομοδίνου, είναι φωτεινότητα. Η Yeelight σύμφωνα με την Xiaomi, μπορεί να παρέχει μέγιστο φωτισμό μέχρι τα 300 lumens.
  Η έντασή της λοιπόν δεν είναι πολύ μεγάλη, αφού ένας κοινός λαμπτήρας 60W, ή ένας λαμπτήρας LED μπορεί να παράγει 800 lumens φωτισμού.
  Έτσι η Yeelight δεν είναι ιδανική για ορισμένες δραστηριότητες όπως η ανάγνωση στο κρεβάτι. Το φως απλά δεν είναι αρκετά δυνατό για να διαβάσετε άνετα.

  Δείτε στο παρακάτω Βίντεο την χρήση της Yeelight, όπως την παρουσιάζει η Xiaomi.  Για παράδειγμα, δείχνει ότι χρησιμοποιείται πολλές φορές ως ένα είδος φωτιστικού νύχτας στο δωμάτιο ενός παιδιού.
  Για τα παιδιά που δεν τους αρέσει να κοιμούνται στο σκοτάδι θα ήταν τέλεια, καθώς θα πηγαίνουν στο κρεβάτι με τη λάμπα Yeelight αναμμένη, και θα έχετε ορίσει να απενεργοποιείται μία ώρα αργότερα, αφού αυτά έχουν ήδη αποκοιμηθεί.  Γενικά η Yeelight είναι σίγουρο πως θα σας αρέσει πολύ, αφού μπορείτε να προσαρμόσετε τον φωτισμό της και την χρωματική της παλέτα, ανάλογα με την διάθεσή σας εκείνη την στιγμή, αλλά και να ταιριάξετε τον φωτισμό της, ανάλογα με τον χώρο στον οποίο βρίσκεται.

  Σας την συνιστούμε ανεπιφύλαχτα λοιπόν, καθώς είναι κάτι όμορφο - ιδιαίτερο και δεν στοιχίζει πολλά για να την αποκτήσετε...

  Ευχαριστώ για μία ακόμη φορά το GearBest για την παραχώρηση της συσκευής.

  Τιμή : €51.61

  Αγορά της συσκευής από ΕΔΩ

  Ρίξτε μία ματιά και στις Χριστουγεννιάτικες προσφορές τους.  Merry Christmas Clothes for Men and Women Flash Sale - GearBest.com  LED Lights 96 Hours Flash Sale - GearBest.com

  Θετικά

  • Ασύρματη διαχείριση
  • Καλή ποιότητα κατασκευής
  • Καλή τιμή
  • Όμορφος σχεδιασμός
  • Πλήθος ρυθμίσεων

  Αρνητικά

  • Η ένταση φωτισμού θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη
  Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !  ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
  Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)