Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προσφορά: Xiaomi redmi note 3 pro (kenzo) χρυσό χρώμα

Διανομή της 8.1.11 XTRV & ARΩMA (VIP μέλη):

Έχουμε στείλει σε VIP mail όλες τις νέες XTRV & ARΩMA ROM για τις συσκευές σας, εκτός από τις παρακάτω...

RedMi 3/PRO (Ido) / Mi-Mix (Lithium) λόγο αναβολής τους για αυτή την εβδομάδα, και Mi-6 (Sagit) καθώς χρειάζονται αλλαγές λόγο του Android 8.
H ROM για το Mi-6 (Sagit) θα σας διανεμηθεί αφού πρώτα δοκιμαστεί.

Τα Vip μέλη που δεν έκαναν την αναβάθμιση του Updater (Flash του Zip) που στείλαμε εχθές ή έχει λήξει η VIP τους και δεν ανανέωσαν, δεν θα μπορέσουν να έχουν ΟΤΑ.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

Αυτή η αγγελία είναι παλαιότερη από 30 μέρες και μπορεί να μην ισχύει!

 • Κορυφαίο

  Πωλείται το κινητό Xiaomi redmi note 3 pro σε χρυσό χρώμα. Με 2 θήκες μαζί. ( Έχει πάνω του από την αρχή τζαμάκι, οπότε η οθόνη είναι τέλεια, ούτε μια γρατζουνιά. Έχει όμως 2 μικρά βαθουλωματάκια κάτω δεξιά στο καπάκι πίσω του κινητού, δεν φαίνονται καν με τη θήκη που έτσι και αλλιώς πρέπει να του βάλεις. Ένα μικρό χτύπημα κάτω δεξιά, αυτά όλα κι όλα, για να ξέρετε τι θα πάρετε!
  Του έχω πάνω αυτή την στιγμή Lineage OS oreo 8 αλλά φυσικά θα βάλω πίσω την ελληνική ρομ από εδώ μέσα ώστε να μην έχει κανένας παράπονα.
  Το κινητό θα είναι διαθέσιμο σε 1 εβδομάδα που θα έχει έρθει το νέο μου κινητό, οπότε και γι αυτό το πουλάω. Όποιος ενδιαφέρεται από κοντά να το δει, μένω Βόλο και πετάγομαι και Λάρισα ορισμένες φορές.

  # Επειδή θέλω να φύγει, το κατεβάζω στα 110€ ώστε να έρθει μια ή άλλη με Γεν. Ταχυδρομική. Όποιος ενδιαφέρεται pm.
  zaf_4 --> Zafeira