Διαφήμιση

Χαμένος στην Μετάφραση με επικίνδυνα επακόλουθα.

>> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών!!! <<

Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12 ROM (21.1.20) για 21 συσκευές

Έγινε γενικό FIX στον Updater για όλες τις συσκευές, από την επόμενη έκδοση θα μπορείτε να κατεβάζετε κανονικά τα ΟΤΑ μέσα από την εφαρμογή.

Αύριο θα βγάλουμε και αρκετές XTRV Stable ROMs

Καταχωρήθηκε από GR_Macedon

H ρομ που φοράω είναι η τελευταία 6.5.5 η μετάφραση είναι ίδια και στην ίδια rom του @gkalen, για Redmi Note 2.
  • Η ιστορία ξεκίνησε όταν θέλησα να φορμάρω το usb flash stick μου αλλά από το τηλέφωνο. Πήγα να το κάνω από Ρυθμίσεις - Πρόσθετες ρυθμίσεις - Αποθηκευτικός χώρος. Εκεί βλέπεις το παρακάτω περιβάλλον.


  • Όπως βλέπετε και για την κάρτα SD αλλά και για το USB Flashάκι Στο μεν πρώτο γράφει: "Διαγραφή συσκευής αποθήκευσης USB" και στο δε δεύτερο: "Clean USB storage".
Είτε επιλέξεις την πρώτη επιλογή για την SD είτε τη δεύτερη για το USB παίρνεις ακριβώς τα ίδια ερωτήματα όπως παρακάτω με τη σειρά που τα παραθέτω:
  • Πατώντας "Μορφή" βλέπεις τα παρακάτω και στις δύο περιπτώσεις (SD ή USB)
  • Αποτέλεσμα; Μια στιγμιαία αποσύνδεση του Flashακίου και επέλεξα τη διαγραφή της SD card πράγμα που δεν με ανησύχησε κατά την πορεία γιατί διάβαζα να λέει: "Διαγραφή χώρου αποθήκευσης USB...." Μετά όμως όταν κατάλαβα τι έγινε.......... (computerrage)
  • Ευτυχώς ήταν κυρίως φωτογραφίες και videos που είχαν προλάβει να ανέβουν στο Άγιο Νέφος του Mi. (morningafter)


ΠΡΟΤΑΣΗ: Μετάφραση σε ελληνική τα λίγα αγγλικά που έμειναν στις επιλογές για το USB και διόρθωση της μετάφρασης στις επιλογές και στην διεργασία της διαγραφής της SD αλλά και στην ερώτηση επαλήθευσης της απόφασης για διαγραφή της USB. Να φαίνεται σωστά δηλαδή σε όλη τη διαδικασία τη διαμορφώνεται.
Και κάτι υποδεέστερο εκείνο το Μορφή, δεν γίνεται Διαμόρφωση; :)

To θεωρό σημαντικό το όλο θέμα γιατί μπορεί να μπερδέψει κόσμο και να τρέχει να σώσει τα δεδομένα του. :Wuergen: